Binnaz Abla

Kızlar tellwe de peitho baktı promosyon falıma ve adındaki harfleri bildi. İlişkiniz olacak dedi o kısım biraz zor ama belli olmaz istediğim bu tabiki Ücreti uygunken aklınızda bulunsun kısa ama promosyondu sonucta begendim ben

Bir insan bu kadar şansız olur ya kaç gündür ilkay sisteme girsin diye bekliyorum. şimdi de ödeme yapamıyorum.
K. Kartımda problem var

Öncelikle iyi haberiniz için çok mutlu oldum. Umarım herşey gönlünüzce olsun :) Siraz nerdeydi tellwede değil sanırım?

Öncelikle iyi haberiniz için çok mutlu oldum. Umarım herşey gönlünüzce olsun :) Siraz nerdeydi tellwede değil sanırım?

Siraz tellwedeydi ama ayrıldı kendisi. Bu sitede de patladı söyle ki ayrı bir üyelikten siraza baktırmış gibi bir hikayeyle falcı sirazı ( yani kendini) övdüğü KK yönetimince anlaşılınca şutlandı kendisi :) Bana dedikleri çıkmadı ama o anlık durum için isabetliydi. Kendine yazık etti.

Binnaz abla ve bir yolun var da mobil ödeme yok galiba puff ben hep öyle baktırıyordum

Tellwede bayadır 10 kredim var ve harcayacak falcı bulamadığım için duruyor. Augur nasıldır kızlar? Var mı baktırıp memnun kalan

Aaa o mevzuyu hatırladım, doğpru ya sirazdı onun adı. Sağol canım. Yazık etmiş kendine cidden. Peki crimson? onu da bulamadım bir türlü?

Tellwede bayadır 10 kredim var ve harcayacak falcı bulamadığım için duruyor. Augur nasıldır kızlar? Var mı baktırıp memnun kalan

Augur bana oyle bir fal bakmis ki, olmsuzluk akiyor ki, gidip camdan atlayasim geldi. Is hayatinizda yanlis kararr almissiniz, sunda yanlis yapmissiniz, bibiibib ama ben kendimi yanlis gormuyorum kariyer konusunda, gayet de guzel bir yerdeyim. Baktirma bence, pazar pazar sinirini bozma kardes.

İlknur Abla klothoyağmur tutturdu mu peki baktırmış mıydın ona da ? bir de önerir misiniz arkadaşlar indirim yapmış bugün ve yarın için kredim var fazladan atayım dedim ona :) Ne dersiniz iyi midir?

Aman gereksiz olumsuzsa kalsın o zaman. Krediler hesapta beklemeye devam etsin en iyisi :)

Yine ağlamaktan helak olup ,telefonalara bile cevap veremediğim günlerdeyim

wayyy arkadaş nesibe bilememiş mi yaa..

ya ilginçtir ki son olaylarla selena bana da çıkmamış.. hatta daha başka konularda dedikleri de olmamış kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…