- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Sabırszlikla bekliyorz..Şimdi falları detaylı yazmaya geçiyorum:):)
Sabırszlikla bekliyorz..
Kızlar bugün erkek arkadaşımla gittiğim bi mekânda eskiii zâtı muhterem karşıma çıktı.En son iki yıl önce bi iş kutlamasında biraraya gelip bir daha gòlgesini dâhi görmediğim insan yıllar sonra ilişkim başlayınca denk geldi.İlâhî plân öyle güzel ilerliyo ki.... Ben onun yalnızlığına ,o benim mutluluğuma şahit oldu.
Allah öyle büyük öyle büyük ki...
Ona karşı hiçbi şey hissetmiyor olmak,aynı zamanda onun göz hapsinde olmak,karşımda da dünya tatlısı,iyisi,sonsuz değer verdiğim insanın,ilişkimin mutluluğuna sahip olmak,bana bu zamana dek fallarda hep küçümsediğimiz pembe tabloyu yaşattı.
Sağ çaprazımda eskisi ,karşımda şu ânım .
Dünyanın ne kadar küçük olduğuna ve pembe tablonunda gerçek olabileceğine bugün inandım.
Her zaman aşırı sosyal yerinde duramayan biriydim.Hayatın içindeki aktifliğim hiç değişmedi.Şimdiye dek bin defa yüzyúze gelebilirdik.Allah şu âna kadar denk getirmedi çünkü bende yalnîzdım .
İlâhi Adâlet sessiz sukûnet içinde çalıştı ve sabrımla ,duamla biraraya gelerek en doğru zamanda o insana nispet yaparcasına benden yana oldu,şükürler olsun.
Darısı burdaki herkesin başına,sabırlı insanların ,dürüst insanların toplandığı yer burası.O yüzden herkes hakediyo burda ve hakkını herkes alıcak.
Şimdi gelelim işin goygoyuna;
Şu an enerji patlaması yaşıyorum zevkten,bu haberle kuzen,yeğen,hala,teyze,abla ,abi ,baba bırakmadım(zaten maşallah biz bir koloniyiz).
Evde duramıyorum bi aşağı bi yukarı indim çıktım sakinleşene kadar.Şimdi annem ve yeğenimle durum analizindeyiz.Telim bildiğiniz call center şu an.Sabaha kadar uyuyamam kimseyide uyutmam.Bu keyfi yaşamayı yıllarca bekledim sefasını sürücem .Ha bu arada tabiki bu gelişme ile çıkan fallar var yarın hepsini okuyup detaylı yazarım,şu an aklıma gelen iki ismi hemen yaziyim, Saraylı ve Siraz....
Birde KİŞ GUNEŞİ Özge'cim falın çıkmış yeni şehir yeni iş ile yeni bi aşka olay bağlanıcak inşallah,tüm kalbimle dileğim
Kızlar bugün erkek arkadaşımla gittiğim bi mekânda eskiii zâtı muhterem karşıma çıktı.En son iki yıl önce bi iş kutlamasında biraraya gelip bir daha gòlgesini dâhi görmediğim insan yıllar sonra ilişkim başlayınca denk geldi.İlâhî plân öyle güzel ilerliyo ki.... Ben onun yalnızlığına ,o benim mutluluğuma şahit oldu.
Allah öyle büyük öyle büyük ki...
Ona karşı hiçbi şey hissetmiyor olmak,aynı zamanda onun göz hapsinde olmak,karşımda da dünya tatlısı,iyisi,sonsuz değer verdiğim insanın,ilişkimin mutluluğuna sahip olmak,bana bu zamana dek fallarda hep küçümsediğimiz pembe tabloyu yaşattı.
Sağ çaprazımda eskisi ,karşımda şu ânım .
Dünyanın ne kadar küçük olduğuna ve pembe tablonunda gerçek olabileceğine bugün inandım.
Her zaman aşırı sosyal yerinde duramayan biriydim.Hayatın içindeki aktifliğim hiç değişmedi.Şimdiye dek bin defa yüzyúze gelebilirdik.Allah şu âna kadar denk getirmedi çünkü bende yalnîzdım .
İlâhi Adâlet sessiz sukûnet içinde çalıştı ve sabrımla ,duamla biraraya gelerek en doğru zamanda o insana nispet yaparcasına benden yana oldu,şükürler olsun.
Darısı burdaki herkesin başına,sabırlı insanların ,dürüst insanların toplandığı yer burası.O yüzden herkes hakediyo burda ve hakkını herkes alıcak.
Şimdi gelelim işin goygoyuna;
Şu an enerji patlaması yaşıyorum zevkten,bu haberle kuzen,yeğen,hala,teyze,abla ,abi ,baba bırakmadım(zaten maşallah biz bir koloniyiz).
Evde duramıyorum bi aşağı bi yukarı indim çıktım sakinleşene kadar.Şimdi annem ve yeğenimle durum analizindeyiz.Telim bildiğiniz call center şu an.Sabaha kadar uyuyamam kimseyide uyutmam.Bu keyfi yaşamayı yıllarca bekledim sefasını sürücem .Ha bu arada tabiki bu gelişme ile çıkan fallar var yarın hepsini okuyup detaylı yazarım,şu an aklıma gelen iki ismi hemen yaziyim, Saraylı ve Siraz....
Birde KİŞ GUNEŞİ Özge'cim falın çıkmış yeni şehir yeni iş ile yeni bi aşka olay bağlanıcak inşallah,tüm kalbimle dileğim
Kızlarrr boğaz enfeksiyonu sebebi ile yatıyorum,...zevkten de dort köşe oldum alcanzar resmen başım göğe erdi...
Ben uzun zamandır bakmadım Salu'ya canım var mı yok mu?Ama adı hiç geçmiyo sanırım yokmadam salu online de yok mu artık
Evet canım bi dönem hepimiz Herapunzel'den geçtik,bana falimpir hiçbiri herapunzel dahil tutmadı.Birde falın sonunda dualı olan fallara yönlendirme durumu mevcut.Hevesini kırmıyim tabi ama çok sağlam değilArkadaşlar falımpir de 1 krediye tanıma amaçlı fal baktırabiliyormuşuz ya herapunzel e attım kahve falı olarak. Deneyen var mı ? Bir de bu sitede duvarda hep 48 saat içinde sevdiğiniz dönsün filan yazıyor tırstım , ben korkuyorum böyle şeylerden
Gecmis olsun canim yine miLale napıyorsun cnm sağol yatırdı maalesef
Evet canım bi dönem hepimiz Herapunzel'den geçtik,bana falimpir hiçbiri herapunzel dahil tutmadı.Birde falın sonunda dualı olan fallara yönlendirme durumu mevcut.Hevesini kırmıyim tabi ama çok sağlam değil
Evet canım bi dönem hepimiz Herapunzel'den geçtik,bana falimpir hiçbiri herapunzel dahil tutmadı.Birde falın sonunda dualı olan fallara yönlendirme durumu mevcut.Hevesini kırmıyim tabi ama çok sağlam değil
Benim yorumum geldi analiz olarak hosuma gitti acikcasi . Burcunu ve kisiligini bildi . Bizim olayimizda onun arkadaslarindan bi baskasinin beni sevdiginden ve onun arayi bozduğundan bahsetmis görüşme olucagini soyluyo dilegim kabul olucakmis . Tam zaman vermek istemedi . Ozetle boyle hosuma gitti aslinda binnazdakiler gibi soruma yönelik olcak etcek seviyo evlilik nişan tarzi kaliplasmis cumleler kurmamis . Gecmisi neden bunu yasadigimi ve geleceği söylemiş dediğine gore seviyo ve olucak bu is cok korkuyodum korktuğum gbi olmadi rahatladim :) ins olur
pufff nasilda sisirmisler kendilerini ucretleri gorenlerde bir sey sanirPeki gelecegi gectim ani ve karsidakini tutturan var mi varsa ona atayim :)
Sagol ablacım, şimdi kredili değil de şu falımpirdeki 1 krediye tanıtıma baktırcam onun için sordum, 1 krediyi de kendileri vermişler zatencanım falimpir i kast ediyorsan bence uzak dur o siteden
Yakalayabilirsen fal sepeti Venüs Amber olabilir
Tellwe Selena olabilir
Son dönemlerde telwe de Estanbul beğeniliyor arkadaşım baktırdı geçmiş an güzel
Geçmiş ve anda ben en son Selin İmeri beğendim binnaz abla
Gecmis olsun canim yine mi
Gecmis olsun canim yine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?