Oyyyyy :)Mutlaka ama mutlaka haber ver sonucuu :))
Sonunda Açelya ya tarot göndermeyi başardım ve bu son falım sana alemde ama kartların hepsi ters geldi kesin yorum da olumsuz olacak ben yine de bildiği bir şey olursa burada paylaşırım
Hemenn hemennn yazicamm
Yalnız değilsin , benimkide 325 tl.kızlar bağımlı olmuşum galiba. 317 tl faturam geldi annem beni haşladı nasıl kurtulcam bilmiyorum kafayı yicem resmen. baktırmadığım çok az yorumcu kaldı sanırım:/
:)) yupppiii o zamaaannn :)) insallah coookk guzel haberlerle gell ..
Canim falim gldi cok iyi konusmus yani bni cok mtluu etti gercekten ins desikleri yine olurrrr
Ohh süppeerr :)) zaman olarak ne söylemiş peki?
Hemen dusurme enerjini.. Artik ogrendik hepimiz, bazi kartlarin ters gelmesi, duz gelmesinden coook daha iyidir :) yorumunu bekliyoruz :)
Sana anlttm ya hani gorusme isini bizmki erteliyo diye 1 1bck hafta diyo acelya gbi btnm buda
Çok hızlı bir dönüş yaptı gerçekten takdir ettim ve uzun da bir faldı olumsuz kartlardan yine de olumlu bir yorum yapmış kibarca umarım verdiği süre zarfında dediği şey çıkar ben başarılı buldum ama öyle şok olmadım denenebilir
Ayyy nasıl sevindim anlatamamm :)) inşallah çıkar da çook mutlu oluruz hep beraber :)
Hepinzeeee birseylr ismarliycmmm kizlarrr
Cansuuumm hatirlatirim bak sana bu laflari ona goree :)) bana inanmazsan overdosed a sor o soyler :))
Vallla kizz hatrlttt yeterkiii artik su isim olsunnn
Cansuuumm hatirlatirim bak sana bu laflari ona goree :)) bana inanmazsan overdosed a sor o soyler :))
Hahah :))) Evet Beyza'ya dikkat valla. Dün tatlı ve ispatlanabilir bir şey denedik . onun dedikleri çıktı. :) Cansucum Beyza' ya güven.
:)) meersi sekerimm :) bak mesela o isine gelmesigi icin soylemeyi unutmus Cansum, yemek+kahve ismarlicak bana kendisi :) bunu da buradan sa hatirlatmis olayim sevgili overdosed uma :))
:)) Yemek, kahve dediğin nedir ki canım benim? Sen gül de sana feda olsun onlarcası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?