Binnaz Abla

Sonunda acelyaya fal gonderebildim kacirmamak adina sorum biraz bastan savma gibi oldu ama bakalim merakla bekliyorum cook heycanliyimm

tarotta kelt açılımı nedir kızlar acil cevap yazın

Canım kelt haçı açılımı; on adet kart seçilen ,her türlü soruyu yöneltebileceğin,(iş,aşk,sağlıkvs.)bi açılım türüdür.Bu açılımla baktırmayı düşünüyorsan tek bir konu ile ilgili tek bir soru sormalısın.Daha doğru karmaşık olmayan net bir cevap alabilmek için.

Kızlar Nesibe online olmuş faceye yazmış ama görmedim yeni gördüm off off şuan 13 falı var sizce falları bitirdikten sonra yine fal alır mı bileniniz var mıııı

Allahiiim acelyada ters ters cirkin bir suru kart secmisjm com korkuyorumm kizlar sonuc kartim ters dunya karti ne anlama gelir anlayan varmii nolr yardm edin

sadece kendimiz hakkında mı soru sorabiliyoruz ailemiz hakkındada sorsak olmaz mı nesibeye baktırmayı düşünüyordumda çok sıra var başka kimi öneriyorsunuz

Kızlar Nesibe online olmuş faceye yazmış ama görmedim yeni gördüm off off şuan 13 falı var sizce falları bitirdikten sonra yine fal alır mı bileniniz var mıııı

Bence almaz canim 13 fal zaten cok fazla hic fallari bitirip tekrar online oldugunu gornedm bosuna bekleme

Bu arada Kızlarr hazı gelmiş ken 1 de Çıkan fal haberi paylaşayım sizlerle..
Beni biliyorsunuz Haleh hanım ve Rezzan hanım dışında baktırdığı kimse yok.bu iki isme de Haleh hanım'a 2,Rezzan ablayada 3 kez kahve falı baktırmıştım..4 haftadır da fal baktırmıyorum..
Dün burda Rezzan abla ile ilgili birine cevap yazarken aklımda iyi hoş dedikleri ama bana hala tutan bir şeyi yok diye düşünce geçmişti..arasına dün ben..
Rezzan ablanın bana 2.ci falında öngörmüş olduğu bir olayı bire bir yaşadım..Güzel bir şeydi...Şok etti beni..Umuyorum diğer demiş olduğu güzel şeylerde tutar...Umarım sizlere de demiş olduğu tüm güzellikleri zamanla yaşarsınız..
Falı bıraktım güzel şeyler yaşamaya başladım..Çok şükür.Allah dualarımı kabul ediyor..Güzel şeyler nasip ediyor..

Canim cok sevindim darisi hepimizin basina insallah bende iki gun once rezzan ablanin dediklerini yasamaya basladim cok seviyorun rezzan ablayi

Son düzenleme:

Jasmin sen böyle düşünüyorsun , doğru söylüyorsun ama herkes sen değil.Ben böyle insanlara çokt kızamıyorum biliyomusun?Demekki vakitleri bol, yapacak başka işleri yok olsa gerekki taşımacılığı hobi edinmişler.İşte bence bize düşen tek şey hobi malzemesi olmamak.şahsımıza gelen eleştiriye cevap verip nokta koymak.

cnm bende baktırmak istiyorum nesibeye online görürsek birbirimizi haberdar edelim:)

Tamam canım takipteyim :))))) devamlı sayfa yeniliyorum . aslında bugün pek umudum yok online olmaz gibime geliyor arkadaşta öyle demiş ama umut işte zor günler yaşıyorum

Tamam canım takipteyim :))))) devamlı sayfa yeniliyorum . aslında bugün pek umudum yok online olmaz gibime geliyor arkadaşta öyle demiş ama umut işte zor günler yaşıyorum

aslında ben tam bugün yakaladım online dı sırada 3 kişi vardı ama hazırlıksız yakalandım yazacaklarımı toparlayamadım artık yarın deneriz şansımızı

Canim cok sevindim darisi hepimizin basina insallah bende iki gun once rezzan ablanin dediklerini yasamaya basladim cok seviyorun rezzan ablayi

Amin canım İnşallah..
Rezzan abla bana göre kahve falının Kraliçesi..:)
Eylül ayında tam 2 sene oluyor..Aşk ve iş bir anda gidince ben deli danalar gibi istanbulda kafeler de falcı bırakmadım..Taksim,kadıköy ve bakırköy bölgesi girmediğim kafe ve baktımadığım falcı kalmamıştır..Hep boş.hep boş çıktı (ya dedikleri kötü şeyleri yaşadım birtek yada tersi durumları (
Tam fal defterini kapattım derken Online falı gördüm ve Haleh Hanım 'ı denedim..arkasına da burdaki yazılardan Rezzan ablayı denedim..Haleh hanım'ın iyi ,kötü dediklerini.Rezzan ablanın da iyi dediğini bire bir yaşadım..
Bana göre bu 2 isim yaptıkları işte çok ama çok başarılı..Bir kere çok emek veriyorlar..ki emek olan her işte başarı vardır..

aslında ben tam bugün yakaladım online dı sırada 3 kişi vardı ama hazırlıksız yakalandım yazacaklarımı toparlayamadım artık yarın deneriz şansımızı

Benim soru kısmım destan olduğu için kaydettim duruyor yoksa ben yazana kadar 10-15 kişi gönderir sende öyle yap

Nesibeyi cok sevdim ve gercekten fal konusunda en iyilerinden biri oldugunu dusunuyorum ama yapilani bende cok yanlis buldum. Sanal alem biraz boyle iste yorumunu yap mesajini at gec canim kimseyle tartisicak ne vaktim var nede forumda olma amacim bu. Zaten vakti boyle seyler icin cook bol olan arkadaslarimiz var boyke isleri onlara bırakmak lazim

sadece kendimiz hakkında mı soru sorabiliyoruz ailemiz hakkındada sorsak olmaz mı nesibeye baktırmayı düşünüyordumda çok sıra var başka kimi öneriyorsunuz

Ailen hakkında sorabilirsin bildiğim kadarıyla sonuçta kartları o niyetle seçeceksin.Kahve baktırmayı düşünüyorsan kesinlikle rezzan abla,illaki tarot dersen açelya tuğra derim.Ama son dönemde kimlere baktırdığını bilmeden yaptım tavsiyelerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…