Binnaz Abla

Nesibe & Rezzan & Melek bende de basarisizdi, online da Venusamber &Sarayli tek gecerim.
venusambere gecen ay baktirmistim kariyer ile cuvallasada bana bir yolculuktan sonra keskin bicak misali birseyler ogrenip ama bu ogrenmenin adini koyamadi tamamen eski kisi ile ilgili konuyu kapatip onunla ilgili butun umutlarin bitecek demisti dunku faldan sonra bu umut tamamen bitti bi sekilde tuttu aslinda umutu verenler hep pembe tablocular oldu tabi bu benim dusuncem ama birinin kafama.resmen vura vura soylemesi gerekiyormus tabiki umut bitmez ama olasi durumlar icin

Umut verenler kimdi panpa :)

Umut verenler kimdi panpa :)
Hangi birini sayayim bitanem sadece binnazdaki saadet olumsuzdu birde basak eylul ve inanirmisin ilk defa bu sabah bu kadar huzurlu uyandim bir beklentim yok cunku ve dusundumde hepsinin ortak lafi sen zaten ustemiyorsun sadece neden ve nicini sorguluyorsun evet dogru ama neden ve nicinde yok artik

Saadet ne demisti sekerim, olaylari bildi mi yoksa sadece olmaz mi dedi?

Saadet ne demisti sekerim, olaylari bildi mi yoksa sadece olmaz mi dedi?
Saadeti kaydetmemisim bile olaylari onun psikolijik sorunlari oldugunu ve kesinlikle bir iletisim olmayacak. Demisti dun gibi hatirliyorum ama fazla ismi gecmeyince burada kaile almadim acikcasi puani da bence ondan dusuk olabilir olymsyzu soylefigi icin

Kimlern bu konuda çuvalladgini söylet misin canım bizede fikir olsun

Amin :) İlknur ablacım size çıkmasına da çok sevindim, Bundan sonrası çok güzel olsun inşallah karşılıklı fallaşın abimizle :)

Karışlıklı bir şeyler olacak ama bu kesinlikle fal değil fal bir çok erkekte olduğu gibi o nada anlamsız zaman kaybı görmekte

Bu arada facede bakan niki olumsuzdu ve ayrintilari gayet guzel bildi o falin etkisinden kurtulamamistim cunku .o kisi.haricide fali cok olumsuzdu ve ne kadar istersen o kadar yazaviliyorsun mesaj olarak superdi.inuda istanbul topicte gormustum

Kimlern bu konuda çuvalladgini söylet misin canım bizede fikir olsun
Canim kimine cikan fal kimine cikmiyor.selena cok begenilir mesela ben hep tersini yasadim tatile gidecefim hafta bir yilculuk dusunuyorsun ama gidemeteceksin engel.vsr dedi.ben 2 gun sonra.tatile ciktim rad mirza eski ismiyle taha ,rezzan abla diyecegim onun hisleri hepsinden farkli zamanvar ama imkansiz
maya demir bunlarin verdigi zamancoktan gecti ve melek zaman vermedi ama cok zor cikmasi

Lale can seninle fal frekansimiz ayni zannimca :)

Ilknur ablacimmmm cok cok sevindim....insallah bundan sonrasi guzel olsun.....Rabbim gonlune gore mutluluk nasip etsin....
Nesibe patladi oyle mi....
Rezzan abla olaylarin akisini falan tuturdu mu.....

Pki sarayliya bktrdin mi? O ne demisti

Ilknur ablacimmmm cok cok sevindim....insallah bundan sonrasi guzel olsun.....Rabbim gonlune gore mutluluk nasip etsin....
Nesibe patladi oyle mi....
Rezzan abla olaylarin akisini falan tuturdu mu.....
Rezzan da tutturmuştur hep onun falında başka olasılık da vardı henüz olmadı yani yeni biri henüz olmadı ama hayat bu ne getireceği belli olmaz Rezzan da hoşuma giden tecrbülerene dayanarak arkadaşca yaklaşımı ve bana hep şunu demiştir ki bu doğrudur birlekteliğin var bu insanla bun insan seni bırakmaz ama senin sabrın buna yetecek mi değer mi v.s yani haklı ve bildiğim şey ler ancak içinde bulunduğumuz ruh durumu sevgi yoğunluğu sanki bütün sorunların üstesinden gelecekmişim gibi belkide bir süre sonra pes edeceğim zamanın ne getireceğini bilemiyiz ki ve yapabilirsem şuna karar verdim; normal de kuralcı planlı iş yapmayı seven bir yapım vardır ya siyah ya beyaz ortası yoktur bugüne kadar öyle yaşadım ama artık bende fazla düşünmeyeceğim ne olursa olsun yaşadığım sürece keyif aldığım sürece devam ettireceğim

Ablacim suan evde temizlik yapiyorum)) isim bitsin sana ozel mesajla soracaklarim var:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…