Binnaz Abla

Inam birbirimizi o kadar iyi tanidik ki gecen 1.5 yil icinde arkadaslariminda adina cevap verecek. Reklamcilari ayiracak duzeye geldik...

Kendinden biliyorsun demekki ama ben reklamcı değilim paronayaklığı bırak dedektif olacaksın biraz daha uğraşşsan !!!!1 terbiye konusunda cok eksiksin bireysel düşüncelerin yok biz ve arkadaşlarım diyerek olaya giriyorsun bir öneri yaptım demediğin kalmadı ne garip bende dün üye oldum ama bu kadar terbiyesiz olamadım senin 1.5 yıl olduğun gibi ...

Burası reklam yeri değilki senin taktiğin gibi forumlarda reklam yapsın insanlar ne saçma sapan düşünceler ...
Senin gibi terbiye fakirleri beni ağlatmaz sadece düşündürür ve üzülürüm bu kadar yoksun olmana..

Burda kendini ispatlama...benim fallarimi burdaki cogu arkadasim dinler ve okur....topik disinda d gorusuruz yani. Burda benim reklamci olmadigimi bilenler biliyor. Sen kendini yormakla kaliyorsun. Baktirmiyoruzzzzzz zorla mi ya fal kulubu gibi bir cakma ozenti teerbiyesiz saygisoz siteye fal baktirmiyoruz.....baktirmayacagiz da...dus yakamizdan...
Ayrica biz cogul kararlar alip uyguluyoruz mesela gecen aylarda bir siteye hic birimiz fal gondermemistik...o yuzden cogul konusuyorum... simdi reklamini da al fal kulubu sitene don

Fikir paylaşımı öneride bulunmak forumlarda bilgi paylaşımlarında bulunmak rezil olmaksa ben devam edeceğim bu kadar itici olunmaz ki direkt sus konuşma diyeceksin devam etsem site sahibi oldum şimdide biraz araştırın beni bakalım daha ne statülerde ağırlıyacaksınız .Ben sadece nacizhane memnun kaldığım bir öneride bulunmak istedim ama biraz yersiz samimi ve aşağılayıcı bir yaklaşımla karşılaştım benim savunduğum falan yok hiç bir siteyi ama direkt biz senin gibileri iyi biliriz falan bu ne ya :) ben çocuğunun doğmasını bekleyen bir anne adayıyım o amaçlada aslında KK Üye oldum ama fal forumları online fal görünce ilgimi çekdi çekmez olaydı :)))

Canım sagol saraylıya kahvemı atsam tarotmu
acıkcası ben ılk basta burdakılerın önerısı uzerıne saraylı ya baktırmaya karar werdım ıkı defa baktırdım ılk tarot sonra kahwe attım . tarot daha ıyı gıbıydı belkıde nedenı ılk atısımdır yanı kahwe attıgımda artık benım sorunumu bılıyor benı tanıyor ve gecmıse daır pek bısey soylemeye de gerek duymadı bu yuzden daha onceden soyledıgı ıcın . kahwede gelecege s-we suana daır yorumlar yaptı . ben hep bınnazdakılere baktırdım coguna baktırdım hatta onlardan farklı gördum saraylıyı umarım sende begenırsın . ıcınden ne gelıyosa at bakalım sonucunu da mutlaka paylas olurmu :)

fıkır paylasımı yapılır ona hıc bırımız bısey demez ama arkdasım sana nasıl bır sıte oldugunu soyledıkten sonra sen tanıdıgımız bır ınsanı reklam yapmakla suclarsan oturur bı dusunuruz kı dunden berı yazdıgın mesajlardanda bu oldukca belli !! sadece sunu soruyorum sana dıyelım kı reklam yapmıyorsun ınsanların emegını calan populer ve bızım guvendıgımız falcıların adını kullanan bı sıteyı nasıl savunabılırsın !

ay canımm abuk sabuk seylerdne sınırım bozuldu hemen yazıyorum saraylıyı begendım bana ztn nesıbeyle aynı seylerı soyledı ama benım durumlar karısık olmaya dogru gıdıyor bakalım durumu ve olayları cok ıyı bılmıs gercekten basarılı ben kahve baktırdım ve emekte verıyor o sıtede pek fal baktırmayı sevmem ama deger kesınlıkle benımle enerjısı tuttu en azından

ben çocuğunun doğmasını bekleyen bir anne adayıyım o amaçlada aslında KK Üye oldum

S.a ben de bir baba adayıyım. Bebeğimin kız olacağını öğrendim, erkek istiyordum. Bebeğin cinsiyetini anne karnındayken değiştirebilen falcılar olduğunu öğrendim. Bunun için fal kulübünden birini tavsiye eder misin? Çok ihtiyacım var teşekkürler.

Bebegim burayi sadece uyeler degil ziyaretcilerde okuyor. Yazik ya insanlarin emeklerine....izin vermem ben bulundugum bir ortamda bu kadar haksizliga....bildigimiz reklamci kusura bakabilir. Dilerse buralari bile terkedebilir walla keyfi bilir.

:) komik yanlız kızcık ...

Yanlız değil yalnız diyeceksin!!!11111!!! asdfg
Ya of Türkçe dersi ve feminizm dersi vereceğim "kızcık" nedir ya? Eril dil kullandığına göre eril misin? asdf.
google amcan olmasa nerden bilcen bunları ah ergen zihniyet ah :)

google amcan olmasa nerden bilcen bunları ah ergen zihniyet ah :)

Ya bak yine aynı şeyi yaptın. Google tarayıcısının cinsiyetini niye erkek olarak tanımlıyorsun? Ataerkil bir toplumun izlerini taşıyorsun ve bunu hayretle izliyorum. : (

Yazık sana laf anlatıyorum bide nelerin peşindesiniz :)
Birsey sordum ona cevap verırsen sevınırım reklam yapmadıgını var sayalım. Sen insanların emegını calan bır sıteyı nasıl savunabılıyorsun benım mantıgım almıyorda? hadı dıyelım bılmıyorudn arkadaşım sana acıklama yapmıs soylemıs neler oldugunu kıza reklam yapıyorsun dıyen sensın neyse uzatmıycam daha fazla ısıne gelenı anlayıp boyle cevap vermeye devam et bız anladık anlıycagımızı ..

Rezzan ablayı tavsiye ederim kahve de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…