Binnaz Abla

offffff kızlarrr offff elınızden gelen herseyı yapıpta hala yaranamam ne demektır ya hala herseyde kendını haklı herseyı kendıne mubah gormek valla ınsan nasıl cınnet gecırır anladım ALLLAHIMM SEN KARSIMIZAA BIZI ANLAYAN DEGER VEREN EL USTUNDE TUTAN ADAM GIBI ICI DISI BIR BI ADAM CIKAR YARABBIMM .ILISKISINE SEVDIGINE SAHIP CIKANNN

Amin kuzum
kendini üzme böyle

Gozunaydin canim bu arada İST.olan varsa sentinus cafe cansu sadece yuzune bakarak fal bakti.ve tum isimleri tek tek. Hangi sehirde olduklarina kadar beni hic konusturmadan dokturdu gelecegi bilemem ama dedikleri olasi seylerdi pembe tablo degildi

Bacıııı, beni istanbula getirtmeeee

Kaça bakıyor peki ?

Bacıııı, beni istanbula getirtmeeee

Kaça bakıyor peki ?
Valla bebem biz bilmedigimiz icin kahve falanda ictik. Fal bakacak diye gerek yokmus aslinda 50.tl verdik ama cay falanda var icinde.buyuk ihtimal fal ucreti 40 tl syan icin bisey demek istemiyorum gelecek onemli olan bakalim

Valla bebem biz bilmedigimiz icin kahve falanda ictik. Fal bakacak diye gerek yokmus aslinda 50.tl verdik ama cay falanda var icinde.buyuk ihtimal fal ucreti 40 tl syan icin bisey demek istemiyorum gelecek onemli olan bakalim

vaaay arkadaş cidden ilginç ama yüzüne bak şakır şakır dökül, gelecek artık süpriz misali takılıyorum bana en çok an lazım ne haltlar yiyor bilmek isterim. Bacı yaw resimden bakmaz mı aceba bu hatun Sonuçta suratımda bişiler yazmıyor hani

Yok bitanem zaten oyle bi vaktide yok randevulu gittik.bir saat bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…