- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
2 gündür Facebook'ta Rezzan abla beklemekten ciğerlerim soldu
Cigerlerim soldu ne demek kis gunesiTatildemi ki
Cigerlerim soldu ne demek kis gunesi) sen selin imere baaktirdinmi
Urminacimmm dun gibi hatirliyorum senin yorumunu cok pembe demistin ama ben cikacagini hep biliyordum sana nedensekızlar selin imer bana tuttu yaa..marple'a anlattım da, yani kadın bilmiş walla..okuduğumda pembe ötesi demiştim ama..ha gerçi hayatımda bişy değişmedi ama yine de bilmiş
Saglik en onemlisi allah korusunüzüntü gibi şeylerden olur...şöyle bişey işte
Saglik en onemlisi allah korusunsen uzulme gulum incinme..tarkan dan gelsin
Olaylara baska bir pencerden bakiim istedim,bir nevi kasvetli havayi dagitmak icin :)))))''Dip boyam geldi sen gelmedin'' derken tam olarak ne demek istedin bacımVivianLeigh
Kizlar , ben de topige veda ediyorum ama kotu haberlerle. Sevdigim adam biliyorsunuz uzaklara tasindi , bugun grdum ki orada baskasiyla beraber, yani butun umitlerim tukendi. Kisacasi mahvoldum, ne faldan, ne hayattan umudum kalmadi. Hepinizi tanidigima cok sevindim, son gnlerdeki mutlu haberlerden de cok mutlu oldum ama benim icin her sey bitti maalesef. Hepiniz saglicakla kalin, mutlu haberleriniz bol olur insallah.
merak ettim birazdan izleyeceğim...yalnız ben rezzan ablanın falları düşündükce taşları yerine otutturuyorum...ya bana dedikleri ve bugun olanlar konusmalar v.s yok artık diyorum
gercekten bu kadın beni çok iyi biliyor....
en guzel haber sende kısgunesı valla nazar degmesın ınsallah guzel herseyy cıksınnn :*
Gozunaydin canim bu arada İST.olan varsa sentinus cafe cansu sadece yuzune bakarak fal bakti.ve tum isimleri tek tek. Hangi sehirde olduklarina kadar beni hic konusturmadan dokturdu gelecegi bilemem ama dedikleri olasi seylerdi pembe tablo degildihahaha Rezzan abla sisteme geldi yemin ederim ışınladım falı sanki:)))
Gozunaydin canim bu arada İST.olan varsa sentinus cafe cansu sadece yuzune bakarak fal bakti.ve tum isimleri tek tek. Hangi sehirde olduklarina kadar beni hic konusturmadan dokturdu gelecegi bilemem ama dedikleri olasi seylerdi pembe tablo degildi
Selin imer rezzan ablanin bir.kismi melek ama sonuc benim kararimla olumsuz kiz direk hakkaride dedi ya uc hatflilerle bakiyor kesin:) sağol bitanem....
canım Cansu hanım kimlerle aynı seyleri söyledi online yorumculardan
Valla bende arkadasta hala soktayiz onada ozlem diye bir arkadasin var seni cok seviyo iyi.bir dost demis.ozlem dedigide benim:) sağol bitanem....
canım Cansu hanım kimlerle aynı seyleri söyledi online yorumculardan
Selin imer rezzan ablanin bir.kismi melek ama sonuc benim kararimla olumsuz kiz direk hakkaride dedi ya uc hatflilerle bakiyor kesin
Valla bende arkadasta hala soktayiz onada ozlem diye bir arkadasin var seni cok seviyo iyi.bir dost demis.ozlem dedigide benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?