Binnaz Abla

kizlar fal atcam bugun yardim eder misiniz ? bilge,sarayli,selin imer,eylul basak arasinda kaldim. Ne dersiniz

bilge de cok olumsuz konusuyormus galiba korktum biraz Selin imer bir yakın geldi bana ama acıkcası son falım belirli bir süre için ve harcamak istemiyorum

olumsuzlara açık olmalısın çünkü çıkmayınca daha büyük hayal kırıklığı oluyor :) Selim İmer bende çıkmadı tam tersi oldu

Çıkan fallar ;

Kızlar biz dün Chery tabiriyle kart zampara ile barıştık
Tekrar bir araya geleceğimizi tarihiyle birlikte cuk oturtan:

ilk başta Siraz oldu en uzun tarihi o vermişti 4 ay demişti.
ve sırasıyla, Selena, Saraylı, Rezzan, Melek, Crimson, Firuze, Venüs, Maya ,Estanbul ve en son Selin imer olmuştur.

Bu kişilerden tabii zamana takılmasak tek yanıldıkları nokta Ağustos veye Eylül ayında yeni birinden bahseden
Saraylı ve Maya ve olmuştur.

Gerçi benim fallarım hep olumluydu yüz faldan 95 i beraberlik var demişti ama an ve olayların gelişmesini en iyi bilen Selena oldu.

Kısacası bir barışık bir küs gene başladık ileriye dönük ne olabilir bilemem şimdilik anı yaşamaya çalışacağız bundan sonra tekrar yorum almak istersem vazgeçilmezim Selena olur gibime geliyor.

Olumsuz yorum yapan ve hayatıma başka biriyle devam edeceğimi söyleyen; Nesibe, ve Taha idi.

canım hayırlısı olsun inşallah tebrikler :) şu selena keşke bana da çıksaydı

canım hayırlısı olsun inşallah tebrikler :) şu selena keşke bana da çıksaydı

Selena bana ucundan ble cikmadi ne yazik ki. Daha okurken bu cikmaz, patlar demistim oyle oldu. Bir de ne kadar baktirirsam baktirayim Agustosta yeni biriyle taniscaksin demisti, o da yalan oldu. Ciksaydi super olacakti valla, bir bana cikmadi amq :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…