Binnaz Abla

Vaay iyimiş :)
Bana da ekimin ikinci haftasında bir konuşma var dedi :)

İnşallah ne bileyim ben beğendim çünkü anla ilgili olan şeyler de doğruydu ve kart v.s bakmıyormuş sadece fincan ve şekiller kadın dedikçe fincanı inceledim ilginç gerçekten dediği şekilller var o demese ben anlamam doğrusu

Ya cherry tellwe cok kasınç bi site.. 2-3 gün bi fal beklenir mi? Amma ciddiyetsizler ya..
al benden de o kadar babypink.. aylarca kota koydum kendime atmadım, aylar sonra ilk attığım falı 3 gündür bekliyorum.. sanırım fal yorumlanana kadar ben yaşlanmış, torun torba sahibi olmuş olurum :)

Binnaz abla'da iyi kahve falcisi tavsiyeleri verebilir misiniz bana? Bir suru sayfa okudum konuda, ama baska siteler de girmis araya. Bazi insanlari Binnaz abla'da bulamadim. Ilk defa baktiracagim, iyi kahve fali yorumcusu ariyorum. Tabii kesin tavsiye etmediklerinizi de yazarsaniz iyi olur. :)

Nesibe'nin bir dediği daha çıktı....aa dostlar.....
ilkez bir yorumcu hiç bir yorumunda yanılmadı Aile İş aşk...Tebrikler Nesibe...
amaaaaa tmm werılen tarıhı bekleyım dıyorummmmm boyle yazıncada herbırınız dürtüyosunuz wallahı benı çıldırıciimmmmm o zaman bı kerede nesıbeye bı kerede rezzan a oldu olcak bı kerede selın e de baktırayım son olsun bu arada ınsallah mutlu etmıstır bu cıkan seyler senı sen enerjının tuttugu ınsanı bulmussun ne guzel sevındım adına darısı başımaa

walla bende de dedıgın gıbı oldu hıc ummadıgım seylerı duydum hıc aklıma gelmeyen seyler daha dogrusu ewet gecmıste gayet ıyıydı an olarak da ıyıydı . ama bakalım bende gelecek ıle ılgılı dedıklerı cıkıcakmı sabırsızıkla beklıyorum .

Kızlar fal sepetindeki selma yıldıza kahve baktırdım hiç mi hiç bi şey bilmemiş nasihatten başka bi şey de dememiş katina at diyede eklemiş hiç beğenmedim baktırmak isteyen varsa uzak dursun derim naçizane benim düşüncem bu 15 liranıza yazık edersiniz yani:)

Aaa hicmi bilememis ya

tşk ederim...

al benden de o kadar babypink.. aylarca kota koydum kendime atmadım, aylar sonra ilk attığım falı 3 gündür bekliyorum.. sanırım fal yorumlanana kadar ben yaşlanmış, torun torba sahibi olmuş olurum :)
Ben Sürekli Falkulübünde Baktırıyorum 8 Saat süre veriyorlar ama en geç 45 dakika -1 saat içinde dönüyorlar...Öneriyorum.

Ben Sürekli Falkulübünde Baktırıyorum 8 Saat süre veriyorlar ama en geç 45 dakika -1 saat içinde dönüyorlar...Öneriyorum.

Sağolun....Biz Falkulubunde fal baktırmıyoruz...Zira Google'da fal alem ,Fal sepeti yazıyorum fal kulubu cıkıyor...Başka sitelerin hakkını kullanan o sitelerin yıllarca emeklerini bir google reklamıyla satınn almaya calısacağını düşünen bir siteye asla paramı vermem...bu arada yorumcuların profil fotolarıda bizim populer Rezzan abla,Venüs Amber gibi kişilerin profil fotosu....
yani profil fotosuna kadar kandırmaya çalışan bi siteye asla fal baktımam.herşeyi bu kadar yalan olan bir sitenin falı nasıl olur ki.....
Güle güle şekerim benden bu kadar

Sanıyorum herkes selin imeri beğeniyor su an. Falı çıksın çıkmasın güzel bakıyor bence..

Cakma fal sitesi yani kis gunesi :))))

ayyyy sen söyleyince baktım, gerçekten de profil fotolarını çalmışlar..ahahahahah..bunlar saf mı sanyırolar bizi ya..ben de baktırmam..zaten yeterince sitemiz var, bi de bu eklenmesin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…