Binnaz Abla

Sagol ablacım, şimdi kredili değil de şu falımpirdeki 1 krediye tanıtıma baktırcam onun için sordum, 1 krediyi de kendileri vermişler zaten Faturam dönüm yapsın Selenayı denemeyi düşünüyorum :)

Semra mı var dı ne o sitede beğeniliyordu hala duruyor mu bilmiyorum açıkçası.

canim tum fallarina gore aslinda benim cikardigim sonuc zaman faktorune takilmamak gerektigi cunku uc asagi bes yukari bie kismi tutmusmu tutmus ozellikle madam saluya cok sasirdim ne gunlerdi her faldan gondermistik ama bravo diyorum

canim tum fallarina gore aslinda benim cikardigim sonuc zaman faktorune takilmamak gerektigi cunku uc asagi bes yukari bie kismi tutmusmu tutmus ozellikle madam saluya cok sasirdim ne gunlerdi her faldan gondermistik ama bravo diyorum
Ben zamana hic bir zaman takilmadim bilgede. Ne haber alcanzar ciktimi o

Rezzan abla bana da her yorumunda geçmişteki kişiyle son bir hesaplaşma olacak karşıkarşıya geleceksiniz ama devam etmeyecek.O hesaplaşmadan sonra bitecek yorumu yapıyor....
walla o kadar şansızım ki Alcanzarcım gibi karşılasma yasasam bile roller değişir..:)onun yanında sevgilisi,ben de salak salak etrafına bakan kişi olurum:)))) düşünün o kadar şansızım.....

Madam Salu:):)Hakikaten ya yumurta falı bile yollamıştık Salu'ya o gazla
Kadın iyiymiş ama aylar sonra anlad
ım.Dediğin gibi canım benim, zamana demek ki takılmamak gerek.Benimde hep en önemsediğim kavram falda zaman.Salu ya bencede Bravo
Bu arada ben aylardîr Binnaz'dan tek Bilge'ye yolluyodum ama ona hep yeni biri ne zaman olur sorusuyla yolladım.Bilge soru cevap usulu olduğundan zaten bu soruma cevap almıstım sadece.O yüzden geçmişteki kişi için Bilge'ye fal anlamında yorum getiremiyorum.Daha eski tarihli Binnaz fallarım İnci,Serra,Haleh,Hülya,Deniz,Kesira,Elif,Alev ,Firuze vs... patlaklıklarını halen koruyolar:)

yani bilge çıktı mı çıkmadı mı anlamadım

Òzge cim işte bunu yazma ne olurŞansızım demeSöz uçar yazı kalırEvrene yollama bunuNe söz ne yazıyla
Ben örnk olayım lütfen hepinize:)Pembe tablo mu?Evet gerçekleşebilir.Olmaz mı?Hayır öyle bişey yok olur.İki klişe cumleye inandım net.
Hayat tesadüflerl dolu ve hiçbir şey imkânsız değil:)

Kalp kalbe karşıymış,Bilge'yi Lale'ye yazımda yanıtladım:)
Cnm bilge simdi bu yeni kisiyi bildimi bir anlamda. Sanki cok ortusmedi gibi geldi bana eskisi ile karsilasacagini bilemedi oyle anliyorum yeni birini tam bildimi burasi eksik bende

bebem sen boyle dusunursen bunun kacari yok zaten tersini dusun o sekilde olumlama yap

yani bilge çıktı mı çıkmadı mı anlamadım
Bilge hayatımdaki şu anki kişiyi net bilen tek kişi.Yazmıştım daha önce.Ancak eski konusunda ben hiç ona fal atmadım,fikrini almadım.Bilge zaten bir iş,bir aşka sorduğunda geniş kapsamlı bakmıyor fala.Yeni biri girecekmi? üzerineydi Bilge 'ye tüm falllarım.Bin defa emeğine sağlık bu konuda tek bilenim.Ama bu eski kişi için ben ona hiç fal atmadım o yüzdrn de bildi yada bilmedi diyemem zira zaten o kişiye o konuya Bilge ye fal yollamadım.

Ama hicbir falinda da bu karsilasmayi kendiliginden bilemedi bilge o zaman

Cnm bilge simdi bu yeni kisiyi bildimi bir anlamda. Sanki cok ortusmedi gibi geldi bana
Daha açıklayîcı tekrar yazdım.Zaten yeni kişiyi sadece Bilge in bildiğini ,Yağmur unsa sadce bir iki detay bildiğini geçmitiğimiz haftalarda da yazdım.Şu anki fal yorumlarım dün yaşadığım mucizeyi bilenler üzerine sdece.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…