- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Falin icinde birden hisleri ile yeni birini sana anlatirken soylede bir karsilasma olabilir eskide kalan birinile diye bu mucizeyi diyorum sekerim ,bilge iyi bende seviyorum ama yinede birsey eksikKendiliğinden??????????
Kendiliginden evetFalin icinde birden hisleri ile yeni birini sana anlatirken soylede bir karsilasma olabilir eskide kalan birinile diye bu mucizeyi diyorum sekerim ,bilge iyi bende seviyorum ama yinede birsey eksik
Mesajimi almistir ooooo ahhahahahaha kis gunesi
Falin icinde birden hisleri ile yeni birini sana anlatirken soylede bir karsilasma olabilir eskide kalan birinile diye bu mucizeyi diyorum sekerim ,bilge iyi bende seviyorum ama yinede birsey eksik
Hayır Venus yeni bi ilißkinin çok uzak olduğunu söylemişti o anlamda tamamen yanıldı.Ama az önce detaylı yazdım Venüs ü ve benim dünkü olayımı yıl sonu olarak görüp bilmiş o anlamda şaşırttı beni canım.Bilge cim evet yeni kişiyi zaten tek bilenimKarşîlaşma eski kißi konusunda detaylı Bilge yide yazdım Cherrym:)Peki Venusamber yeni biriyle tanisacaksin demis miydi, zaman vermis miydi?
Pek sevdigin Bilge cikti mi bir de bunu merak ettim :)
Canim cok bariz bir olayi bilseydi keske ama tadi da olmazdi supriz olmasi daha iyi olmus bence bilge mantikli bir kadinwalla bu Bilge Binnazda ki Bilge mi diye şaşırıyorum....kader değişmiş,şans değişmiş,aşk değişmiş yorumu yapan Bige....haret gerçekten fal farklı bişey
Himm. Venus yanilmis hakkaten ya ikisini topla birlestir tam fal oluyor birinin bildigini digeri bilememisHayır Venus yeni bi ilißkinin çok uzak olduğunu söylemişti o anlamda tamamen yanıldı.Ama az önce detaylı yazdım Venüs ü ve benim dünkü olayımı yıl sonu olarak görüp bilmiş o anlamda şaşırttı beni canım.Bilge cim evet yeni kişiyi zaten tek bilenimKarşîlaşma eski kißi konusunda detaylı Bilge yide yazdım Cherrym:)
Canim cok bariz bir olayi bilseydi keske ama tadi da olmazdi supriz olmasi daha iyi olmus bence bilge mantikli bir kadin
Detaylı tüm fallarımı az ònce yazdım.Biz bir soru soruyoruz ve cevap geliyor bu hep böyleydi.Ha kendiliğinden anlayısıysa mesela Venus tum fal patlak ama evet bunu kediliğinden bilendir.Kendiliginden evet
Evet bak dikkat edersen hisleri yogun olanlar sen sormadan falin akisi icinde kendiliginden sana olayi soyluyorlar bu anlamda sarayliyi cok basarili buluyorum sordugun soru disinda hislerine geleni de soyledigi icin ,birden hislerinden dokuluveriyorkesinlikle his yok..sorular üzerinden mantık yürütüyor kart anlamlarına göre....
Evet sasirdim venus en cok bilmesi gerekenlerden di sanki bu olayi cok yakin zamanda oldu cunku degilmi alcanzar sekerim.En son falini bende basarili bulmamistim venusun maalesef ki cok severdim.iste zaman kimleri hakli cikartiyor bilemiyoruz hic cikmaz dediklerimiz cikip sasirtici olabiliyorlarDetaylı tüm fallarımı az ònce yazdım.Biz bir soru soruyoruz ve cevap geliyor bu hep böyleydi.Ha kendiliğinden anlayısıysa mesela Venus tum fal patlak ama evet bunu kediliğinden bilendir.
Mesajlarındaki ince dokunuşları çözemedm.Sanki çıkan falları yazmıyorum da hesap veriyorum.Tüm falın çîktığî nerde ne zaman gòrülmüş yada böyle bir kaidemi var?Himm. Venus yanilmis hakkaten ya ikisini topla birlestir tam fal oluyor birinin bildigini digeri bilememis
Venus bende tellwedeki haliyle hiç bilemeyendir.Ne demek Venus en çok bilir.Nostradamus mu Venüs.Yada en yakın tarihli fal çıkar diye kuralmı var?Evet sasirdim venus en cok bilmesi gerekenlerden di sanki bu olayi cok yakin zamanda oldu cunku degilmi alcanzar sekerim.En son falini bende basarili bulmamistim venusun maalesef ki cok severdim.iste zaman kimleri hakli cikartiyor bilemiyoruz hic cikmaz dediklerimiz cikip sasirtici olabiliyorlar
Ne hesabi anlamadim merak icinde hepimiz soruyoruz kopuk kopuk olunca karistiMesajlarındaki ince dokunuşları çözemedm.Sanki çıkan falları yazmıyorum da hesap veriyorum.Tüm falın çîktığî nerde ne zaman gòrülmüş yada böyle bir kaidemi var?
Hayır Marple gerçekten hayır.Cidden şu an şok olmuş vaziyetteyim.İnanılmaz şaşkınım.Bu hissi ifade de edemem su an.Herkesten özür dilerim.Paylaştığım için,samimi olarak yazdığım,duygularımî aktardığım için.Çok çok özür dilerim.Birilerine umut olur birileri belki yeniden içinde filizlenir bastırdığı umutsuzluklar diye gönülden içten yazdım .Ben dün mutluluktan ağladım bugün bu davranışa maruz kaldığım için ağĺıyorum.Hata benim kendime saklamalı bencillik etmeliydim.Ne hesabi anlamadim merak icinde hepimiz soruyoruz kopuk kopuk olunca karisti
kızlar valla hepimizin durumu ne benzermiş bende şu mazimde ki adamın burnu sürsün istiyorum
bana maya ısrarla iki falda geçmişteki bir kişinin varlığından bahsetti ki ben ona hiç geçmiş aşktan bahsetmemiş eğitim hayatımdan ve biri olacak mı diye sormuştum
nesibe ve ilkay ve hatırlayamadığın bir iki kişi daha söyledi gelecek diye eğer olursa benim içinde çok büyük bir olay olur çünkü bu öyle bir insan ki asla geri dönmez tükürdüğünü yalamaz anlatamam yani
alcanzarın haberinden sonra bende de acaba oldu
Hahaha valla hepimizde oldu acabalar bakalim artik ne zaman gerceklesir
Vallami bende bakiyordum bir turlu denk gelmedi kac kisi almisNesibecğimi yakaladım :)))
Vallami bende bakiyordum bir turlu denk gelmedi kac kisi almis
Tesekkür ederim desteğine.7 kişi adı...2 kişi ben ve kardesım canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?