İnşallah çıkar söylediği güzel şeyler zamanından önce..
kızlar sanırım nesibe burada yazılan bir şeylere kızmış. ben çok olumsuz yorum görmemiştim onla ilgili ama size kopyalayayım belki siz anlarsınız... facebook'a yazmış bu mesajı....
Lütfen Ama Lütfen Okuyunuz...
Kadınlar Kulübü diye bir forum kii bizim site kuralları gereği öyle forumlarda dolaşmamız uygun bulunmuyor. Enerjimizin düşmemesi için. Açık yürekle ve samimiyetimle söylüyorum defalarca söyledim sizler için bölünüyorum, aynı zamanda ev hanımıyım diye... Öyle internette dolaşacak vaktim de olmuyor...
Ancak bugün bir müşterim hakkımda yazılan çirkin ötesi bir şeyi gönderdi bana... Bu nasıl bir vicdan anlamış değilim.
Orayı takip etmiyorum. Ancak bugün uyumadan önce oturup tüm yazılanları okumak zorunda kaldım. Sırtımdan vurulmayayım diye... Ki çok iyi niyetliymişim bunu da anladım...Hepsine cevap vereceğim.Oraya giremem girersem çıkamam çok karışık, o yüzden burdan yazıyorum.
1) Facebook üzerinden acitasyon yapıyormuşum... Acınızla acı çekmek ve etkilenmek bunlarıda sizinle paylaşmak acitasyonsa evet yapıyorum. Zerre pişman da değilim. ''Bana fal baktırın paraya ihtiyacım var'' demiş olsam haklıydınız ama inanın birgün bunu düşünmedim önce ''İnsan'' dedim...
2) Parayı çok düşündüğüm için Kahve profilimi kapatmışım... Hayır yazıcım bozulduğu için kapattım. Çünkü bilgisayardan bakamıyorum. Bu kısmını gözardı etmeniz gerçekten çok garip...
3) Sessizlerim varmış yani cinlerle fal bakıyormuşum... Sessizlerim iç sesimdir, duyduklarımda içsesimdir. Böyle bir durum söz konusu olamaz. Farklı tekniklerle biraz eskilerden açılımlar yaparım suyla bakım yaparım. Ancak hepsinin açıklaması enerjidir.
4)Yazılan kadar kötü niyetli olsam yada böyle bir vicdansızlığa sahip olsam facebooktan hiçbir mesaja cevap verip ilgilenmem.Bu işten para kazanıyorum ama duygularımı karıştırmam benim eksikliğimse kabul ediyorum.
5)İade ettiğim fallar var sürekli, sık tarot bakmayalım dediklerim var. Bunların hepsi düşündüğüm içindir.Beğenmiyorsanız gelmeyin paranıza yazık dediklerim var. Kendi maddiyatımı değil sizleri de düşündüm. Bir defa kapımı çaldığınızda bana dahil oluyorsunuz benim yaşamımda yarattığınız hikayelerin başrollerinde sizler varsınız. Duygusallıksa evet duygusallığım ve yine zerre pişman değilim...
6) Birdaha o foruma girmeyeceğim... Bana söylemek istediğiniz birşey en ufak eleştirinize her zaman açığım... İnsanım eksikliklerim hatalarım muhakkak olacak. Mesaj bölümünden yazmanız yeterlidir.
Çok üzgünüm... Okuduklarımdan sonra bir bayan var bana gönderdiği fallardan hatırlayıp isminide hatırladım. Ne hikmetse birde facebooktan mesaj atıp yardım istemiş. Burdan deşifre etmeyeceğim. Ancak mutlaka görecektir.Çirkin ötesi yazının sahibi kendisidir... Çok üzgünüm canlar bende etten kemiktenim inanın... Paylaşmak istedim, çünkü sizlerde benimle paylaşıyorsunuz. Paylaşmadan insan kendisini daha yalnız hisseder...
Sevgiler...
nesibe'ye baktıralı 11 gün olmuş. acaba tekrar baktırsam mı ya. 15'te bir diyor ama...
hakkaten bende merak ettim hangi mesajdan bahsediyor acaba ? kaçıncı sayfadaki o yorum
Daha dün yazılmasına rağmen bahsettiği mesaj arkalarda kaldı ondan görmemişsindir sen.. Ama ben çok eminim o kişi kendini çok iyi biliyor ve bu yazılanları anladı...
Tamam kızlar,bırakın gerginligi herkes elbette düşüncelrini yazıcak paylaşıcak,düşüncelerimizi yazalım gecelim ..
Rezzan Ablaört kez baktırdım, söylediği şeyleri yaşamaya başladım.Her zamam samimi ve dikkatli içten yorum yaptı.Bende yeri ayrıdır.
Nesibe Tekbaşer:Bir ay önce baktırdım.Oda içten yorum yapıyor ama tekrar baktırmadım .Bence rezzan abla kadar iyi değil.Bide şu kahve falını iptal edip tarota dönmüyorlarmı ?Bu durum bana çok yanlış geliyor.Yazıcım bozuk gibi nedenlerle ...Sadece 5 tl fark için çok çok yanlış ve bence ayıp.Nesibede bunu yapanlardan ne yazıkki.
İlkay Gür:iki kez tarot baktırdım, ilkinde daha iyiydi ama kendide söylemişti hakkını yiyemem aynı konu için sık baktırırsan kartlar saçmalar diye.Bence Ilkay iyilerden biri.
Kesira sirel:Burda bi dönem çok popülerdi ona istinaden baktırmıştım.Sanki biraz pembe tablocu gibi kahve falıydı.Tekrar baktırmayı düşünmüyorum.
Hülya Demir: O ne saçma bi faldı ya... Sürekli bana sormuş kafam karıştı yardım et diye.Hülyanın düğümlendiği yerleri çözmek için kapamışım fincanı meğer.Yalnız rüya yorumu fena değil.Bence zaten tek o yönde hizmet vermeli.
Inci Turan: Tek tek kartları okumuş sağolsun , bilseydim ben kendim tarot kitapçığından okurdum.
Açelya Tuğra: iki gün üst üste ayrı konular için açılım yaptırdım.Özellikle aşk ile ilgili açıl8m beni şoka soktu.Bi an kafamdan geçen benden başka kimsenin bilmediği şeyleri tüm hislerime varana kadar söyledi.Kesinlikle tavsiye ederim.
kimse darılmasın ama son zamanlarda forumda fazla bir NESİBE korumacılığı gelişti. hadi alcanzar adlı arkadaşın yorumu biraz ileri gitti ama nesibenin hakkını savunurkende fazla ileriye gidiliyor bence. kendisi yeterince kendini savunuyor facebookta.hatta savunmaları biraz ajitasyona bile kaçıyor. bana bunu dediler, şunu yaptılar, şöyle enerjimi düşürdüler falan. altına da inanılmaz destek mesajları,teselliler falan. kusura bakılmasın abartılı ve yapmacık geliyor böyle şeyler bana. fal bir hizmettir ve biz hizmet satın alıyoruz. babamızın hayrına bize fal bakılmıyor. konuyu sadece kendi açınızdan görmeyin, bu tarz durumlardan hoşlanmayan insanlar, takipçilerde var diyerek yazıyorum bu yazıyı.
kızlar sizce açelya mı daha ii bilge mi? hangisine baktırayım ikisi de online?
kızlar sizce açelya mı daha ii bilge mi? hangisine baktırayım ikisi de online?
Peki cagan arimanin dedikleri cikti mi?bende ilk kez bugün baktırdım ama dediğin gibi aman aman çok iyi değil.klasik tarot kart yorumlaması yapmış.sezgiler,hisler pek yok düz kart yorumlaması.Tarotta en beğendiklerim Haleh Çetiner ve Çağan Arıman oldu bugüne kadar.Nesibe her ne kadar tarot baksada sanki kartlardan çok sessizlerim dediği şeyleri kullanıyor.hislerinin çok iyi olduğu muhakkak ama son günlerde bende enerjisi düştü,eskisi kadar iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?