Binnaz Abla

selın e baktırdım dun . pek bısey dememıs ama bana enerjı olmadı sanırım bızde . cunku herkez begenmıs . bende nokta atısı fln yapsa barı dedım yada gecmısı soylese onada razıydım ama genel geçer olmus bıraz soruma yonelık sevıyor ekım 17 18 gıbı konuscaksınız onu dınle net bır sekılde duygularını anlatıcak baslıycaksnız demıs ozetle bakalım werıdgı tarıhı beklycem . ıns tutar bendede . belkı de yorgunluktan falan kısacık bır fal gonderdı . neyse umuyorum tutsun

Aaa hicmi bilememis ya

Yok canım hiç bi şey yok falında yorum yapmamış ki zaten sorduğum soruya cevap vermiş iki cümle diğer kısmı bu konu için katina atsan daha iyi olurdu da yok internet sorunumdan dolayı geç yorumluyorumda ıvır zıvır laflar berbat ötesiydi verdiğim parama çok acıdım valla ilk defa

Bu selin nerde bakıyoo telwede var 4 tane selin:)

29 Ağustos ta yorum aldım Eylülün 3 haftası gibi görüşeceksiniz adım atacak dedi. 3 haftaya girmeden daha bir iki gün önce dediği çıktı
Kimin dedıgı cıktı ay cok uzun zamandır gıremedım şimdide sıteti çözemedım:)

Reklam kokuyor yorumlarınız kendi adınıza konuşun ben hepsini araştırdım çakma bir durum yok denemeden bu kadar karalamak düşündürücü Şekerler

Bu selin nerde bakıyoo telwede var 4 tane selin:)
benden alıntı yaptıgın yazıyı selın ıcın yazmamıstım ben saraylı ıcın yazmıstım bır yanlıslık olmasın dıye soyleyeyım uyarayım dedım :) selın e baktırdım fakat pek tatmin etmedı benı soruma yonelık cevap vermıs ve sadece olucagını soylemıs dıyebılırım yanı gecmıs yada suan hakkıda acıkcası pek bısey dememıs . saraylı gıbı waow dedırtmedı sasırtmadı benı dıyebılırım . ama umarım senın enerjın tutar . cunku gordugum kadarıyla tutan cok kısı var .

Canım sagol saraylıya kahvemı atsam tarotmu

sadece kahveye bakıyor ben beğendim ama karar senin ancak şunu diyebilirim doğrudan fincan yorumluyor hissiyatı da var ama bir Saraylı bir Rezzan gibi değil
Tesekkur ederım canım saraylıya kahvenı tarotmu sence

Bu samimiyet nerden çıktı anlamadım tanışıyormuyuz şekerler falan hayırdır ? siz baktırmayanlar kimsiniz :) kendi adınıza konuşma hakkınızı kullansaydınız keşke ben sadece öneride bulundum . Bugün böyle tepkiler alıyorum fikrimi söylüyorum yarım paragraf karalama kampanyası :) Burda herkes beni dinler ya biyaat et yada forumu terk et mi ? amaç anlayamadım .Kadınlar Kulubüne yakışmayan elit aşağısı konuşmalar bunlar yakıştıramadım...

Reklam kokuyor yorumlarınız kendi adınıza konuşun ben hepsini araştırdım çakma bir durum yok denemeden bu kadar karalamak düşündürücü Şekerler
bız burda kımın reklam yapıp yapmıycagını bılıcek kadar cok tanıyoruz bırbırmızı onuda gectım bakarsanız sızde gorursunuz ztn bılınen ve sevılen yorumcuların fotograflarının kullanıldıgını ki en uzucu olanı ınsanların 'salak ' sanılması ..

Ben 1.5 yildir bu topikyeyim. Beni bilen bilir...eski ozgece....denemedigim yorumcu kalmadi. Sen kimi aptal yerine koymaya calisiyorsun.inanir miyiz be sana....reklam icin uyelik almissin burda birde bana reklamci diyor....hadi canm baska kapiya burdan size ekmek cikmaz....fal kulubu reklamcilari

Merak etme topikteki arkadaslarimda reklami ayiracak seviyede insanlar....ayrica sekerleri sen yazdin ben degil.....ya reklamciliktan sikayet edelim lutfen hem aptal yerine koyuyorlar hem saygisizlik...uc bes kurusa rezil ediyorsun kendini...

Son düzenleme:
Bebegim kendiso ya site sahibi ya da falci...kibleyelm

Müthiş bir öfke birikimim var şu an, ve dışa vurmak için mükemmel bir durum var.. Neyse...
Hay senin şekerlerine... Öf!
Hem sekerler yaziyor hemde nerden geliyor bu samimyet bana niye sekerlee dedin diyor...hahhahahahjsndhdnkwndj
ama duzenleme yapmis akli basina geldi sanirim. Sekerler kismini silmis. Kendisi suan bir kosede agliyor...hay Allahim ya.Reklamcinin bu kadar yuzsuzu siteleri Fal kulubu gibi cirkefligi kotuymus

Inam birbirimizi o kadar iyi tanidik ki gecen 1.5 yil icinde arkadaslariminda adina cevap verecek. Reklamcilari ayiracak duzeye geldik...

bırde yazmıs sonra dusunup bır daha yazmıs ahh ahh bu ınsanlar burda bu topıkte dısardan herkes goruyor bızım yazdıklarımızı buna falcılarda dahıl bu zamana kdar oyle cok uckagıttcı gorduk bız ama burda emegıyle bıze destek olamya calısan ınsanların hakkı soz konusu.Fısattcı ınsanlar ne dıyelım kı sızee 'Salak' degıl ama kımse dırek anlıyoruz neyın reklam oldugunu artık kı ztn o sıtenın savunulucak hıc bır tarafı yok yorumcuların kullandıgı fotografları calmak nedır !! dırek ısmın cıkması nedır hadı dıyelım reklam yapmıyosun bunların savunulucak bır durum oldugunu sanmıyorum baskada bır yorum yapma ıstersen daha fazla rezıl etme sıtenıde kendınıde !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…