- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
O gunlerde gelecek insallah sonra bu hikayeleri anlatirken gulucez eminim az kaldiinşallah canm.pişmanlıkla kıvrandığını ama umrumda olmadığını görmek nasip olsun
O gunlerde gelecek insallah sonra bu hikayeleri anlatirken gulucez eminim az kaldi
Bu ara karikaturlere taktim vallahi cok iyi geliyor kafam dagiliuir kizlar
Bugun baya hareketli oldu kisgunesim...ama guclu insana birsey olmaz bunlarda eser gecer vee son gulen iyi gulerevet bende öyle hissediyorum bitanem..ne zaman umrumda olmayacak..o zaman beter olacak
Bugun baya hareketli oldu kisgunesim...ama guclu insana birsey olmaz bunlarda eser gecer vee son gulen iyi guler
:) bugün zaten dakika dakika sana yazdım:)...
bak senden de aynı seyi beklerım:)))
Aahhahaha olsun da ben naklen yayina gecicem)
Dedim ama icimden sormustur ilgisini cekmistir dedimmhahahah ablam bile dedi ki..bi ağlıyorsun bi mesajlasıyorsun..kime yazıosun bu kadar dedi:)))
Dedim ama icimden sormustur ilgisini cekmistir dedimm)fal dunyasina baglaniorum deseydin eskiden humeyra nin bir parodisini gormustum 'fal bakim merkezi buyrrrruuuuun' diye aciyordu telefonlari
Izlesen olursun gulmekten parasiz kaliyordu sanirim oyle bir fal bakim merkezi aciyordu hatirladigim kadari ile hatirlayan varmidir acaba..hahahhahah deliisin olum
Izlesen olursun gulmekten parasiz kaliyordu sanirim oyle bir fal bakim merkezi aciyordu hatirladigim kadari ile
Tuh uzuldum ya umarim daha iyisi gelsin..yine gel cherry kendine dikkat etttKizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.
Kizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.
yaa yapma cherry, gel yine de ara sıra.. bi tek o adam mı ya? bana baksana, kilometrelerce yol kat ettim kaçmak için aşk acısından..Kizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.
Lanet lsun diyorum Urmina cim, gercekten yazacak baska sey bulamiyorum. Emin degilim ama evlendiginden de supheleniyorum, en kotusu de bu bence. Sevdiginin baska biriyle evlendigini gormek, bilmek, bununla yasamak.yaa yapma cherry, gel yine de ara sıra.. bi tek o adam mı ya? bana baksana, kilometrelerce yol kat ettim kaçmak için aşk acısından..
Kizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.
Şu an sana kocaman sarılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?