:) tahmin edebiliyorum canım...ben şaşırmadım başka varlıklardan bilgi aldıklarını zaten ne fincan ne tarot var elinde ama ne dogum tr ne ama adi hicbirsey sormadi ki okuzun ismi.zor bi isim ama soyledimi soyledi
o hangısınde bak o kadar fal baktırırm hıc duymadımArkadaslar Selin imer e mi atsam son falimi nasil genel olarak begeniliyor galiba, kahve atayim diyorum.
ben de burda duydum netten baktim binnaz abladaymis. Zor tutuyorum ben de kendimio hangısınde bak o kadar fal baktırırm hıc duymadımdenesem mı dıye benımde ıcımı kemırdı bıseyler su anda
bınnaz abladaysa yok baktırmaktan vazgectım ordakıler ne bılıyım yaa onceden cok abktırıyordum ama hep evlenıyorum nedense gercekcı degıller vede hıslerı yok bence :Sben de burda duydum netten baktim binnaz abladaymis. Zor tutuyorum ben de kendimi
offffff kızlarrr offff elınızden gelen herseyı yapıpta hala yaranamam ne demektır ya hala herseyde kendını haklı herseyı kendıne mubah gormek valla ınsan nasıl cınnet gecırır anladımALLLAHIMM SEN KARSIMIZAA BIZI ANLAYAN DEGER VEREN EL USTUNDE TUTAN ADAM GIBI ICI DISI BIR BI ADAM CIKAR YARABBIMM .ILISKISINE SEVDIGINE SAHIP CIKANNN
Gozunaydin canim bu arada İST.olan varsa sentinus cafe cansu sadece yuzune bakarak fal bakti.ve tum isimleri tek tek. Hangi sehirde olduklarina kadar beni hic konusturmadan dokturdu gelecegi bilemem ama dedikleri olasi seylerdi pembe tablo degildi
Valla öyle bir tane bulsam ne güzel olurdu , şöyle her şeyi dökseöyle gerek duymuyorlar...yüzüne bakıyor..hayatını döküyor...
Valla öyle bir tane bulsam ne güzel olurdu , şöyle her şeyi dökse
Gozunaydin canim bu arada İST.olan varsa sentinus cafe cansu sadece yuzune bakarak fal bakti.ve tum isimleri tek tek. Hangi sehirde olduklarina kadar beni hic konusturmadan dokturdu gelecegi bilemem ama dedikleri olasi seylerdi pembe tablo degildi
Valla bebem biz bilmedigimiz icin kahve falanda ictik. Fal bakacak diye gerek yokmus aslinda 50.tl verdik ama cay falanda var icinde.buyuk ihtimal fal ucreti 40 tl syan icin bisey demek istemiyorum gelecek onemli olan bakalimBacıııı, beni istanbula getirtmeeee
Kaça bakıyor peki ?
Bebem tlf bakmiyo cunku cok yakinina oturtup yuzune bakiyo devamliTelefonu var mi panpa :)
Valla katıldım gittiHahah bebegimm falci arayisindayiz sen de katil:))))
Hadi ya hangi şehirdesin sen ?Bebem tlf bakmiyo cunku cok yakinina oturtup yuzune bakiyo devamli
Valla bebem biz bilmedigimiz icin kahve falanda ictik. Fal bakacak diye gerek yokmus aslinda 50.tl verdik ama cay falanda var icinde.buyuk ihtimal fal ucreti 40 tl syan icin bisey demek istemiyorum gelecek onemli olan bakalim
İstanbulHadi ya hangi şehirdesin sen ?
Maalesef olmadı yala :/İstanbul
Yok bitanem zaten oyle bi vaktide yok randevulu gittik.bir saat bekledikvaaay arkadaş cidden ilginç ama yüzüne bak şakır şakır dökül, gelecek artık süpriz misali takılıyorum bana en çok an lazım ne haltlar yiyor bilmek isterim. Bacı yaw resimden bakmaz mı aceba bu hatunSonuçta suratımda bişiler yazmıyor hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?