Binnaz Abla

Bu herif seni seviyor ablamiz, vallahi billahi seviyor. Burdaki adamlarin hicbiri icin boyle bir sey iddia etmedim ama kart zampara cidden gozume girdi.

Ondan benimde şüphem yokta gülüm yontulması gerek bu saatten sonrada benim buna gücüm yetmez bende olayları oluruna bıraktım artık ne olacaksa olur artık en azından tekrar araması dönme isteği ve benim reddedişim fazla olmamakla biraz naz yapıyorum bana bunun keyfi yeter

Herkez kendi kalbinin ekmegini yer derler oyle yada boyle sabretmis beklemissin anladigim kadariyla alcanzar ve sonunda gulmus yuzun en guzel sekilde :) olaylari bilmiyorum ama dertlerimiz burdakilerden cok da farkli degildir benzer bi yerler bulabiliriz kendi hikayelerimizde o yuzden de sevincini paylastigimi bil :) mutlulugun daim olsun darisi diger sabredenlerin basina ins :) daha cok yeniyim forumda ama Kalbinizin temiz olduguna inandigim icin burdayım hepinizden guzel bişeyler duymak isterim

Onun ve senin burcun nedir ilknur ablacim

Amaaaninnn zit etkiler...akrep erkegine karsi fedakar sabirli boga kadini..o sizden zor vazgecer ama sakin hemen direncinizi yitirmeyin yoksa yine basa sarar

Çok sabırlıyım ama aynı zamanda inatçı ikimizde burnumuzdan kıl ardırtmıyoruz özetle birlikteyken de olmuyor ayrıyken de olmuyor ben de olayları akışına bıraktım en azından tekrar araması v.s kafamdaki bazı soru işaretlerini sildi bundan sonrada Allah büyüktür bekleyip göreceğim.

Dünya gerçekten küçükilahi adalet işte

Adigecim nasilsin..sarayliya fal atmismiydin nasil gidiyor varmi bir cikis :)

Iyiym canm nasl olaym. Sze bahsetmistm falı cikti diye o ara bazı gelismeler oldu hatta arkds ortamnda bulustk daha dgrusu onlar bzi biraraya getrdiler gerci onun hbri varms bnim yoktu. Tbi bz yine kvga ettik :) baya bi konusmadik yine ara ara msjlar oluyor yine. Aslnda saraylnin dedigi gbi ilerliyor desem pek yaln olmz canm

Hadi ya uzuldum kavga etmenize neden anlasamadiniz..keske boyle olmasa sonucu olumlu mu demisti sarayli sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…