Binnaz Abla

Zit burclar cok evlenir kova aslan basak balik akrep boga ozellikle ancak maalesef o buyuk ask sonradan ayrilma noktasina bile gelen bu ikililere pek fayda saglamiyor illa sorun cikar

Ben o kadar takılmıyorum burçlara, benim
Oooo baya zor bir ikili derim terazi aska asik ve birazda gucsuzdur erkegi oglak kadini gucludur senin desteginle gider aama sonuc pek istedigin gibi olmayabilir

Peki boğa kadınına uygun burç hangisi

Basak falına bkıldı mı canm ?
Yok yaaa hala bekliyorum bugun ogleden sonra fln girecegini bakacagini yazmis arzuna gore demis beklemeyi tercih ediyorum ben ama . Heycan dorukta kartlarm pek iyi olmadigi icin ins enerji tutar bari bekledigime degsin . Ama tatli dilli bi bayana benziyor olumsuzuda tatli dille soyler hrld

Oooo baya zor bir ikili derim terazi aska asik ve birazda gucsuzdur erkegi oglak kadini gucludur senin desteginle gider aama sonuc pek istedigin gibi olmayabilir
Güçsüz müüüü , adam herkül kesildi başıma yahuuu Ama sonuç dediğin gibi istediğim gibi olmadı

Oyle canm gerckten tatli dilli biri. Umarmvenerjilernz tutar canm

Evet telwe de yeni bir yorumcumuz olmuş HocaHazretleri bir de öyle bir resim koymuşki sormayın gitsin, ya ben şeyi çok merak ediyorum, filsav nick li biri var bizden mi bilmiyorum ama ya çok para var bunda yada sitenin elemanı he yorumcuya baktırmış ve hiçte kötü yorum yok

bizden se kusura bakmasın lütfen

Arkadaşlarım hepinizin yorumunu teek tek okudum.Allah benim sevincime gönülden ortak olan herkese bin kat fazlasını yaşatsın inşallah.:)Hepinize çok teşekkür ederim.Allah'ıma bin şükür ki inanılmayacak mucizeyi yaşattı bana.
Çok sabrettim çok dua ettim ve mucizevî şekilde karşılığını ardî ardına gördüm.
Kí her zamanda gittiğim ve bildiğim bi yerde dün kısmet nasip oldu bu mutluluk.
Tam doğum günü haftamda bi yaş ileri değil, beş yaş geri geldim resmen.Özge'cim sen detay sormuştun sanırım ,şimdi tekrar bakıcam mesajlarınıza tek tek yanıtlarım seve seve.
Birde bu noktada çıkan fallarım var,bu gelişmeyi bilen,onlarıda detayıyla belirticem birazdan.....Ve enteresan tarafı Madam Salu sekiz dokuz ay önce çok yakın şekilde tutturmuş.Hepsini detaylı yazıcam zaten.Tüm topiğe daha alâsını en tez zamansa yaşatmasını dilerim Rabbimden

Madam salu bana da 1 yil onceden tutturmustu...karsima cikacak birinden bahsetmisti. Burcuna kadar dogru oyle biri karsima cikti ama Madamsali benim ona asik olacagimi soylemisti. Bende tik yok....

Kurgulasan planlasan olmaz hayal gibi degilmi alcanzar
Önce geçmiş olsun Marple'ciğim.İnşallah hemen kalkarsın ayağa yat dinlen,ha birde kuşburnu ve adaçayı eğer ki içebiliyosan birebir iyi gelir.
Hakikaten mucize ,pembe tablo ,ilahî kurgu yada herneyse...Dün yaşadığım olaydı.Dediğim gibi daha òncede denk gelebilirdim ,gittiğim bildiğim yerdi sonuçta.Hep olasılık dışı olaylara Allah'a olan sonsuz inancımla bi tarafım her daim inandı zaten .Daha öncede küçük mucizeler yaşamadım değil bu zamana dek ,ama bu derece ilk oldu hayatımda.
Halen şaşkınım ve o yüz ifadesi gözümün önüne geldikçe dahada keyifleniyorum.Şu ana kadar "istemediğin ot burnunun dibinde biter" misali,istemediğim tesadüflerde yaşadığım oldu.Ama bu öyle cuk oturdu ki şöyle bir derinden"ohhh "çekmekteyim halâ:):):)
Darısı herkesin başına inşallah.Yalnız o anda bile beynimin içinde "hangi falcı bunu söylemişti "sorusu yandı.Yaşasın onlinegiller

Madam salu bana da 1 yil onceden tutturmustu...karsima cikacak birinden bahsetmisti. Burcuna kadar dogru oyle biri karsima cikti ama Madamsali benim ona asik olacagimi soylemisti. Bende tik yok....
Yani öyle ilginç ki Özge'cim ,ben Madam'ı çoktan bitirmiştim.Kendisinde yıldızname,katina,tarot olmak üzere üç falım vardı.Yıldızname halen patlak.Verdiği tarihler çoktan geçti ancak kadın olayı hem tarot hem katinada bilmiş.Tüm tellwe fallarıma bakarken şok oldum.Anda bende zaten Salu çok iyiydi o yüzden üçlemiştim ama üstünden öyle uzun zaman geçti ki klasik durum analizcisi diye düşünmüştüm ,öyle değilmiş Madam .Kendisinden özür diliyorum cidden iyi yorumcuymuş.Bence Salu'ya fal baktıranlar bi kez daha okusun derim.

Başka var mı gülün bir de Siraz vardı yanılmıyorsam

canım okurken biran baktım sırıtıyorum ya ağzım kulaklarımda sanki karşımda oturmuş anlatıyorsun süper süper bir durum bu ya özellikle Siraz da bahsettin ya değmeyin keyfime
Evet canımcım ah Siraz bide kalsaydı tam olacaktı:)Vallahi öyle bi yoğun duygu,keyif,zevk içindeyim ki....
Zaten dün sabaha karşı Allah'ın adaleti karşısında gözlerim doldu."Allah'ım sen nelere kâdirsin dedim."Olmaz 'ı nasıl Olur edensin" dedim.Şu anda da bi iki damla yaş mutluluktan ve bu mucizeyi yaşamış olmaktan dolayî akıtıyorum.
Siraz bana çok değil ama üç ay diyebilirim demişti ,hakikaten hemen hemen zamanıyla kader biraraya getirdi.Birde bununla bi son olmayacağını yine belirtmişti, evet haklı.Zaten benim tarafımdan şu saatten sonra aslaaa olamaz.

Sen mutluysan gerisi boş ama daha detaylı ayrıntılar bekliyoruz yani bu sonucu ne bileyim böyle bir karşılaşmayı bilen yorumcular oldu mu

Beyza'dan sonra 1 yil gecti sanirim. N
Canim ya insallah hep mutlu olursin fallari ayrintili paylassan :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…