Binnaz Abla

Kızlar açelyanın yorumu yeni geldi, eski sevgilinle 2 aylık süreçte bi iletişim olmıcak ve senin geleceğinde başka biri var dedi, rezzan abla da seni düşünüyor pişman olucak ama sen istemiceksin dedi, haleh abla da senin için daha hayırlı biri karşına gelicek dedi. az önce nesibeye yolladım ondan da bi yorum aldıktan sonra uzun bi süre daha fal baktırmam. kısacası eski sevgilimle bi geleceğim yokmuş, benim için böle daha hayırlı olduğunu ben de biliyorum, başkasına o kadar değer versem sevsem şimdiye kadar evlenmiş olurdum ama o asla bunu anlamadı hiçbir zaman beni vazgeçmyecek kadar sevmedi sonunda da bırakıp gitti. bence bişeyleri zorlamamak lazım. ama insan bunu kendine anlatamıyor mesela ben hala sabah ona bakarak uyanıyorum gece ona bakarak yatıyorum..aşk ne kadar acı veriyor..

Tatlım geçen sene İstanbul sayfasında bir Elmira çılğınlığı vardı..Bilen bilir..ben bu durum'u biraz ona benzettim...Orda da bir kaç üye laf taşır durur ve Elmiraya laf söyletmezlerdi...Şimdi aradan geçen 1,1buçuk sene sonra onu savunanlara bir Elmira de bakalım nasıl yerden,yere vuruyorlar...75 tl,75 tl kaptırdıkları ile kaldılar...
Burda 1 sene değil,3-5 ay sonra görmek lazım Nesibe de Nesibe diyenleri..o zaman konuşmak lazım.

Kesinlikle ,bıraktım gitti

hiç netten baktırmadım ben hep cafelere gittim nettekileri çok övünce denemek istedim ama nesibeye bir türlü ulaşamıyorum.birde bu kahve falında nasıl net çekiyorsunuz fotoğrafları.bilmedigim için soruyorum.

Tabiki canım benim sorucaksın elbet.Bakmışsın yarîn öbür günde biz sana sormuşuz.Ben hep telefonumdan gönderiyorum.Her şekilde flaş açık çekmeni òneririm.Fıncanî yaklaştır iyice dört bir etrafını döndürerek sırayla çek.Elini çok titretmemeye çalış, net çıkacaktır

yorumunun altına imzamı atarım Jasmin. övgü kadar eleştiriye de açık olmak ve bunu olgunlukla karşılamak çok önemli. iki tutum arasındaki farkı çok güzel yansıtmışsın.

Sorma burdaki dayanılmaz popülaritesine dayanamayarak gitmiştim bende.Hadi aradığım evini, ödediğim parayı geçtim,isteyerek gittim yinede helâl olsun,Allah rızası için tek bi dediği çıksa gam yemezdim.Nerdeeee ?Sıfır.

yorumunun altına imzamı atarım Jasmin. övgü kadar eleştiriye de açık olmak ve bunu olgunlukla karşılamak çok önemli. iki tutum arasındaki farkı çok güzel yansıtmışsın.

Tatlım bildiğin Ben taş attım Rezzan ablaya,o da bana çiçek attı.Çok Hanımefendi bir kişilik.Çok çok takdir ettim kendisini,Keşke hepimiz hayatımızda her durumda onu kadar olgunluk gösterebilsek..

Canim cok sevindim darisi hepimizin basina insallah bende iki gun once rezzan ablanin dediklerini yasamaya basladim cok seviyorun rezzan ablayi
Rezzan ablayı sevmemek mümkün değilcgaliba.Çıkan fal haberleriylede çok mutlu oluyorum.Güzel olan herşey hepimize çıksın inşallah

anladım tşkler ilk defa baktırıcam ondan merak ettiğim birşey daha var falı yollarken soru soruyormuyuz gerek var mı birde sesli mi yazılımı daha iyi:)

Tatlım Rezzan abla sesli yorum yapar sadece..Sormak istediğin durum var ise yazarsın yada yazmazsın..sana kalmış...

Benimde bir tek gitmediğim o oldu..75tl bana fazla gelmişti Ben fala öyle büyük meblaglar verilmesine çok karşıyım..altı üstü fal..Tutar tutmaz garantisi olmayan bir durum için..

arkadaşlar gördünüz mü bilmiyorum; Nesibe'nin bizim hakkımızda facebookta yazdığı yorumun altına bir takipçisi hakaret dolu şeyler yazmış.bizim site manyak,ruh hastası,sahtekar doluymuş

Cok sevindim canim umarim hersey gonlunce olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…