Aaa hicmi bilememis ya
Bu selin nerde bakıyoo telwede var 4 tane selin:)walla bende de dedıgın gıbı oldu hıc ummadıgım seylerı duydum hıc aklıma gelmeyen seyler daha dogrusu ewet gecmıste gayet ıyıydı an olarak da ıyıydı . ama bakalım bende gelecek ıle ılgılı dedıklerı cıkıcakmı sabırsızıkla beklıyorum .
Kimin dedıgı cıktı ay cok uzun zamandır gıremedım şimdide sıteti çözemedım:)29 Ağustos ta yorum aldım Eylülün 3 haftası gibi görüşeceksiniz adım atacak dedi. 3 haftaya girmeden daha bir iki gün önce dediği çıktı
Kimin dedıgı cıktı ay cok uzun zamandır gıremedım şimdide sıteti çözemedım:)
Sagol canım iyi diyosunuz yanı kahvemı tarotmubinnaz abla Selin İmer
Sagol canım iyi diyosunuz yanı kahvemı tarotmu
Reklam kokuyor yorumlarınız kendi adınıza konuşun ben hepsini araştırdım çakma bir durum yok denemeden bu kadar karalamak düşündürücü ŞekerlerSağolun....Biz Falkulubunde fal baktırmıyoruz...Zira Google'da fal alem ,Fal sepeti yazıyorum fal kulubu cıkıyor...Başka sitelerin hakkını kullanan o sitelerin yıllarca emeklerini bir google reklamıyla satınn almaya calısacağını düşünen bir siteye asla paramı vermem...bu arada yorumcuların profil fotolarıda bizim populer Rezzan abla,Venüs Amber gibi kişilerin profil fotosu....
yani profil fotosuna kadar kandırmaya çalışan bi siteye asla fal baktımam.herşeyi bu kadar yalan olan bir sitenin falı nasıl olur ki.....
Güle güle şekerim benden bu kadar
benden alıntı yaptıgın yazıyı selın ıcın yazmamıstım ben saraylı ıcın yazmıstım bır yanlıslık olmasın dıye soyleyeyım uyarayım dedım :) selın e baktırdım fakat pek tatmin etmedı benı soruma yonelık cevap vermıs ve sadece olucagını soylemıs dıyebılırım yanı gecmıs yada suan hakkıda acıkcası pek bısey dememıs . saraylı gıbı waow dedırtmedı sasırtmadı benı dıyebılırım . ama umarım senın enerjın tutar . cunku gordugum kadarıyla tutan cok kısı var .Bu selin nerde bakıyoo telwede var 4 tane selin:)
Canım sagol saraylıya kahvemı atsam tarotmubenden alıntı yaptıgın yazıyı selın ıcın yazmamıstım ben saraylı ıcın yazmıstım bır yanlıslık olmasın dıye soyleyeyım uyarayım dedım :) selın e baktırdım fakat pek tatmin etmedı benı soruma yonelık cevap vermıs ve sadece olucagını soylemıs dıyebılırım yanı gecmıs yada suan hakkıda acıkcası pek bısey dememıs . saraylı gıbı waow dedırtmedı sasırtmadı benı dıyebılırım . ama umarım senın enerjın tutar . cunku gordugum kadarıyla tutan cok kısı var .
Tesekkur ederım canım saraylıya kahvenı tarotmu sencesadece kahveye bakıyor ben beğendim ama karar senin ancak şunu diyebilirim doğrudan fincan yorumluyor hissiyatı da var ama bir Saraylı bir Rezzan gibi değil
Bu samimiyet nerden çıktı anlamadım tanışıyormuyuz şekerler falan hayırdır ? siz baktırmayanlar kimsiniz :) kendi adınıza konuşma hakkınızı kullansaydınız keşke ben sadece öneride bulundum . Bugün böyle tepkiler alıyorum fikrimi söylüyorum yarım paragraf karalama kampanyası :) Burda herkes beni dinler ya biyaat et yada forumu terk et mi ? amaç anlayamadım .Kadınlar Kulubüne yakışmayan elit aşağısı konuşmalar bunlar yakıştıramadım...Sağolun....Biz Falkulubunde fal baktırmıyoruz...Zira Google'da fal alem ,Fal sepeti yazıyorum fal kulubu cıkıyor...Başka sitelerin hakkını kullanan o sitelerin yıllarca emeklerini bir google reklamıyla satınn almaya calısacağını düşünen bir siteye asla paramı vermem...bu arada yorumcuların profil fotolarıda bizim populer Rezzan abla,Venüs Amber gibi kişilerin profil fotosu....
yani profil fotosuna kadar kandırmaya çalışan bi siteye asla fal baktımam.herşeyi bu kadar yalan olan bir sitenin falı nasıl olur ki.....
Güle güle şekerim benden bu kadar
bız burda kımın reklam yapıp yapmıycagını bılıcek kadar cok tanıyoruz bırbırmızı onuda gectım bakarsanız sızde gorursunuz ztn bılınen ve sevılen yorumcuların fotograflarının kullanıldıgını ki en uzucu olanı ınsanların 'salak ' sanılması ..Reklam kokuyor yorumlarınız kendi adınıza konuşun ben hepsini araştırdım çakma bir durum yok denemeden bu kadar karalamak düşündürücü Şekerler
Ben 1.5 yildir bu topikyeyim. Beni bilen bilir...eski ozgece....denemedigim yorumcu kalmadi. Sen kimi aptal yerine koymaya calisiyorsun.inanir miyiz be sana....reklam icin uyelik almissin burda birde bana reklamci diyor....hadi canm baska kapiya burdan size ekmek cikmaz....fal kulubu reklamcilariReklam kokuyor yorumlarınız kendi adınıza konuşun ben hepsini araştırdım çakma bir durum yok denemeden bu kadar karalamak düşündürücü Şekerler
Bu samimiyet nerden çıktı anlamadım tanışıyormuyuz şekerler falan hayırdır ? siz baktırmayanlar kimsiniz :) kendi adınıza konuşma hakkınızı kullansaydınız keşke ben sadece öneride bulundum . Bugün böyle tepkiler alıyorum fikrimi söylüyorum yarım paragraf karalama kampanyası :) Burda herkes beni dinler ya biyaat et yada forumu terk et mi ? amaç anlayamadım .Kadınlar Kulubüne yakışmayan elit aşağısı konuşmalar bunlar yakıştıramadım...
Bebegim kendiso ya site sahibi ya da falci...kibleyelmbız burda kımın reklam yapıp yapmıycagını bılıcek kadar cok tanıyoruz bırbırmızı onuda gectım bakarsanız sızde gorursunuz ztn bılınen ve sevılen yorumcuların fotograflarının kullanıldıgını ki en uzucu olanı ınsanların 'salak ' sanılması ..
Hem sekerler yaziyor hemde nerden geliyor bu samimyet bana niye sekerlee dedin diyor...hahhahahahjsndhdnkwndjMüthiş bir öfke birikimim var şu an, ve dışa vurmak için mükemmel bir durum var.. Neyse...
Hay senin şekerlerine... Öf!
Bu samimiyet nerden çıktı anlamadım tanışıyormuyuz şekerler falan hayırdır ? siz baktırmayanlar kimsiniz :) kendi adınıza konuşma hakkınızı kullansaydınız keşke ben sadece öneride bulundum . Bugün böyle tepkiler alıyorum fikrimi söylüyorum yarım paragraf karalama kampanyası :) Burda herkes beni dinler ya biyaat et yada forumu terk et mi ? amaç anlayamadım .Kadınlar Kulubüne yakışmayan elit aşağısı konuşmalar bunlar yakıştıramadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?