Binnaz Abla

kızlar selin imer bana tuttu yaa..marple'a anlattım da, yani kadın bilmiş walla..okuduğumda pembe ötesi demiştim ama..ha gerçi hayatımda bişy değişmedi ama yine de bilmiş
Urminacimmm dun gibi hatirliyorum senin yorumunu cok pembe demistin ama ben cikacagini hep biliyordum sana nedense

Ya hani eylüldü, sevgiydi, aşktı, kahkahaydı.. Allahsızlar ya, oturup medya analizi mi yoksa aile sosyolojisi mi alsam diye düşünmekle geçiyor?! Eylül bitmeden oldu oldu, olmadı iflah olmaz bir gerçekçi olup bdv konularına saldırarak herkese rasyonel ve acımasız yorumlar yapacağım. Çiçek, böcek, aşk kırıntıları kuruyup gitmek üzere bende zira.
-kendimle konuşmalar, görmezden gelelim asdfg-

Kızııııııım kırarım senin o bacaklarını nereye gidiyon sen bizi bırakıp ? Nerde kaldı kardeşlik dostluk ? Nerde kaldı paylaşma dayanışma ?
Tamam kolay bir süreç olmayabilir amma velakin kendi haline kalınca çok mu daha iyi olacaksın ?
Hepsini geçtim bu hergele memleketin tek erkeği mi ? Elbette herkesin gönlündeki kendine göre eşsizdir bilmem nedir ama geç sen bunu , analar ne oğullar doğuruyor senin haberin var mı ?

Gençsin, güzelsin, eğitimlisin, kariyerlisin, sağlıklısın, hayatta olan bir ailen var, seni seven dostların var ..
Bunlara sahip olmak isteyen kaç insan var senin haberin var mı ?

Millet bir nefes daha fazla alabilmek için hastane köşelerinde sürünüyor. Yetimhanede çocuklar duvarlarına anne yazıyor ziyaretlerine gelenlerin boynuna atlıyor başlarını okşasın diye ..

Millet okuyabilmek için belki de rızıklarından tasarruf etmeye çalışıyor. İşsizlikten parasızlıktan millet bazen mecbur ve çaresiz kalıp hırsızlık yapıyor, bedenini satıyor .. Keyfi olarak yapanlardan bahsetmiyorum cidden çok çaresiz kalıp bu duruma düşenler de var ..

Elbette sen de bunların bilincindesin buna hiç şüphem yok ama biz insanlar bir istediğimize kavuşamadığımızda sahip olduğumuz şeylerin kıymetini malesef ki unutuyoruz ya da önemsemiyoruz ..

Şimdi silkelen gülüm ve hayata daha bir umutla sarıl. Unutma kimse senden daha değerli değil ..

en guzel haber sende kısgunesı valla nazar degmesın ınsallah guzel herseyy cıksınnn :*

en guzel haber sende kısgunesı valla nazar degmesın ınsallah guzel herseyy cıksınnn :*

:) yok be canm...inan bende çok zor durumlar yaşıyorum...ama tabi unutamadığnı bilmek güzel neden güzel? Dualarım bu yönde...unutamazsın bir özge bulamasn ama Özge'yi de bulamasın..
Döktüğüm her gözyaşının hesabını pişmanlıkla versin...kıvransın acıdan...aynı ben gibi:)))
inşallah Rabbim kabuletsin...yine çok pozitif mesajlar bıraktım

hahaha Rezzan abla sisteme geldi yemin ederim ışınladım falı sanki:)))

hahaha Rezzan abla sisteme geldi yemin ederim ışınladım falı sanki:)))
Gozunaydin canim bu arada İST.olan varsa sentinus cafe cansu sadece yuzune bakarak fal bakti.ve tum isimleri tek tek. Hangi sehirde olduklarina kadar beni hic konusturmadan dokturdu gelecegi bilemem ama dedikleri olasi seylerdi pembe tablo degildi

Gozunaydin canim bu arada İST.olan varsa sentinus cafe cansu sadece yuzune bakarak fal bakti.ve tum isimleri tek tek. Hangi sehirde olduklarina kadar beni hic konusturmadan dokturdu gelecegi bilemem ama dedikleri olasi seylerdi pembe tablo degildi

:) sağol bitanem....
canım Cansu hanım kimlerle aynı seyleri söyledi online yorumculardan

Selin imer rezzan ablanin bir.kismi melek ama sonuc benim kararimla olumsuz kiz direk hakkaride dedi ya uc hatflilerle bakiyor kesin

aynen üçharfli bebeğim...ben karşı karşıya gelince baktıramıyorum..korku değil de bilmiyorum kaçmak geliyor o ortamdan..baktırabilsem İzmir Kemeraltında da çok....isim şehir v.s söyleyen

Valla bende arkadasta hala soktayiz onada ozlem diye bir arkadasin var seni cok seviyo iyi.bir dost demis.ozlem dedigide benim

:) tahmin edebiliyorum canım...ben şaşırmadım başka varlıklardan bilgi aldıklarını biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…