Merhabalar kizlarrrrr
29 Ağustos ta yorum aldım Eylülün 3 haftası gibi görüşeceksiniz adım atacak dedi. 3 haftaya girmeden daha bir iki gün önce dediği çıktı
Vaay iyimiş :)
Bana da ekimin ikinci haftasında bir konuşma var dedi :)
al benden de o kadar babypink.. aylarca kota koydum kendime atmadım, aylar sonra ilk attığım falı 3 gündür bekliyorum.. sanırım fal yorumlanana kadar ben yaşlanmış, torun torba sahibi olmuş olurum :)Ya cherry tellwe cok kasınç bi site.. 2-3 gün bi fal beklenir mi? Amma ciddiyetsizler ya..
Vaay iyimiş :)
Bana da ekimin ikinci haftasında bir konuşma var dedi :)
her çıkan selin'e seviniyorum desem :)Selinin dedigi kucuk birsey cikti canlar ama sonrasi ne olur bilmiyorum
her çıkan selin'e seviniyorum desem :)
Urminaaa bence senin suphen olmasin bende oyle olacak diorum diyorum diyorummher çıkan selin'e seviniyorum desem :)
amaaaaa tmm werılen tarıhı bekleyım dıyorummmmmNesibe'nin bir dediği daha çıktı....aa dostlar.....
ilkez bir yorumcu hiç bir yorumunda yanılmadı Aile İş aşk...Tebrikler Nesibe...
walla bende de dedıgın gıbı oldu hıc ummadıgım seylerı duydum hıc aklıma gelmeyen seyler daha dogrusu ewet gecmıste gayet ıyıydı an olarak da ıyıydı . ama bakalım bende gelecek ıle ılgılı dedıklerı cıkıcakmı sabırsızıkla beklıyorum .Arkadaslar Selin ve Saraylıhanım a baktırdım. Saraylıhanım öyle bir konu anlattı ki benim hiç düşünmediğim bilmediğim bir sey.. Öyle bir sey varsa cok şaşırırım doğrusu. Selinin bana verdiği en kısa süre 2 hafta. Saraylıhanımın 2-3 ay.. Bakalım. Sizce anda hangisi daha iyi? Saraylıhanım iyi midir anda? Öyleyse bilmediğim bomba şeyler var demektir
Aaa hicmi bilememis yaKızlar fal sepetindeki selma yıldıza kahve baktırdım hiç mi hiç bi şey bilmemiş nasihatten başka bi şey de dememiş katina at diyede eklemiş hiç beğenmedim baktırmak isteyen varsa uzak dursun derim naçizane benim düşüncem bu 15 liranıza yazık edersiniz yani:)
amaaaaa tmm werılen tarıhı bekleyım dıyorummmmmboyle yazıncada herbırınız dürtüyosunuz wallahı benı çıldırıciimmmmm o zaman bı kerede nesıbeye bı kerede rezzan a oldu olcak bı kerede selın e de baktırayım son olsun bu arada ınsallah mutlu etmıstır bu cıkan seyler senı sen enerjının tuttugu ınsanı bulmussun ne guzel sevındım adına darısı başımaa
Ben Sürekli Falkulübünde Baktırıyorum 8 Saat süre veriyorlar ama en geç 45 dakika -1 saat içinde dönüyorlar...Öneriyorum.al benden de o kadar babypink.. aylarca kota koydum kendime atmadım, aylar sonra ilk attığım falı 3 gündür bekliyorum.. sanırım fal yorumlanana kadar ben yaşlanmış, torun torba sahibi olmuş olurum :)
Ben Sürekli Falkulübünde Baktırıyorum 8 Saat süre veriyorlar ama en geç 45 dakika -1 saat içinde dönüyorlar...Öneriyorum.
Sanıyorum herkes selin imeri beğeniyor su an. Falı çıksın çıkmasın güzel bakıyor bence..Binnaz abla'da iyi kahve falcisi tavsiyeleri verebilir misiniz bana? Bir suru sayfa okudum konuda, ama baska siteler de girmis araya. Bazi insanlari Binnaz abla'da bulamadim. Ilk defa baktiracagim, iyi kahve fali yorumcusu ariyorum. Tabii kesin tavsiye etmediklerinizi de yazarsaniz iyi olur. :)
Sağolun....Biz Falkulubunde fal baktırmıyoruz...Zira Google'da fal alem ,Fal sepeti yazıyorum fal kulubu cıkıyor...Başka sitelerin hakkını kullanan o sitelerin yıllarca emeklerini bir google reklamıyla satınn almaya calısacağını düşünen bir siteye asla paramı vermem...bu arada yorumcuların profil fotolarıda bizim populer Rezzan abla,Venüs Amber gibi kişilerin profil fotosu....
yani profil fotosuna kadar kandırmaya çalışan bi siteye asla fal baktımam.herşeyi bu kadar yalan olan bir sitenin falı nasıl olur ki.....
Güle güle şekerim benden bu kadar
Cakma fal sitesi yani kis gunesi :))))
ayyyy sen söyleyince baktım, gerçekten de profil fotolarını çalmışlar..ahahahahah..bunlar saf mı sanyırolar bizi ya..ben de baktırmam..zaten yeterince sitemiz var, bi de bu eklenmesin :/Sağolun....Biz Falkulubunde fal baktırmıyoruz...Zira Google'da fal alem ,Fal sepeti yazıyorum fal kulubu cıkıyor...Başka sitelerin hakkını kullanan o sitelerin yıllarca emeklerini bir google reklamıyla satınn almaya calısacağını düşünen bir siteye asla paramı vermem...bu arada yorumcuların profil fotolarıda bizim populer Rezzan abla,Venüs Amber gibi kişilerin profil fotosu....
yani profil fotosuna kadar kandırmaya çalışan bi siteye asla fal baktımam.herşeyi bu kadar yalan olan bir sitenin falı nasıl olur ki.....
Güle güle şekerim benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?