Sagol ablacım, şimdi kredili değil de şu falımpirdeki 1 krediye tanıtıma baktırcam onun için sordum, 1 krediyi de kendileri vermişler zatenFaturam dönüm yapsın Selenayı denemeyi düşünüyorum :)
Semra mı var dı ne o sitede beğeniliyordu hala duruyor mu bilmiyorum açıkçası.
Semiha'da bi halt değil,falimpirde kimse yok zaten fal yollanıcak.canım Semiha ymış
canim tum fallarina gore aslinda benim cikardigim sonuc zaman faktorune takilmamak gerektigi cunku uc asagi bes yukari bie kismi tutmusmu tutmus ozellikle madam saluya cok sasirdim ne gunlerdi her faldan gondermistik ama bravo diyorumBu arada benim kesinlikle anladığım nokta şudur fallarda;yeni hiç olmayan sıfırdan başlangıç tespiti yapabilen yok denecek kadar az.Geçmiş,varolmuş,yaşanmış enerji üzerine az çok tutturuyolar yani bi nebze daha iyiler.
Birde Rezzan abla(Özellikle Özgeve Lalecim sizin için dir canım yorumum.)Bilirsiniz Rezzan ablayı ben pek tutmam, bana çok yöne uzanan yorum yaptı beş falında da.Yalnız eskisi için geçen agustos-eylül arası baktırdığım beş falda da hep bi görüşme karşılaşma var diyodu.Üstünden bi yıl geçti.Bilemem belki tesadüf oldu belki çıktı bilemiyorum.Ama hakkını yemek istemem olumlu gözle bakmıştı hep bu tesadüfe ve en doğru zamanda olacak demişti.Tek yanılgısı bu anlamda, o çok daha kısa zamanda görmüştü ve ben o falın üstünden bi yılı aştım.Büyüğümdür Rezzan abla,hakkını helal etsin, diğerleri tamamen başka ama bu oldumu oldu:)
Ben zamana hic bir zaman takilmadim bilgede. Ne haber alcanzar ciktimi ocanim tum fallarina gore aslinda benim cikardigim sonuc zaman faktorune takilmamak gerektigi cunku uc asagi bes yukari bie kismi tutmusmu tutmus ozellikle madam saluya cok sasirdim ne gunlerdi her faldan gondermistik ama bravo diyorum
canim tum fallarina gore aslinda benim cikardigim sonuc zaman faktorune takilmamak gerektigi cunku uc asagi bes yukari bie kismi tutmusmu tutmus ozellikle madam saluya cok sasirdim ne gunlerdi her faldan gondermistik ama bravo diyorum
canim tum fallarina gore aslinda benim cikardigim sonuc zaman faktorune takilmamak gerektigi cunku uc asagi bes yukari bie kismi tutmusmu tutmus ozellikle madam saluya cok sasirdim ne gunlerdi her faldan gondermistik ama bravo diyorum
Kalp kalbe karşıymış,Bilge'yi Lale'ye yazımda yanıtladım:)Ben zamana hic bir zaman takilmadim bilgede. Ne haber alcanzar ciktimi o
Kalp kalbe karşıymış,Bilge'yi Lale'ye yazımda yanıtladım:)
yani bilge çıktı mı çıkmadı mı anlamadım
Madam Salu:):)Hakikaten ya yumurta falı bile yollamıştık Salu'ya o gazla
Kadın iyiymiş ama aylar sonra anladım.Dediğin gibi canım benim, zamana demek ki takılmamak gerek.Benimde hep en önemsediğim kavram falda zaman.Salu ya bencede Bravo
Bu arada ben aylardîr Binnaz'dan tek Bilge'ye yolluyodum ama ona hep yeni biri ne zaman olur sorusuyla yolladım.Bilge soru cevap usulu olduğundan zaten bu soruma cevap almıstım sadece.O yüzden geçmişteki kişi için Bilge'ye fal anlamında yorum getiremiyorum.Daha eski tarihli Binnaz fallarım İnci,Serra,Haleh,Hülya,Deniz,Kesira,Elif,Alev ,Firuze vs... patlaklıklarını halen koruyolar:)
Òzge cim işte bunu yazma ne olurRezzan abla bana da her yorumunda geçmişteki kişiyle son bir hesaplaşma olacak karşıkarşıya geleceksiniz ama devam etmeyecek.O hesaplaşmadan sonra bitecek yorumu yapıyor....
walla o kadar şansızım ki Alcanzarcım gibi karşılasma yasasam bile roller değişir..:)onun yanında sevgilisi,ben de salak salak etrafına bakan kişi olurum:)))) düşünün o kadar şansızım.....
Cnm bilge simdi bu yeni kisiyi bildimi bir anlamda. Sanki cok ortusmedi gibi geldi bana eskisi ile karsilasacagini bilemedi oyle anliyorum yeni birini tam bildimi burasi eksik bendeKalp kalbe karşıymış,Bilge'yi Lale'ye yazımda yanıtladım:)
bebem sen boyle dusunursen bunun kacari yok zaten tersini dusun o sekilde olumlama yapRezzan abla bana da her yorumunda geçmişteki kişiyle son bir hesaplaşma olacak karşıkarşıya geleceksiniz ama devam etmeyecek.O hesaplaşmadan sonra bitecek yorumu yapıyor....
walla o kadar şansızım ki Alcanzarcım gibi karşılasma yasasam bile roller değişir..:)onun yanında sevgilisi,ben de salak salak etrafına bakan kişi olurum:)))) düşünün o kadar şansızım.....
Bilge hayatımdaki şu anki kişiyi net bilen tek kişi.Yazmıştım daha önce.Ancak eski konusunda ben hiç ona fal atmadım,fikrini almadım.Bilge zaten bir iş,bir aşka sorduğunda geniş kapsamlı bakmıyor fala.Yeni biri girecekmi? üzerineydi Bilge 'ye tüm falllarım.Bin defa emeğine sağlık bu konuda tek bilenim.Ama bu eski kişi için ben ona hiç fal atmadım o yüzdrn de bildi yada bilmedi diyemem zira zaten o kişiye o konuya Bilge ye fal yollamadım.yani bilge çıktı mı çıkmadı mı anlamadım
bebem sen boyle dusunursen bunun kacari yok zaten tersini dusun o sekilde olumlama yap
Ama hicbir falinda da bu karsilasmayi kendiliginden bilemedi bilge o zamanBilge hayatımdaki şu anki kişiyi net bilen tek kişi.Yazmıştım daha önce.Ancak eski konusunda ben hiç ona fal atmadım,fikrini almadım.Bilge zaten bir iş,bir aşka sorduğunda geniş kapsamlı bakmıyor fala.Yeni biri girecekmi? üzerineydi Bilge 'ye tüm falllarım.Bin defa emeğine sağlık bu konuda tek bilenim.Ama bu eski kişi için ben ona hiç fal atmadım o yüzdrn de bildi yada bilmedi diyemem zira zaten o kişiye o konuya Bilge ye fal yollamadım.
Daha açıklayîcı tekrar yazdım.Zaten yeni kişiyi sadece Bilge in bildiğini ,Yağmur unsa sadce bir iki detay bildiğini geçmitiğimiz haftalarda da yazdım.Şu anki fal yorumlarım dün yaşadığım mucizeyi bilenler üzerine sdece.:)Cnm bilge simdi bu yeni kisiyi bildimi bir anlamda. Sanki cok ortusmedi gibi geldi bana
Mesajimi almistir ooooo ahhahahahaha kis gunesihaklısınız canlarımmm:....onun canına okuyacağım..karşılaştığımızda pişmanlıktan yerlerde sürünecek ama nafile.....
tamam evrende bu mesajım kalsın:)
Kendiliğinden??????????Ama hicbir falinda da bu karsilasmayi kendiliginden bilemedi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?