- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Cherry dunden beri o kizi bekliorum falsepeti degilmi bir turlu yakalayamadimMarple cim sen Sema ya baktirmis miydin? Fal begenimiz benziyor, baktir derim :) Bir de Milena beni sasirtti.
Cherry dunden beri o kizi bekliorum falsepeti degilmi bir turlu yakalayamadim
Marple cim sen Sema ya baktirmis miydin? Fal begenimiz benziyor, baktir derim :) Bir de Milena beni sasirtti.
Ya cherry tellwe cok kasınç bi site.. 2-3 gün bi fal beklenir mi? Amma ciddiyetsizler ya..Yok kiz, tellwe falci sema.
O kim ola ki? :)
Yok kiz, tellwe falci sema.
O kim ola ki? :)
Canım selin sende bildi mi?Cherry dunden beri o kizi bekliorum falsepeti degilmi bir turlu yakalayamadim
Canim verdigi bir tarih var ozellikler var daha bildi diyemem zamani var bir ay kadarCanım selin sende bildi mi?
Ben de baktirmiyorum ama topikte genel istek uzerine takiliyorum sen de gitme sekerim :)
Benim bu konuda iradem zayıf galiba baktırmayacağım diyorum bir süre dayanıyorum sonra bir yorumdan etkileniyorum acaba denesen mi diyorum hop falı göndermişim bile
Milena niye şaşirtti seni ?
Nesibe'nin bir dediği daha çıktı....aa dostlar.....
ilkez bir yorumcu hiç bir yorumunda yanılmadı Aile İş aşk...Tebrikler Nesibe...
Cnm katinami baktirdin tarotmu
Arkadaslar Selin ve Saraylıhanım a baktırdım. Saraylıhanım öyle bir konu anlattı ki benim hiç düşünmediğim bilmediğim bir sey.. Öyle bir sey varsa cok şaşırırım doğrusu. Selinin bana verdiği en kısa süre 2 hafta. Saraylıhanımın 2-3 ay.. Bakalım. Sizce anda hangisi daha iyi? Saraylıhanım iyi midir anda? Öyleyse bilmediğim bomba şeyler var demektir
Sarayli an ve yakin gelecekte çok çok iyi bunu farkettim ama Selin de anda çok iyi bende nokta atişi yapti sarayli gibi
Merhabalar kizlarrrrr
Saraylı bende beklemede Selin den yorum aldığımda an iyiydi dediği tarihte dediği de oldu.
Gerçekten mi ? Tam dediği tarihte mi çikti ? Hangi tarihiyi vermişti sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?