Binnaz Abla

Böyle güzel şeyler duyalım. Hakkında hayırlısı olsun İlknur

Amin... saraylinin dediği de çikti mi sende ? :)

Çıktı, her yorumcudan ayrı bir şey öğreniyorsun Saraylı nın çok farklı nokta atışları var ondaki tek sorun zaman kavramı olanla olacak arasında bir hata yapıyor gibime geliyor ama dedikleri ni yaşadım açıkçası

Haydin gozunaydin ablamiz, cok mutlu oldum. :) Sen tellwe deki Sema ya baktirdin mi hic? Bilge ye baktirdin mi? Baska patlayan var mi?

Sema ya baktırmıştım çok kısa bir yorumdu havada kalmıştı yorumu ne olumlu ne olumsuz Bilge ye geçen sene ilk ayrıldığımız da baktırmıştım o da olumluydu ama onda hoşuma gitmeyen sadece ve sadece kartlara yönelik yorum yapmasıydı ha diyeceksinki ne bekliyorsun kart çekmişsin ona yorum yapmış ama aslında fal denilen şey öyle değilimiş kartı çekersen bir saat sonra bir kart çekersin taban tabana zıt benim demek istediğim şu bahsettiğimiz hissiyat olayı bunuda on line falda yakalamak gerçekten zor ve bu şekilde fal bakan çok az kişi var yani kendinden bir şeyler katan

Selena bana ucundan ble cikmadi ne yazik ki. Daha okurken bu cikmaz, patlar demistim oyle oldu. Bir de ne kadar baktirirsam baktirayim Agustosta yeni biriyle taniscaksin demisti, o da yalan oldu. Ciksaydi super olacakti valla, bir bana cikmadi amq :)

Zaman olayına cidden takılma benim olayımda da tarih sapmaları oldu mesela Şeyma cezzve deki falları ben de cidden süperdi bir çok nokta atışı vardı ayrılacağımız tarihi cuk diye oturtmuştu ancak barışacağımız tarihi 2 ay gecikmeli söyledi.

Bu arada Mert in hakkını yiyemem oda olumlu fallarımdan biriydi ve çıkmıştır.

Seyma ya ben de baktirdim ama siradan bulmustum.

Birkac olay Selena nin dediginin taban tabana zitti oldu. :) Okurken bu kesinlikle boyle olamaz demistim, zaten olay aksi yonede oldu. Uyusamadik galiba.

Cok enteresan ya tersini soylediler demek..tesekkurler cnm

Öncelikle mutluluklar Nesibe'nin falının patlamasına sevindim çünkü ilişkimle ilgili olumsuz konuşan iki kişiden biriydi Diğeri de rezzan abla. Ama rezzan abla zaman olarak patladı. Zaten falı bende çok başarılı değildi malesef. Nitekim tutmadı da.

Nesibe & Rezzan & Melek bende de basarisizdi, online da Venusamber &Sarayli tek gecerim.

Nesibe & Rezzan & Melek bende de basarisizdi, online da Venusamber &Sarayli tek gecerim.

Melek'e baktırmayı çok istiyordum ama online olmuyor malesef. Venüsamber'in söylediği 1-2 şeyi yaşadım ama ufak tefek olaylar. Bi yerden para gelicek, sağlıkla ilgili kontrol var vs. Saraylı da henüz yaşadığım bir şey olmadı. Çünkü yaşadığım bir kaç olayı yaşayacaksın şeklinde anlattı zamanlar karıştı yani biraz. Geriye bir iki şey kalıyor. Onlardan birinin çıkması imkansıza yakın bir şey. Ama diğer söyledikleri olabilir:) saraylı'nın falı çıkmasa bile enerjisi güzel bence.

Online falda mert reiki ve selenayı tek geçiyorum bende. Tekrar tekrar baktırabileceğim iki isim.

Kart isi bence zirva.

Bana gores gercekten hissiyati olan insanlar kahve bakanlar. Bir insan kahveye bakiyorsa benim gozumde falcidir.

Venüs benim ecnebiyle evlendirdi Cherry, ben de uzun yıllardır gözüme kestirdiğim Julian Casablancas olacağını düşündüm.Neden olması yani? Tek sorun eşi Juliet, ama boşanacaklarını düşünüyorum. Rock temalı düğünüme hepinizi beklerim şimdiden.
Not: Julian'ı halay çekmeye zorlamazsanız sevinirim, teşekkürler.

Sunnet olmus mu ki? Bu kadar buyuk bir derdin yaninda bir hatun nedir ki?

Online yalan dolan bence. Ote yandan adam gibi bakan guvenilir biri de yok, herkes paraci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…