Binnaz Abla

Sonunda Açelya ya tarot göndermeyi başardım ve bu son falım sana alemde ama kartların hepsi ters geldi kesin yorum da olumsuz olacak ben yine de bildiği bir şey olursa burada paylaşırım

Hemen dusurme enerjini.. Artik ogrendik hepimiz, bazi kartlarin ters gelmesi, duz gelmesinden coook daha iyidir :) yorumunu bekliyoruz :)

Hemen dusurme enerjini.. Artik ogrendik hepimiz, bazi kartlarin ters gelmesi, duz gelmesinden coook daha iyidir :) yorumunu bekliyoruz :)

Çok hızlı bir dönüş yaptı gerçekten takdir ettim ve uzun da bir faldı olumsuz kartlardan yine de olumlu bir yorum yapmış kibarca umarım verdiği süre zarfında dediği şey çıkar ben başarılı buldum ama öyle şok olmadım denenebilir

İnşallah çıkar söylediği güzel şeyler zamanından önce..

Hahah :))) Evet Beyza'ya dikkat valla. Dün tatlı ve ispatlanabilir bir şey denedik . onun dedikleri çıktı. :) Cansucum Beyza' ya güven.

:)) meersi sekerimm :) bak mesela o isine gelmesigi icin soylemeyi unutmus Cansum, yemek+kahve ismarlicak bana kendisi :) bunu da buradan sa hatirlatmis olayim sevgili overdosed uma :))

Kizlar sonuc olarak nesibe rezzan abla ve acelyadan baska gercekten cok iyiydi diyebilecegimiz bi yorumcu yok herhalde? Acelyaya hala baktiramadim ama artik kahve bakmiyormus tarot baktiricaksamda nesibe dururken baskasina baktirmam herhalde. Bi ara yagmur ve haleh hanim baya konusuluyodu ikisinden birinin ozellikle haleh hanimin soylediklerini yasayan var mi? Yagmura baktirmak kismet olmadi haleh haniminda verdigi sureye birazcik daha var merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…