Binnaz Abla

Ben de baktirmiyorum ama topikte genel istek uzerine takiliyorum sen de gitme sekerim :)

walla bende baktırmıyorum...baktırmayacağım da...2 ay aralıklarla rezzan abla veya Nesibe yapacağım....
ama topikteyim neden çünkü o kadar fal baktımısım ayol...tecrübelerimi paylaşaym...
hem şuaracıkta geyikte yapıyorum

Benim bu konuda iradem zayıf galiba baktırmayacağım diyorum bir süre dayanıyorum sonra bir yorumdan etkileniyorum acaba denesen mi diyorum hop falı göndermişim bile

uzun zamandır topikteyim...pek etilenmiyorum falcı tavsiyeleriden o yüzden ben kalayım

Arkadaslar Selin ve Saraylıhanım a baktırdım. Saraylıhanım öyle bir konu anlattı ki benim hiç düşünmediğim bilmediğim bir sey.. Öyle bir sey varsa cok şaşırırım doğrusu. Selinin bana verdiği en kısa süre 2 hafta. Saraylıhanımın 2-3 ay.. Bakalım. Sizce anda hangisi daha iyi? Saraylıhanım iyi midir anda? Öyleyse bilmediğim bomba şeyler var demektir

Sarayli an ve yakin gelecekte çok çok iyi bunu farkettim ama Selin de anda çok iyi bende nokta atişi yapti sarayli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…