Binnaz Abla

kızlar sanırım nesibe burada yazılan bir şeylere kızmış. ben çok olumsuz yorum görmemiştim onla ilgili ama size kopyalayayım belki siz anlarsınız... facebook'a yazmış bu mesajı....

Lütfen Ama Lütfen Okuyunuz...

Kadınlar Kulübü diye bir forum kii bizim site kuralları gereği öyle forumlarda dolaşmamız uygun bulunmuyor. Enerjimizin düşmemesi için. Açık yürekle ve samimiyetimle söylüyorum defalarca söyledim sizler için bölünüyorum, aynı zamanda ev hanımıyım diye... Öyle internette dolaşacak vaktim de olmuyor...
Ancak bugün bir müşterim hakkımda yazılan çirkin ötesi bir şeyi gönderdi bana... Bu nasıl bir vicdan anlamış değilim.
Orayı takip etmiyorum. Ancak bugün uyumadan önce oturup tüm yazılanları okumak zorunda kaldım. Sırtımdan vurulmayayım diye... Ki çok iyi niyetliymişim bunu da anladım...Hepsine cevap vereceğim.Oraya giremem girersem çıkamam çok karışık, o yüzden burdan yazıyorum.
1) Facebook üzerinden acitasyon yapıyormuşum... Acınızla acı çekmek ve etkilenmek bunlarıda sizinle paylaşmak acitasyonsa evet yapıyorum. Zerre pişman da değilim. ''Bana fal baktırın paraya ihtiyacım var'' demiş olsam haklıydınız ama inanın birgün bunu düşünmedim önce ''İnsan'' dedim...
2) Parayı çok düşündüğüm için Kahve profilimi kapatmışım... Hayır yazıcım bozulduğu için kapattım. Çünkü bilgisayardan bakamıyorum. Bu kısmını gözardı etmeniz gerçekten çok garip...
3) Sessizlerim varmış yani cinlerle fal bakıyormuşum... Sessizlerim iç sesimdir, duyduklarımda içsesimdir. Böyle bir durum söz konusu olamaz. Farklı tekniklerle biraz eskilerden açılımlar yaparım suyla bakım yaparım. Ancak hepsinin açıklaması enerjidir.
4)Yazılan kadar kötü niyetli olsam yada böyle bir vicdansızlığa sahip olsam facebooktan hiçbir mesaja cevap verip ilgilenmem.Bu işten para kazanıyorum ama duygularımı karıştırmam benim eksikliğimse kabul ediyorum.
5)İade ettiğim fallar var sürekli, sık tarot bakmayalım dediklerim var. Bunların hepsi düşündüğüm içindir.Beğenmiyorsanız gelmeyin paranıza yazık dediklerim var. Kendi maddiyatımı değil sizleri de düşündüm. Bir defa kapımı çaldığınızda bana dahil oluyorsunuz benim yaşamımda yarattığınız hikayelerin başrollerinde sizler varsınız. Duygusallıksa evet duygusallığım ve yine zerre pişman değilim...
6) Birdaha o foruma girmeyeceğim... Bana söylemek istediğiniz birşey en ufak eleştirinize her zaman açığım... İnsanım eksikliklerim hatalarım muhakkak olacak. Mesaj bölümünden yazmanız yeterlidir.
Çok üzgünüm... Okuduklarımdan sonra bir bayan var bana gönderdiği fallardan hatırlayıp isminide hatırladım. Ne hikmetse birde facebooktan mesaj atıp yardım istemiş. Burdan deşifre etmeyeceğim. Ancak mutlaka görecektir.Çirkin ötesi yazının sahibi kendisidir... Çok üzgünüm canlar bende etten kemiktenim inanın... Paylaşmak istedim, çünkü sizlerde benimle paylaşıyorsunuz. Paylaşmadan insan kendisini daha yalnız hisseder...

Sevgiler...

nesibe'ye baktıralı 11 gün olmuş. acaba tekrar baktırsam mı ya. 15'te bir diyor ama...

Daha dün yazılmasına rağmen bahsettiği mesaj arkalarda kaldı ondan görmemişsindir sen.. Ama ben çok eminim o kişi kendini çok iyi biliyor ve bu yazılanları anladı...

nesibe'ye baktıralı 11 gün olmuş. acaba tekrar baktırsam mı ya. 15'te bir diyor ama...

15 te bir diyorsa sana, bugün gönderirsen çoook büyük ihtimalle bakmaz falına, iade eder (tecrübeyle sabit ). Ayrıca ne kadar şanslı olduğunu söylemeden de edemeyeceğim çünkü ayda 1 bakmasına ikna etmek için canım çıktı benim :)

Daha dün yazılmasına rağmen bahsettiği mesaj arkalarda kaldı ondan görmemişsindir sen.. Ama ben çok eminim o kişi kendini çok iyi biliyor ve bu yazılanları anladı...

O kişi kendini biliyor yapmaya gerek yok, ben söylediklerimin arkasındayım. O gün iyi ki fal baktırmışım çünkü gözlerim açıldı. Çaresiz, mutsuz , dipte anlarımda fal baktırdım hep ; ama sonra fark ettim ki fal baktırmak beni daha da mutsuz ediyor. falcılardan medet ummak, yardım istemek, Nesibe'den de öteden de beriden de çok yaptım ama hiçbir faydasını görmedim. Çaresiz hissetmeseydim zaten bu insanlardan yardım istemezdim.

Söyledim zaten, bundan sonra tarot baktırmamaya karar verdim, bu kartların enerjisi beni etkiliyor. Bu zırvalara odaklanacağıma , başka şeylere odaklandım ve inanın daha mutluyum.

Sadece eğlencesine kahve baktırmaya karar verdim, lakin falcının ötenin berinin ne düşündüğüne göre değil, kendimin ne istediğine göre hayatımı yaşıyorum, kesinlikle körü körüne tavsiye uygulamıyorum. Kendimi kötü hissetmekten kim ne derse inanır olmuşum, bunu fark ettim. Köşede mutsuz oturacağıma, kendi hayatımın insiyatifini almaya karar verdim.

Ben yazdıklarımda iftira türü bir şey göremedim. Ne düşündüğümü yazdım , siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Size baktırmayın /baktırın/inanın/inanmayın demedim...........sadece ben istemiyorum dedim., bunda ne var ? Ben kötü bir şey söylediğimi hala düşünmüyorum, genel anlamda fala çok fazla bel bağlamayalım dedim, ve kimseye çok fazla bel bağlamayalım kimse Allah değil diyorum.

İrademiz ve bizim kararlarımızdır geleceği şekillendiren, başkaları kafamıza başka fikirler koyunca işler karışıyor. Şu topikteki herkesin farlı dertleri var , ama inanın zırvaya inanmayı bıraktığımdan beri benim daha az derdim var.

Bir psikoloji journalında okumuştum, fal bakanlar da baktıranlar da sorunlu insanlar diye. Ben de katılıyorum, işleri kendimiz yoluna koyabilsek zaten başkalarından medet ummazdık.

Son düzenleme:
Tamam kızlar,bırakın gerginligi herkes elbette düşüncelrini yazıcak paylaşıcak,düşüncelerimizi yazalım gecelim ..

Tamam kızlar,bırakın gerginligi herkes elbette düşüncelrini yazıcak paylaşıcak,düşüncelerimizi yazalım gecelim ..

Canım benimm elbette ki düşüncelerimizi söyleyeceğiz, burası bunun için var.. Ancak söylemeden söylemeye fark var.. Seviyeyi düşürmeden, saygı sınırlarına dikkat ederek, olumlu olumsuz her yorumu yapabiliriz elbette ama dediğim gibi: saygı sınırını aşmadan, seviyeyi düşürmeden... Aksi bir durumda ise ne yazık ki gerginlikler çıkabiliyor.. Çünkü kendi adıma söylüyorum: haksızlığa kesinlike gelemeyen bir yapım var, susamıyorum bu durumlarda..

Tekrar herkese merhaba.Nesibe hanım yapılan yorumlara geri dönüş yapmış.Sonuna kadar saygı duyarak sadece ve sadece benim yazdığım bölümle ilgili yorumuna cevap getiriyorum.Nesibe hanım
yazıcısının olmadığından ve bunu atladığımdan bahsetmiş.Sadece yorumumun parasal kısmı ortaya atılmış.Bunu garip bulduğunu söylemiş.Mesajım yukarıdadır.Paranın dışında olumlu yorumlarımın yok edilip istenilen kısmın ayıklanıp iletilmesine söyleyecek söz bulamıyorum.Nesibe hanıma garip gelen şeyler olmuş banada bu garip geldi.içten yorumuna kadar bahsetmiştim oysaki...Kahvenin kapatılıp tarota bakılmasına dün karşıydım bugünde karşıyım.Sebebi her ne olursa olsun , hangi yorumcu olursa olsun fikrim değişmeyecek.Ha ister baktırırım ister baktırmam, beğenirim yada beğenmem , keyif benim, benim özgür iradem.Kendi falıma istediğim yorumu getirmekte özgürüm,burdaki herkesinde aynı hakka sahip olduğunu düşünüyorum.Facebook ile bağlantım olmadığı için diyorumki ; umarım Nesibe hanım bu mesajımıda okur.Eğer aktaran birileri varsa umarım bunuda aktarır.
Daha keyifli yorum ve mesajlar diliyorum hepimize....

Nesibe adeta bir Amasya Genelgesi yayınlamış maşallah :) genelgenin ilk maddesinde bahsettiği kişi yukarıdaki mesajımda yazdığım gibi benim. ve yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. kendisi yazdığım şeyi anlamamış yada anlamak istememiş sanırım. benim bahsettiğim ajitasyon bizim acımızla acı çekmek ve etkilenmek değildi elbet. KENDİSİNE yapılan eleştirileri yada negatif yorumları kaldıramayıp bana bunu dediler, şunu dediler, şöyle enerjimi düşürdüler diye adeta takipçilerine şikayet edip,teselli aramasıydı. sözkonusu olan bizim acımız değil bilakis kendi acısıdır. konuyu ve yazılan mesajları saptırmak yakışmamış doğrusu. ama kendisine yapılan eleştirilerden ders çıkarmak yerine, aynı şeyleri yapmaya devam etmek istiyorsa bu kendi tercihidir. yapacak birşey yok. koca insan.

ayrıca bana en son gönderdiği falın ses kaydında, nedendir bilinmez bir müşterisinden,kadına olumlu şeyler söylediği için kadının ona kızdığından, mahkemeye vermekle tehdit ettiğinden,daha sonra anlaştıklarından ve ona hergün açılım gönderdiğinden bahsetmişti.falın nerdeyse 1-2 dakikasında bana bu kadını anlatmış.hatta banane o kadından,ben kendi falımı istiyorum diyerek dinlediğimi biliyorum. sizlere de 15 gün 1 ay arayla açılım alıyorum falan diyormuş. bunu da paylaşayım dedim. çelişkili geldi. belki siz biliyorsunuzdur.

Peki cagan arimanin dedikleri cikti mi?

Kızlar ayıp oluyor ama Ben burda dost,arkadaş olduğumuzu sanıyordum bu nedir yahu..Nesibeye laf taşımalar,Nesibeden buraya laf taşımalar..Önce karşılıklı fikirlere saygı duyalım lütfen..Nasıl beğendiğimiz paylaşıyorsak,beğenmediklerimizi de paylaştığımızda ve bunun nedenlerini sıraladığımızda lütfen karşı tarafın düşüncelerine saygılı olalım...
Nesibenin face sayfasında burdaki söylemleri alıp ,kendini savunmasını yaşına vuruyorum.
Benimde Rezzan abla konusunda bu sayfada,ve İstanbul sayfasında yanlış anlaşılmadan dolayı ağır eleştirim oldu...ama Rezzan hanım bana face sayfasından yada Birileri aracılığıyla burda laf sokuşturmadı..Kendisi bizzat durumları anlatan 1 sesli mesaj yapıp ve herşeyden ötesi bende bu durum için özür dileyen mail attı.kişisel hesabıma..ve bende bilip bilmeden şahsına sarfettiğim sözler için kendisinden özür diledim...Olgunluk bu dur,Saygılı olmak budur,Kişiliğini ve karakterini takdir ettim..bu şekilde yaklaşımları için..
dediğim gibi Lütfen burdan oralara,oralardan buralara artık laf taşımayıp,kişilerin fikirlerine saygı duymayı öğrenelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…