Vaaay arkedeş ya bize istanbul yolları göründü deseneYok bitanem zaten oyle bi vaktide yok randevulu gittik.bir saat bekledik
Bence biraz bekleyelim gelecekte onemli bitanem bakalimVaaay arkedeş ya bize istanbul yolları göründü desene
Bir de zuzumuz mu oldu kuzuEskisehirde Zuzu diye bir hatun da yuz kuyormus, dedikleri cikiyormus.
Kızlar binnazdaki saadet durmaz'ı deneyen var mı?
Cok merak ediyorum lalecim hayirdir sonuc nasil bekledigin gibi mi olabilir mi dedikleri senceBence biraz bekleyelim gelecekte onemli bitanem bakalim
Canim bence bekledigim gibi eskisinin olmayacagi zaten belli olur dese sasarsdim o zaten ilk basladi kesinlikle bundan sonraki hayatinda o yok dediCok merak ediyorum lalecim hayirdir sonuc nasil bekledigin gibi mi olabilir mi dedikleri sence
kizlar fal atcam bugun yardim eder misiniz ? bilge,sarayli,selin imer,eylul basak arasinda kaldim. Ne dersiniz
bilge de cok olumsuz konusuyormus galiba korktum birazbilge derim ben, eylül başak ta iyi
saraylı'yı denemedim ama onunla ilgili de güzel yorumlar var
bilge de cok olumsuz konusuyormus galiba korktum birazSelin imer bir yakın geldi bana ama acıkcası son falım belirli bir süre için ve harcamak istemiyorum
Çıkan fallar ;
Kızlar biz dün Chery tabiriyle kart zampara ile barıştık
Tekrar bir araya geleceğimizi tarihiyle birlikte cuk oturtan:
ilk başta Siraz oldu en uzun tarihi o vermişti 4 ay demişti.
ve sırasıyla, Selena, Saraylı, Rezzan, Melek, Crimson, Firuze, Venüs, Maya ,Estanbul ve en son Selin imer olmuştur.
Bu kişilerden tabii zamana takılmasak tek yanıldıkları nokta Ağustos veye Eylül ayında yeni birinden bahseden
Saraylı ve Maya ve olmuştur.
Gerçi benim fallarım hep olumluydu yüz faldan 95 i beraberlik var demişti ama an ve olayların gelişmesini en iyi bilen Selena oldu.
Kısacası bir barışık bir küs gene başladık ileriye dönük ne olabilir bilemem şimdilik anı yaşamaya çalışacağız bundan sonra tekrar yorum almak istersem vazgeçilmezim Selena olur gibime geliyor.
Olumsuz yorum yapan ve hayatıma başka biriyle devam edeceğimi söyleyen; Nesibe, ve Taha idi.
canım hayırlısı olsun inşallah tebrikler :) şu selena keşke bana da çıksaydı
Teşekkür ederim canım olumlu olan tüm fallar ın hepsi hepimize çıkar inşallah
Selena bana ucundan ble cikmadi ne yazik ki. Daha okurken bu cikmaz, patlar demistim oyle oldu. Bir de ne kadar baktirirsam baktirayim Agustosta yeni biriyle taniscaksin demisti, o da yalan oldu. Ciksaydi super olacakti valla, bir bana cikmadi amq :)
Teşekkür ederim canım olumlu olan tüm fallar ın hepsi hepimize çıkar inşallah
kizlar fal atcam bugun yardim eder misiniz ? bilge,sarayli,selin imer,eylul basak arasinda kaldim. Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?