Binnaz Abla

Saraylı:Ben kendisine gelecekteki özel hayatım için fal atmıştım,yaklaşık iki ay önce,Saraylı çok yönlü yorum yaptîğından geçmişede değinmişti.Ve direk karşılaşma olarak tanımlamasada, biraraya gelişten bir buluşmadan bahsetmişti bana.Zaman olarakta en fazla iki ay oda en fazlası demişti.Yalnız bununla birşey olmaz sen bundan soğursunda demişti.(Zaten soğuğum.)Yeni birinden de bahsetti Saraylı o zaman ama bu yeni kişiyle ilgili tamamen farklı özellikler ve bambaşka bi yorum getirdi bu noktada tutmadı.Saraylı'nın en ilginç nokta atışı şu oldu;"Sen iki kişi arasında kalmazsın zaten yenisi direk olur,kararsızlık ihtimalin yok"demişti.Hakikaten öyle bi ihtimalim zaten olamaz.
Ben Saraylı'nın falı için Destiynx'e yazmıştım,"ya bu bana geçmiş diyo,nedense geçmiştekiler hep dönüyo"demiştim.
Saraylı'dan da özür diliyorum,kendisi iyi kalpli bi insan zaten kaliteli hep yazdım ama açıkçası falına inanmamıştım.Kendisinden tekrar özür dilerim.Emeğine yüreğine sağlık:):)
Siraz:Katakullisi oldu burda başka üye diye yedirdi kendini bize ama falı çıktı o hatasınıda geçtim.Yalnız Siraz şu anki hayatimdaki kişi için 9 ay demişti bana o tamamen yanlış,Siraz bana geçmiş kısmını bildi.Bu insanla net tarih veremem ama üç ay gibi demiş ve evet tarih tuttu ,sonu yok demişti oda okk,bu kişi sen istersen senden bi adım eğerki biraraya geldiğinde gòrürse başlangıç yaparsın ama yine sonu olmaz demişti.Gerçektende dün yem bekleyen güvercin gibiydi,bir buğday tanesi atsam uçarak kapıma gelecek durumdaydı.Geçmişler olsun:):)
Siraz Özel patlak,tarotu patlak,katinası çıkmış,ben sadece katinada geçmiştekini sormuşum.
Madam Salu;Bu kişiyle tekrar biraraya gelişimi ,bu biraraya gelişin tesadüf ,kadersel oluşunu,karşılaşmamdaki onun ruh halini,yaklaşımını ,benim istemeyeceğimi ve başka birinin olacağını ,yeni kişinin özelliklerini bilmiş.Salu zamanda çok alakasız.O bana aralıkta baktırdığım falda Şubat demiş,2014 eylül oldu.
Devamı var kızlar okuyup okuyup falları yazıcam

O la la
Daha nice mutlu gelişmelere alcanzar! ^_^

O kadar çok mutlu oldum ki böyle bi şeyi yaşamana benimde hep istediğim buydu Allah gönlüne göre vermiş sevdiğinle bir ömür boyu mutlu olursun inşallah

Venüs:Bilirsiniz ki Venüs'le doğu batı kadar farklıyız.Yalnız hakkını yemiyim bana falsepetine ilk geçtiği dönem baktırdığım falda aynen şöyle demiş:"Bu yılın sonlarında,geçmişteki insanın pişmalığını dolaylı olarak duyabilir,hissedebilirsin ancak bu senin ona gitmene yeterli olacak derecede dürüstçe direk bir pişmanlık değil.
Bir başlangıç yapacağın şekilde değil."
Falını tekrar dinledim diğer kısımlar tutmamış şu anki ilişkime değinmemiş ama bu çok ince bi dokunuş ,enteresan bi biliş benim için.Yalnız Venüs tam yıl sonu gibi ifade etmiş daha erken oldu.O bakışlar pişmanlık doluydu.
Rad Mirza:Ah benim hem Taham hem Rad'ım.Taha olarak tamamen karşılaşma bile görmeyen kişi,Rad olarak bu yaz başı baktırdığım tarotta kesinlikle kaderde biraraya geliş var demiş ,yalnız çok geniş zaman vermiş.Bir yıl.O kadarı bulmadı.
Bakmaya devam ediyorum fallara ...:)

Bu arada benim kesinlikle anladığım nokta şudur fallarda;yeni hiç olmayan sıfırdan başlangıç tespiti yapabilen yok denecek kadar az.Geçmiş,varolmuş,yaşanmış enerji üzerine az çok tutturuyolar yani bi nebze daha iyiler.
Birde Rezzan abla(Özellikle Özgeve Lalecim sizin için dir canım yorumum.)Bilirsiniz Rezzan ablayı ben pek tutmam, bana çok yöne uzanan yorum yaptı beş falında da.Yalnız eskisi için geçen agustos-eylül arası baktırdığım beş falda da hep bi görüşme karşılaşma var diyodu.Üstünden bi yıl geçti.Bilemem belki tesadüf oldu belki çıktı bilemiyorum.Ama hakkını yemek istemem olumlu gözle bakmıştı hep bu tesadüfe ve en doğru zamanda olacak demişti.Tek yanılgısı bu anlamda, o çok daha kısa zamanda görmüştü ve ben o falın üstünden bi yılı aştım.Büyüğümdür Rezzan abla,hakkını helal etsin, diğerleri tamamen başka ama bu oldumu oldu:)

Arkadaşlar falımpir de 1 krediye tanıma amaçlı fal baktırabiliyormuşuz ya herapunzel e attım kahve falı olarak. Deneyen var mı ? Bir de bu sitede duvarda hep 48 saat içinde sevdiğiniz dönsün filan yazıyor tırstım , ben korkuyorum böyle şeylerden

Benim yorumum geldi analiz olarak hosuma gitti acikcasi . Burcunu ve kisiligini bildi . Bizim olayimizda onun arkadaslarindan bi baskasinin beni sevdiginden ve onun arayi bozduğundan bahsetmis görüşme olucagini soyluyo dilegim kabul olucakmis . Tam zaman vermek istemedi . Ozetle boyle hosuma gitti aslinda binnazdakiler gibi soruma yönelik olcak etcek seviyo evlilik nişan tarzi kaliplasmis cumleler kurmamis . Gecmisi neden bunu yasadigimi ve geleceği söylemiş dediğine gore seviyo ve olucak bu is cok korkuyodum korktuğum gbi olmadi rahatladim :) ins olur

Evet canım bi dönem hepimiz Herapunzel'den geçtik,bana falimpir hiçbiri herapunzel dahil tutmadı.Birde falın sonunda dualı olan fallara yönlendirme durumu mevcut.Hevesini kırmıyim tabi ama çok sağlam değil

Evet canım bi dönem hepimiz Herapunzel'den geçtik,bana falimpir hiçbiri herapunzel dahil tutmadı.Birde falın sonunda dualı olan fallara yönlendirme durumu mevcut.Hevesini kırmıyim tabi ama çok sağlam değil

pufff nasilda sisirmisler kendilerini ucretleri gorenlerde bir sey sanir Peki gelecegi gectim ani ve karsidakini tutturan var mi varsa ona atayim :)

Sevindim canim. Ins kalbine göre olurr hersey

pufff nasilda sisirmisler kendilerini ucretleri gorenlerde bir sey sanir Peki gelecegi gectim ani ve karsidakini tutturan var mi varsa ona atayim :)

canım falimpir i kast ediyorsan bence uzak dur o siteden

Yakalayabilirsen fal sepeti Venüs Amber olabilir
Tellwe Selena olabilir
Son dönemlerde telwe de Estanbul beğeniliyor arkadaşım baktırdı geçmiş an güzel
Geçmiş ve anda ben en son Selin İmeri beğendim binnaz abla

Sagol ablacım, şimdi kredili değil de şu falımpirdeki 1 krediye tanıtıma baktırcam onun için sordum, 1 krediyi de kendileri vermişler zaten Faturam dönüm yapsın Selenayı denemeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…