Binnaz Abla

hahahah ablam bile dedi ki..bi ağlıyorsun bi mesajlasıyorsun..kime yazıosun bu kadar dedi:)))
Dedim ama icimden sormustur ilgisini cekmistir dedimm)fal dunyasina baglaniorum deseydin eskiden humeyra nin bir parodisini gormustum 'fal bakim merkezi buyrrrruuuuun' diye aciyordu telefonlari keske bulabilsem ama hicbiryerde yok gece gece nerden geldi aklima

Arkadaslar bu filmi herkese oneriyorum falcilarin bir sekilde uzerinde durmus Woody Allen filmi ben severk keyifle izledim yeni biri ile tanisacaksin dediklerinde hep bu filmin afisi geliyor gozumun onune hahah

Izlesen olursun gulmekten parasiz kaliyordu sanirim oyle bir fal bakim merkezi aciyordu hatirladigim kadari ile

merak ettim birazdan izleyeceğim...yalnız ben rezzan ablanın falları düşündükce taşları yerine otutturuyorum...ya bana dedikleri ve bugun olanlar konusmalar v.s yok artık diyorum
gercekten bu kadın beni çok iyi biliyor....

Kizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.

Tuh uzuldum ya umarim daha iyisi gelsin..yine gel cherry kendine dikkat ettt

Cherry umarım herşeyin en güzelini yaşarsın...umudunu kaybetme....kendine iyi bak

yaa yapma cherry, gel yine de ara sıra.. bi tek o adam mı ya? bana baksana, kilometrelerce yol kat ettim kaçmak için aşk acısından..

yaa yapma cherry, gel yine de ara sıra.. bi tek o adam mı ya? bana baksana, kilometrelerce yol kat ettim kaçmak için aşk acısından..
Lanet lsun diyorum Urmina cim, gercekten yazacak baska sey bulamiyorum. Emin degilim ama evlendiginden de supheleniyorum, en kotusu de bu bence. Sevdiginin baska biriyle evlendigini gormek, bilmek, bununla yasamak.

Şu an sana kocaman sarılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…