- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
merhaba rezzan hanımın hangi sitede olduğunu yazarmısınız birde mobil ödeme şekli nasıl oluyor.
tarotta kelt açılımı nedir kızlar acil cevap yazın
Canım kelt haçı açılımı; on adet kart seçilen ,her türlü soruyu yöneltebileceğin,(iş,aşk,sağlıkvs.)bi açılım türüdür.Bu açılımla baktırmayı düşünüyorsan tek bir konu ile ilgili tek bir soru sormalısın.Daha doğru karmaşık olmayan net bir cevap alabilmek için.
Kızlar Nesibe online olmuş faceye yazmış ama görmedim yeni gördüm off off şuan 13 falı var sizce falları bitirdikten sonra yine fal alır mı bileniniz var mıııı
Peki cagan arimanin dedikleri cikti mi?
Bence almaz canim 13 fal zaten cok fazla hic fallari bitirip tekrar online oldugunu gornedm bosuna bekleme
Bu arada Kızlarr hazı gelmiş ken 1 de Çıkan fal haberi paylaşayım sizlerle..
Beni biliyorsunuz Haleh hanım ve Rezzan hanım dışında baktırdığı kimse yok.bu iki isme de Haleh hanım'a 2,Rezzan ablayada 3 kez kahve falı baktırmıştım..4 haftadır da fal baktırmıyorum..
Dün burda Rezzan abla ile ilgili birine cevap yazarken aklımda iyi hoş dedikleri ama bana hala tutan bir şeyi yok diye düşünce geçmişti..arasına dün ben..
Rezzan ablanın bana 2.ci falında öngörmüş olduğu bir olayı bire bir yaşadım..Güzel bir şeydi...Şok etti beni..Umuyorum diğer demiş olduğu güzel şeylerde tutar...Umarım sizlere de demiş olduğu tüm güzellikleri zamanla yaşarsınız..
Falı bıraktım güzel şeyler yaşamaya başladım..Çok şükür.Allah dualarımı kabul ediyor..Güzel şeyler nasip ediyor..
Tüh 3 gün bekledim sabahtan akşama kadar takip ettim sisteme girmedi, bi dün bi de bugün kaçırdım yok böyle bişi
Kızlar ayıp oluyor ama Ben burda dost,arkadaş olduğumuzu sanıyordumbu nedir yahu..Nesibeye laf taşımalar,Nesibeden buraya laf taşımalar..Önce karşılıklı fikirlere saygı duyalım lütfen..Nasıl beğendiğimiz paylaşıyorsak,beğenmediklerimizi de paylaştığımızda ve bunun nedenlerini sıraladığımızda lütfen karşı tarafın düşüncelerine saygılı olalım...
Nesibenin face sayfasında burdaki söylemleri alıp ,kendini savunmasını yaşına vuruyorum.
Benimde Rezzan abla konusunda bu sayfada,ve İstanbul sayfasında yanlış anlaşılmadan dolayı ağır eleştirim oldu...ama Rezzan hanım bana face sayfasından yada Birileri aracılığıyla burda laf sokuşturmadı..Kendisi bizzat durumları anlatan 1 sesli mesaj yapıp ve herşeyden ötesi bende bu durum için özür dileyen mail attı.kişisel hesabıma..ve bende bilip bilmeden şahsına sarfettiğim sözler için kendisinden özür diledim...Olgunluk bu dur,Saygılı olmak budur,Kişiliğini ve karakterini takdir ettim..bu şekilde yaklaşımları için..
dediğim gibi Lütfen burdan oralara,oralardan buralara artık laf taşımayıp,kişilerin fikirlerine saygı duymayı öğrenelim...
cnm bende baktırmak istiyorum nesibeye online görürsek birbirimizi haberdar edelim:)
Tamam canım takipteyim :))))) devamlı sayfa yeniliyorum . aslında bugün pek umudum yok online olmaz gibime geliyor arkadaşta öyle demiş ama umut işte zor günler yaşıyorum
Canim cok sevindim darisi hepimizin basina insallah bende iki gun once rezzan ablanin dediklerini yasamaya basladim cok seviyorun rezzan ablayi
aslında ben tam bugün yakaladım online dı sırada 3 kişi vardı ama hazırlıksız yakalandım yazacaklarımı toparlayamadımartık yarın deneriz şansımızı
Jasmin sen böyle düşünüyorsun , doğru söylüyorsun ama herkes sen değil.Ben böyle insanlara çokt kızamıyorum biliyomusun?Demekki vakitleri bol, yapacak başka işleri yok olsa gerekki taşımacılığı hobi edinmişler.İşte bence bize düşen tek şey hobi malzemesi olmamak.şahsımıza gelen eleştiriye cevap verip nokta koymak.
Benim soru kısmım destan olduğu için kaydettim duruyor yoksa ben yazana kadar 10-15 kişi gönderir sende öyle yap
sadece kendimiz hakkında mı soru sorabiliyoruz ailemiz hakkındada sorsak olmaz mı nesibeye baktırmayı düşünüyordumda çok sıra var başka kimi öneriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?