Canım idare eder orta şekerli diyebilirim.Kızlar binnazdaki saadet durmaz'ı deneyen var mı?
Çıkan fallar ;
Kızlar biz dün Chery tabiriyle kart zampara ile barıştık
Tekrar bir araya geleceğimizi tarihiyle birlikte cuk oturtan:
ilk başta Siraz oldu en uzun tarihi o vermişti 4 ay demişti.
ve sırasıyla, Selena, Saraylı, Rezzan, Melek, Crimson, Firuze, Venüs, Maya ,Estanbul ve en son Selin imer olmuştur.
Bu kişilerden tabii zamana takılmasak tek yanıldıkları nokta Ağustos veye Eylül ayında yeni birinden bahseden
Saraylı ve Maya ve olmuştur.
Gerçi benim fallarım hep olumluydu yüz faldan 95 i beraberlik var demişti ama an ve olayların gelişmesini en iyi bilen Selena oldu.
Kısacası bir barışık bir küs gene başladık ileriye dönük ne olabilir bilemem şimdilik anı yaşamaya çalışacağız bundan sonra tekrar yorum almak istersem vazgeçilmezim Selena olur gibime geliyor.
Olumsuz yorum yapan ve hayatıma başka biriyle devam edeceğimi söyleyen; Nesibe, ve Taha idi.
Amin... saraylinin dediği de çikti mi sende ? :)
Haydin gozunaydin ablamiz, cok mutlu oldum. :) Sen tellwe deki Sema ya baktirdin mi hic? Bilge ye baktirdin mi? Baska patlayan var mi?
Selena bana ucundan ble cikmadi ne yazik ki. Daha okurken bu cikmaz, patlar demistim oyle oldu. Bir de ne kadar baktirirsam baktirayim Agustosta yeni biriyle taniscaksin demisti, o da yalan oldu. Ciksaydi super olacakti valla, bir bana cikmadi amq :)
Kızlar bu Hale yıldırım a baktıran var mı?
Zaman olayına cidden takılma benim olayımda da tarih sapmaları oldu mesela Şeyma cezzve deki falları ben de cidden süperdi bir çok nokta atışı vardı ayrılacağımız tarihi cuk diye oturtmuştu ancak barışacağımız tarihi 2 ay gecikmeli söyledi.
Bu arada Mert in hakkını yiyemem oda olumlu fallarımdan biriydi ve çıkmıştır.
Cok enteresan ya tersini soylediler demek..tesekkurler cnmÇıkan fallar ;
ve sırasıyla, Selena, Saraylı, Rezzan, Melek, Crimson, Firuze, Venüs, Maya ,Estanbul ve en son Selin imer olmuştur.
Bu kişilerden tabii zamana takılmasak tek yanıldıkları nokta Ağustos veye Eylül ayında yeni birinden bahseden
Gerçi benim fallarım hep olumluydu yüz faldan 95 i beraberlik var demişti ama an ve olayların gelişmesini en iyi bilen Selena oldu.
Kısacası bir barışık bir küs gene başladık ileriye dönük ne olabilir bilemem şimdilik anı yaşamaya çalışacağız bundan sonra tekrar yorum almak istersem vazgeçilmezim Selena olur gibime geliyor.
Olumsuz yorum yapan ve hayatıma başka biriyle devam edeceğimi söyleyen; Nesibe, ve Taha idi.
Maalesef canim cok tavsiye etmemKızlar bu Hale yıldırım a baktıran var mı?
Canm gözünaydın darsı bzm basmza ins.Çıktı, her yorumcudan ayrı bir şey öğreniyorsun Saraylı nın çok farklı nokta atışları var ondaki tek sorun zaman kavramı olanla olacak arasında bir hata yapıyor gibime geliyor ama dedikleri ni yaşadım açıkçası
Teşekkür ederim canım olumlu olan tüm fallar ın hepsi hepimize çıkar inşallah
Çıkan fallar ;
Öncelikle mutluluklarNesibe'nin falının patlamasına sevindim çünkü ilişkimle ilgili olumsuz konuşan iki kişiden biriydi Diğeri de rezzan abla. Ama rezzan abla zaman olarak patladı. Zaten falı bende çok başarılı değildi malesef. Nitekim tutmadı da.
Nesibe & Rezzan & Melek bende de basarisizdi, online da Venusamber &Sarayli tek gecerim.
Sema ya baktırmıştım çok kısa bir yorumdu havada kalmıştı yorumu ne olumlu ne olumsuz Bilge ye geçen sene ilk ayrıldığımız da baktırmıştım o da olumluydu ama onda hoşuma gitmeyen sadece ve sadece kartlara yönelik yorum yapmasıydı ha diyeceksinki ne bekliyorsun kart çekmişsin ona yorum yapmış ama aslında fal denilen şey öyle değilimiş kartı çekersen bir saat sonra bir kart çekersin taban tabana zıt benim demek istediğim şu bahsettiğimiz hissiyat olayı bunuda on line falda yakalamak gerçekten zor ve bu şekilde fal bakan çok az kişi var yani kendinden bir şeyler katan
Chrry bende aynen senin gibi dusunuyorum zaten katina ve tarotta yuksek puan alanlar nedense kahvede cuvalliyorKart isi bence zirva.
Bana gores gercekten hissiyati olan insanlar kahve bakanlar. Bir insan kahveye bakiyorsa benim gozumde falcidir.
Maalesef canim cok tavsiye etmem
Nesibe & Rezzan & Melek bende de basarisizdi, online da Venusamber &Sarayli tek gecerim.
Venüs benim ecnebiyle evlendirdi Cherry, ben de uzun yıllardır gözüme kestirdiğim Julian Casablancas olacağını düşündüm.Neden olması yani? Tek sorun eşi Juliet, ama boşanacaklarını düşünüyorum. Rock temalı düğünüme hepinizi beklerim şimdiden.
Not: Julian'ı halay çekmeye zorlamazsanız sevinirim, teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?