Binnaz Abla

Kızlar bugün erkek arkadaşımla gittiğim bi mekânda eskiii zâtı muhterem karşıma çıktı.En son iki yıl önce bi iş kutlamasında biraraya gelip bir daha gòlgesini dâhi görmediğim insan yıllar sonra ilişkim başlayınca denk geldi.İlâhî plân öyle güzel ilerliyo ki.... Ben onun yalnızlığına ,o benim mutluluğuma şahit oldu.
Allah öyle büyük öyle büyük ki...
Ona karşı hiçbi şey hissetmiyor olmak,aynı zamanda onun göz hapsinde olmak,karşımda da dünya tatlısı,iyisi,sonsuz değer verdiğim insanın,ilişkimin mutluluğuna sahip olmak,bana bu zamana dek fallarda hep küçümsediğimiz pembe tabloyu yaşattı.
Sağ çaprazımda eskisi ,karşımda şu ânım .
Dünyanın ne kadar küçük olduğuna ve pembe tablonunda gerçek olabileceğine bugün inandım.
Her zaman aşırı sosyal yerinde duramayan biriydim.Hayatın içindeki aktifliğim hiç değişmedi.Şimdiye dek bin defa yüzyúze gelebilirdik.Allah şu âna kadar denk getirmedi çünkü bende yalnîzdım .
İlâhi Adâlet sessiz sukûnet içinde çalıştı ve sabrımla ,duamla biraraya gelerek en doğru zamanda o insana nispet yaparcasına benden yana oldu,şükürler olsun.
Darısı burdaki herkesin başına,sabırlı insanların ,dürüst insanların toplandığı yer burası.O yüzden herkes hakediyo burda ve hakkını herkes alıcak.
Şimdi gelelim işin goygoyuna;
Şu an enerji patlaması yaşıyorum zevkten,bu haberle kuzen,yeğen,hala,teyze,abla ,abi ,baba bırakmadım(zaten maşallah biz bir koloniyiz).
Evde duramıyorum bi aşağı bi yukarı indim çıktım sakinleşene kadar.Şimdi annem ve yeğenimle durum analizindeyiz.Telim bildiğiniz call center şu an.Sabaha kadar uyuyamam kimseyide uyutmam.Bu keyfi yaşamayı yıllarca bekledim sefasını sürücem.Ha bu arada tabiki bu gelişme ile çıkan fallar var yarın hepsini okuyup detaylı yazarım,şu an aklıma gelen iki ismi hemen yaziyim, Saraylı ve Siraz....
Birde KİŞ GUNEŞİ Özge'cim falın çıkmış yeni şehir yeni iş ile yeni bi aşka olay bağlanıcak inşallah,tüm kalbimle dileğim

Rabbim sen nelere Kadirsinnnnnnnnn
Alcanzarım sen bunu çoktan hakettin....İnan ki kanım dondu okurken şoklara girdim...o kadar mutlu oldum ki...... 1 yıl gözümün önünden geçti.. Her ağladığımda bana şifa gibi paylaşım yapar moral verirdin:) ve böylesi bir insanın mutluluğunu bilmek ayrı bir sevinçmiş...inan kiii Taaaa İzmir'den coskunu,mutluluğunu hissedip paylaşıyorum...
Rabbim hepimizi yaşatsın....Bir damla gözyaşımızın hesabını soracaktır eminim ama böylesine sormak nasip etsin....
Umarım daha güzel daha hayırlı haberlerini de alırız....
Benim durum henüz kesinleşmedi...şuan öyle birşey gündem de bakalım canım
Bazen umudum bitiyor Topikte böyle bir paylaşım okuyunca kendime geliyorum:)

eski şahsın tavırları nasıldı??? suratı v.s:) neler oldu biliyorsun ben ayrıntıları çok merak ederm...
Ayyy Rabbimin işine bak...Koskoca İstanbul'da...Planlasanız olmazdı

Canm senin adına nasl sevindim anlatamam. Yeni iliskini kutlayamamstm ama su durumda cifte kutlama yapabilirim sanirim :)) umarm yuzum heo bugunkü gbi güler bebeğim

canım okurken biran baktım sırıtıyorum ya ağzım kulaklarımda sanki karşımda oturmuş anlatıyorsun süper süper bir durum bu ya özellikle Siraz da bahsettin ya değmeyin keyfime

Bu arada bende bahsedeyim dün benimki gene sarmaya başladı özlem mesajları falan bu seferde bende tık yok tabiiki bilinçli olarak çünkü pericanın dediği gibi harbi öküz haklısın haklısın demek ten başka bir laf etmiyor bari anı kurtar özür dile yok bakalım biraz sürtsün burnu bakalım

ayy ne güzel haber bunlar ilahi adalet :)
Allah mutluluğunu daim etsin

Alcanzarcığım şu yağmurlu kasvetli İstanbul havasında güne o kadar güzel başladım ki sayende anlatamam bu yaşadığın olayı sanki hepimiz yaşadık, biraz belki yanlış ama sen sanki hepimizin intikamını aldın inşallah yüzün hep güler Allah huzurunu bozmasın

Hepimizin intikamı buuuu

Kızlarrr boğaz enfeksiyonu sebebi ile yatıyorum,...zevkten de dort köşe oldum alcanzar resmen başım göğe erdi...

Canimm saka gibi ya ilahi adalet iste ama bu kadarda pes diyorum senin kalbinin guzelligi bizlere olan destegin ne zaman sana danissam verdigin o destegi hic unutmam iste Allah senin karsina boyle cikardi

Olaya bak müthiş zewk aldim okurken cok sanslisin ilahiii adalet diye birsey varrr (demet stayla) :)) masallahh iliskinde askinda hic bozulmasin :)

Cok iyi olmus hep bize mi olcakti kotu durumlar .onlar üzülsün..Maasallah alcazar hep boyle devam eder ins

Bu herif seni seviyor ablamiz, vallahi billahi seviyor. Burdaki adamlarin hicbiri icin boyle bir sey iddia etmedim ama kart zampara cidden gozume girdi.

Sevgili Alcanzar yeni oldugum icin olayi, gecmisibi bilmiyorum ama adina cok sevindim cok guzel olmus bundan sonra cok cok mutlu ol insallah :)

Marple sana da cok cok gecmisler olsun cabuk iyiles insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…