Sarilmis kadar oldun zaten sekerim, tesekkur ediyorum :)
Kizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.
ARKADAŞLAR NE KADAR DİKKATE ALIRSINIZ BİLMEM. BU FAL MAL BOŞ. PİSLİK . BENDE BAKTIRDIM . HATA ETTİM. TÖVBE EDİYORUM KURANDA YAZIYOR KAFİR KONUMUNA KADAR GİREBİLİYOSUN. BAKTIRMAYIN BAZILARI DİYO BENDE DİYODUM EĞLENCEDEN SIKINTIDAN ÖYLESİNE. AMA YİNEDE ONA GİDİYOSUN ONA PRİM VERİYOSUN. DOĞRULUYOSUN. ARTIK YOK TÖVBE ETTİM HEM NE KADAR HUZURLU OLUYOR İNSAN. DİYECEKSİNİZ SEN KİMSİN ÇOK MU TEMİZSİN ÇOK MU GÜNAHSIZSIN. KİMSE TEMİZ GÜNAHSIZ DEĞİL. AMA YİNEDE BAKTIRMAYIN BOŞ PİSLİK. BAKTIRMAYIN KİMSEYE ARTIK.
aklıda mantığıda olan insan artık baktırmaz :)
Kizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.
Ne demek her şey bitti, bir adam içinmi herşey bitecek senin bir lafın var dı gencim güzelim aynen öyle yoluna devam edeceksin her sevdiğini kaybedenin hayatı bitse dünya nüfusu yarıya iner yok öyle yağma o hıyarın ekmeğine yağ mı süreceksin sana kendimden örnek verdim 18 yıllık deliler gibi sevdiğimi adam çocuğumla bıraktı gitti başka kadına ilk başta bende senin gibi düşündüm sonra ne oldu şimdi başka hıyar için fal baktırıyorum tekrar sevdim olur olmaz kavuşamasamda yoluma devam onlar için gelmedim ben bu dünyaya yaşadım ve bitti derim yoluma bakarım insan nefsiyle yaratılmış gene severiz gene ağlarız güleriz sonucu nereye giderse gitsin bir daha bu dünya ya ve bu yaşlara gelmeyeceğiz unutma her bitişin bir de başlangıcı var
Lanet lsun diyorum Urmina cim, gercekten yazacak baska sey bulamiyorum. Emin degilim ama evlendiginden de supheleniyorum, en kotusu de bu bence. Sevdiginin baska biriyle evlendigini gormek, bilmek, bununla yasamak.
Ikisidr bana cikmamisti fahriye baci her falda beni evlendirmistir:))Arkadaşlar Binnazabla da ECE GÜLEN ve FAHRİYE IŞIKSAÇAN a şimdi katina falı talebi gönderdim. Ece ye geçen yıl baktırmıştım şimdi okuduğumda baktım tutmuş hatta zamanı biraz geç vermiş kasım ortası demiş ekim sonu gibi olmuştu. Fahriye ablanında dediklerini yapmıştım hiç yapmayacağım bir şeydi ama dileğim gerçek olmuştu sayesinde. Şimdi yine zor durumdayım ikisine birden yolladım bakalım ne diyecekler
Arkadaşlar Binnazabla da ECE GÜLEN ve FAHRİYE IŞIKSAÇAN a şimdi katina falı talebi gönderdim. Ece ye geçen yıl baktırmıştım şimdi okuduğumda baktım tutmuş hatta zamanı biraz geç vermiş kasım ortası demiş ekim sonu gibi olmuştu. Fahriye ablanında dediklerini yapmıştım hiç yapmayacağım bir şeydi ama dileğim gerçek olmuştu sayesinde. Şimdi yine zor durumdayım ikisine birden yolladım bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?