Binnaz Abla

Sarilmis kadar oldun zaten sekerim, tesekkur ediyorum :)

Sinir bozucu "teselli" cümleleri söylemek istemiyorum, ama acın dindikten ve yaranı iyileştirdikten sonra tekrar toparlanabileceğini biliyorsun. Bütün boktan durumlardan sonra umursamamayı öğrenip, tutunacak başka bir şey için tekrar ayağa kalktığımız gibi.

Canımmm ne denir ki böyle bi durumda zor olacak blki, sancılı bir surec olack senin icin ama sonrasnsa umarm kalbinden gecen guzelliklerin bin kat fzlasi gelio bulur seni. Tamamn gtme aramzdan olur mu? Gel yine

ARKADAŞLAR NE KADAR DİKKATE ALIRSINIZ BİLMEM. BU FAL MAL BOŞ. PİSLİK . BENDE BAKTIRDIM . HATA ETTİM. TÖVBE EDİYORUM KURANDA YAZIYOR KAFİR KONUMUNA KADAR GİREBİLİYOSUN. BAKTIRMAYIN BAZILARI DİYO BENDE DİYODUM EĞLENCEDEN SIKINTIDAN ÖYLESİNE. AMA YİNEDE ONA GİDİYOSUN ONA PRİM VERİYOSUN. DOĞRULUYOSUN. ARTIK YOK TÖVBE ETTİM HEM NE KADAR HUZURLU OLUYOR İNSAN. DİYECEKSİNİZ SEN KİMSİN ÇOK MU TEMİZSİN ÇOK MU GÜNAHSIZSIN. KİMSE TEMİZ GÜNAHSIZ DEĞİL. AMA YİNEDE BAKTIRMAYIN BOŞ PİSLİK. BAKTIRMAYIN KİMSEYE ARTIK.

Eyvallah saol dsunup yzdgn icin de burdaki herkesin aklı da mantgi da kndine yetiyor be bacım. Fikirlerini kndine saklasan diyorm

aklıda mantığıda olan insan artık baktırmaz :)

tabi ben sadece içimde kaldı yazdım . bu kadar hiddetlenmene gerek yok yaran mı var yoksa?

şu şeye bak ya gelmiş bana fal falcı falcılar savunuyor :)

Yapma ya .. üzüldüm şimdi
Peki nasıl öğrendin bunu ? Yada emin misin böyle birşeyin olduğundan ?

Ne demek her şey bitti, bir adam içinmi herşey bitecek senin bir lafın var dı gencim güzelim aynen öyle yoluna devam edeceksin her sevdiğini kaybedenin hayatı bitse dünya nüfusu yarıya iner yok öyle yağma o hıyarın ekmeğine yağ mı süreceksin sana kendimden örnek verdim 18 yıllık deliler gibi sevdiğimi adam çocuğumla bıraktı gitti başka kadına ilk başta bende senin gibi düşündüm sonra ne oldu şimdi başka hıyar için fal baktırıyorum tekrar sevdim olur olmaz kavuşamasamda yoluma devam onlar için gelmedim ben bu dünyaya yaşadım ve bitti derim yoluma bakarım insan nefsiyle yaratılmış gene severiz gene ağlarız güleriz sonucu nereye giderse gitsin bir daha bu dünya ya ve bu yaşlara gelmeyeceğiz unutma her bitişin bir de başlangıcı var

Sabah acinca forum gördügüm en kötü haber
Bir erkek icin forumu birakmaya degmez fal baktirmak istemezsin anlarim o ayri mevzu ama esas burdayken aklin daha cok dagilcak okuyup ilgilendikce ister istemez duygularindan uzaklasicaksin.Gitme cherry

Biri yikarsa digeri gelir yapar. .Biri uzerse digeri gelir mutlu eder....
Rabbim guzelligimi sagligimi korusun

Üzüldüm canım umarım her şeyin en iyisini yaşarsın hayatında mutlulukların en güzelini yaşarsın da iyi ki o olmamış dersin

Lanet lsun diyorum Urmina cim, gercekten yazacak baska sey bulamiyorum. Emin degilim ama evlendiginden de supheleniyorum, en kotusu de bu bence. Sevdiginin baska biriyle evlendigini gormek, bilmek, bununla yasamak.

Ben bunun acısını yaşadım canım çok iyi bilirim o acıyı canım öyle çok yanmıştı ki duyduğumda kendi mi arabanın önüne atmıştım halada o acı içimde geçmiyor bide insanın ilk aşkı olunca bunu yapan unutamıyosun

Ama bi zamn sonra notrlesiyorsnz kizlar. 6 senemi verdm birine zamaninda bni biln bilir burda. O da bnim ilk askmdi. Bir kac hftya onunda dgunu var tesadf eseri davetiyesini bile gordm. Ne hissettm diye sorarsanz koca bir hic. Zamnla unutuluyor hersey. Hee suan baskasi icin gozyasi dokuyorm orasi da ayri tbi :)

Cherry ben daha yeniyim bilirsin ama cok sevdim ben seni,sizi. Gitme, benim de sevdigim adam iki uc ay icinde baska bir sehre gidicek. Bende ayni seyleri yasayacagim, gitme bana yol goster, beraber yasariz,uzuluruz,toplariz ama gitme. Fal baktirma ama gitme

Arkadaşlar Binnazabla da ECE GÜLEN ve FAHRİYE IŞIKSAÇAN a şimdi katina falı talebi gönderdim. Ece ye geçen yıl baktırmıştım şimdi okuduğumda baktım tutmuş hatta zamanı biraz geç vermiş kasım ortası demiş ekim sonu gibi olmuştu. Fahriye ablanında dediklerini yapmıştım hiç yapmayacağım bir şeydi ama dileğim gerçek olmuştu sayesinde. Şimdi yine zor durumdayım ikisine birden yolladım bakalım ne diyecekler

Ikisidr bana cikmamisti fahriye baci her falda beni evlendirmistir:))

İkisi de çıkmadı ne ben evlendim ne de onların falı cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…