- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Baldankabak tesekurlerSevgili Alcanzar yeni oldugum icin olayi, gecmisibi bilmiyorum ama adina cok sevindim cok guzel olmus bundan sonra cok cok mutlu ol insallah :)
Marple sana da cok cok gecmisler olsun cabuk iyiles insallah :)
Bu herif seni seviyor ablamiz, vallahi billahi seviyor. Burdaki adamlarin hicbiri icin boyle bir sey iddia etmedim ama kart zampara cidden gozume girdi.
Onun ve senin burcun nedir ilknur ablacimOndan benimde şüphem yokta gülüm yontulması gerek bu saatten sonrada benim buna gücüm yetmez bende olayları oluruna bıraktım artık ne olacaksa olur artık en azından tekrar araması dönme isteği ve benim reddedişim fazla olmamakla biraz naz yapıyorum bana bunun keyfi yeter
Kuzum cok gecmis olsun. Dikkt et kndineBaldankabak tesekurler
Onun ve senin burcun nedir ilknur ablacim
Amaaaninnn zit etkiler...akrep erkegine karsi fedakar sabirli boga kadini..o sizden zor vazgecer ama sakin hemen direncinizi yitirmeyin yoksa yine basa sararbenim boğa onun akrep
Adigecim nasilsin..sarayliya fal atmismiydin nasil gidiyor varmi bir cikis :)Kuzum cok gecmis olsun. Dikkt et kndine
Amaaaninnn zit etkiler...akrep erkegine karsi fedakar sabirli boga kadini..o sizden zor vazgecer ama sakin hemen direncinizi yitirmeyin yoksa yine basa sarar
Kızlar bugün erkek arkadaşımla gittiğim bi mekânda eskiii zâtı muhterem karşıma çıktı.En son iki yıl önce bi iş kutlamasında biraraya gelip bir daha gòlgesini dâhi görmediğim insan yıllar sonra ilişkim başlayınca denk geldi.İlâhî plân öyle güzel ilerliyo ki.... Ben onun yalnızlığına ,o benim mutluluğuma şahit oldu.
Allah öyle büyük öyle büyük ki...
Ona karşı hiçbi şey hissetmiyor olmak,aynı zamanda onun göz hapsinde olmak,karşımda da dünya tatlısı,iyisi,sonsuz değer verdiğim insanın,ilişkimin mutluluğuna sahip olmak,bana bu zamana dek fallarda hep küçümsediğimiz pembe tabloyu yaşattı.
Sağ çaprazımda eskisi ,karşımda şu ânım .
Dünyanın ne kadar küçük olduğuna ve pembe tablonunda gerçek olabileceğine bugün inandım.
Her zaman aşırı sosyal yerinde duramayan biriydim.Hayatın içindeki aktifliğim hiç değişmedi.Şimdiye dek bin defa yüzyúze gelebilirdik.Allah şu âna kadar denk getirmedi çünkü bende yalnîzdım .
İlâhi Adâlet sessiz sukûnet içinde çalıştı ve sabrımla ,duamla biraraya gelerek en doğru zamanda o insana nispet yaparcasına benden yana oldu,şükürler olsun.
Darısı burdaki herkesin başına,sabırlı insanların ,dürüst insanların toplandığı yer burası.O yüzden herkes hakediyo burda ve hakkını herkes alıcak.
Şimdi gelelim işin goygoyuna;
Şu an enerji patlaması yaşıyorum zevkten,bu haberle kuzen,yeğen,hala,teyze,abla ,abi ,baba bırakmadım(zaten maşallah biz bir koloniyiz).
Evde duramıyorum bi aşağı bi yukarı indim çıktım sakinleşene kadar.Şimdi annem ve yeğenimle durum analizindeyiz.Telim bildiğiniz call center şu an.Sabaha kadar uyuyamam kimseyide uyutmam.Bu keyfi yaşamayı yıllarca bekledim sefasını sürücem .Ha bu arada tabiki bu gelişme ile çıkan fallar var yarın hepsini okuyup detaylı yazarım,şu an aklıma gelen iki ismi hemen yaziyim, Saraylı ve Siraz....
Birde KİŞ GUNEŞİ Özge'cim falın çıkmış yeni şehir yeni iş ile yeni bi aşka olay bağlanıcak inşallah,tüm kalbimle dileğim
Kurgulasan planlasan olmaz hayal gibi degilmi alcanzarDünya gerçekten küçükilahi adalet işte
Adigecim nasilsin..sarayliya fal atmismiydin nasil gidiyor varmi bir cikis :)
Akrep deyince tuylerim diken diken oluyor bende bir boga olarak okuzluk yapan akrep yuzunden akreplerden uzak duruyorum artik boga ve akrep cok zit hakikatenbenim boğa onun akrep
Akrep deyince tuylerim diken diken oluyor bende bir boga olarak okuzluk yapan akrep yuzunden akreplerden uzak duruyorum artik boga ve akrep cok zit hakikaten
Hadi ya uzuldum kavga etmenize neden anlasamadiniz..keske boyle olmasa sonucu olumlu mu demisti sarayli sanaIyiym canm nasl olaym. Sze bahsetmistm falı cikti diye o ara bazı gelismeler oldu hatta arkds ortamnda bulustk daha dgrusu onlar bzi biraraya getrdiler gerci onun hbri varms bnim yoktu. Tbi bz yine kvga ettik :) baya bi konusmadik yine ara ara msjlar oluyor yine. Aslnda saraylnin dedigi gbi ilerliyor desem pek yaln olmz canm
Amaaaninnn zit etkiler...akrep erkegine karsi fedakar sabirli boga kadini..o sizden zor vazgecer ama sakin hemen direncinizi yitirmeyin yoksa yine basa sarar
Mumkunse beni cekmesin artik canim her akrep bir degil tabi ama yinede amannZıt kutuplar birbirini çekermiş :)
Zit burclar cok evlenir kova aslan basak balik akrep boga ozellikle ancak maalesef o buyuk ask sonradan ayrilma noktasina bile gelen bu ikililere pek fayda saglamiyor illa sorun cikarZıt kutuplar birbirini çekermiş :)
Oooo baya zor bir ikili derim terazi aska asik ve birazda gucsuzdur erkegi oglak kadini gucludur senin desteginle gider aama sonuc pek istedigin gibi olmayabilirBacııı oğlak hatunana karşı terazi herifine ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?