Ayrıca saraylıya bi arkdsm bnim tavsiym uzerne bktrdi ykin zamnda. Gerci onun icinde bklemedeyz verdigi sure biraz uzun. Ama mevcut durum icin yapthi tespitleri sevmistik onun falinda da.
Acikcasi binnazdakilerdn 8 kisi fln denemisligim var baska bi siteden yok hic . Birbck senedir deli para döktüm bu ise . Son fallarimi baktirma derdindeym :) sarayli yi duydum ama ustunde durmamistm hic bir arastiraym bakalm tesekkur ederm onern icin :)
Canim bu kadar gerilme derim eninde sonunda hersey olacagina variyorSarayliya gonderiwerdim birden cevrimici gorunce . Offf karnim agriyoo strestenkotu seyler derse umarim kaldirabilirim . Ins suan hakkinda bilir de guwenirim . Ucuncu siradayim ..
Selinin fali suslememsi e bende bayiliyorum cok az kaldi bana verdigi zamana urminaadaki gibi supriz olursa hic sasirmam nesibe rezzan vb maalesef zerre cikmadi banaSaraylı yı bende beğendim geçmiş an güzel gelecekle ilgili zaman var detaylı bakıyor ama dediğimiz gibi bazı yorumcular bazı kişilerde çok iyi tutturuyor Rezzan Abla yı beğenirim nokta atışları vardır, bende hiç pembe tablo çizmedi Nesibe ye 1 kez baktırdım geçmiş an durum analizi süper ama sonuç tutmadı benim bugüne kadar en çok beğendiğim Selena olmuştur birde bir ara çok kısa yorum yapıp sırra kadem basan Siraz dı.
FALLARLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİM;
Şu da dikkatimi çekti belki yanılabilirim ama çok yorum yapan yaşça büyük olan yorumcuların ortak özellikleri sanki faldan çok hayat tecrübeleri, fal bakarak tanıdıkları insanların yaşadıklarıyla ilgili onların sonuçlarıyla ilgili yorum getirmeleri yani nasıl anlatsam şu lafı kullandıklarında ; olabilirde, böyle bir ihtimal de var diyorlar bu ihtimali bizde biliyoruz .
demek istediğimi anlamışsınızdır.
10 aydan fazladır beğenilen beğenilmeyen bir çok kişiden yorum aldım ve şu sonuca vardım.
Kart la bakılan fallar; bizim o günkü ruh halimiz veya şansımıza göre çektiğimiz kartların (iyi bir yorumcuya da denk gelmişsek) anlamları yorumcuların tecrübeleri ve hisleriyle harmanlanır ve ortaya süper bir yorum çıkar ancak 1 saat sonra belki bu kartların tam tersi kartlar çekersek ortaya aynı olayla ilgili 2 ayrı sonuç çıkar
Kahve falı; kısa süreli zamanlar için çok beklenti olmadan baktırılmalı
Sonuç olarak benim tavsiyem gerçekten çok güvendiğimiz kandırılmadığımızı hissettiğimiz ve falı SUYLA destekleyen yorumcuyla yola devam etmek
Kahve falında benim bu konuda beğendiğim ; Rezzan, Saraylı ve Selin İmer olmuştur bir kez daha baktırırsam Selin İmer olur çünkü sadece istediğim konuda kısa ve net olmuştur başka detaya girmemiştir falı süslememiştir .
Onun dışında yorum alırsam sadece Selena olur ona bütçeme göre ne falı gönderirsem göndereyim zaten nasıl bir hissiyat bilemiyorum (suyla desteklediğini söylemişti) benim vazgeçilmezim falının sonucu dediği gibi olur veya olmaz bilemem ama kadın ne dediyse ben yaşadım, ve yaşama devam ediyorum.
Sarayliya gonderiwerdim birden cevrimici gorunce . Offf karnim agriyoo strestenkotu seyler derse umarim kaldirabilirim . Ins suan hakkinda bilir de guwenirim . Ucuncu siradayim ..
Uc yaziyordu en son gecmi yorumlar kiKacinci siradasin ?
Nötr demem daha uygun olur:) olumludur umarım
Canm umarm memnun kalırsn. Marple'ında dedigi gbi hersey olacagina varack nasilsa. Ama sadece sunu soyleyebilirim ki pembe tablo cizmeyen biri kndisi.Sarayliya gonderiwerdim birden cevrimici gorunce . Offf karnim agriyoo strestenkotu seyler derse umarim kaldirabilirim . Ins suan hakkinda bilir de guwenirim . Ucuncu siradayim ..
Hic belli olmuyor canim. Yogunluguna gore degisiyor. Bnim falim 1 gun bklemisti ama arkdsiminkini gece gec bi saatte gonderdi.Uc yaziyordu en son gecmi yorumlar ki
BekliyceZ bakalim artik da bian once gonderse benmde kafam netlesir en azindan ama banada gec gondercekms gibi geliyo . Siramda hic kayma olmamis cunku . Ins tutar enerjim . En azindan suan icin biseyler duymak istiyrm . Bugune kadar baktirdigim tum fallar iyidi sewiyo diye cikmisti oglanin hareketleride destekler nitelikteydi bakalm bu insan ne diycek . Kartlarimda cok hos cikmadi gibi geliyo bana ama yorumlama tarzina gore degisir . Bazilari elestirmis baya kadini ama begenenide az degil gibi . Bekleyelim gorelim :)Hic belli olmuyor canim. Yogunluguna gore degisiyor. Bnim falim 1 gun bklemisti ama arkdsiminkini gece gec bi saatte gonderdi.
Canım evet selin için kötü yorumlarda var ama dediğim gibi galiba benim enerjim tuttu. Selin İmer ve Eylül Başak'la
Kafan karıştıysa bence Rezzan veya Nesibe yi bekle derim. Onlarıda yakalamak için face den iyi takip lazım
Sekerim, biryolunvar a baktim ama Eylul Basak goremedim, bir Eylul Merza vardi, o mu acaba ? :)
yok o değil canım eylül başak a ben de baktırdım güzeldi uzundu ama kart okuyor
Degil canim o yokmu eylul basakSekerim, biryolunvar a baktim ama Eylul Basak goremedim, bir Eylul Merza vardi, o mu acaba ? :)
Ne zaman online olur, fikrin var mi?
Merakla bekliorum cnm yaKızlar selin imere fal baktirdim diger falcilarla hemen hemen ayni seyi soledi fakat verdigi tarih digerlerinden cok kisa bi zaman...sasirdigim oldu nokta atislari var tarih gerceklesirse yazacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?