Binnaz Abla

Ya bak yine aynı şeyi yaptın. Google tarayıcısının cinsiyetini niye erkek olarak tanımlıyorsun? Ataerkil bir toplumun izlerini taşıyorsun ve bunu hayretle izliyorum. : (
aşırı Eğlenceli kız güzel cümle kurmayı ikili ilşkilerinde de dene bence konu haddini aştı :)

sen sus velillerinle konuşuyorum :)) Söz vermeden de lafa karışma :)

demın sevıyeden bahsedıyordun ya senın sevıyen bu ıste kızlar cevap vermeyın valla ınsanın sınırını bozar bu yuzsuz ınsanlar yonetıcılerde duysun artık ıptal mı ederler naparlar bılmıyorum uyelıgını !!

bende aranıza yenı katıldım kac senelık ınsanlar var burda ama boyle bır tepkıyı almadım hıc bır zaman üstüne bıde yardımcı da oldunuz her bırınız . bır ınsan ı bu sekılde yargılıyorsanız dönüp bı kendısıne bakması gerekır dıye dusunuyorum . cunku az cok bende uzaktan takıp ederken sıteyı reklamcı ınsanları anlayabılıyordum . içinizde bunları barındırmadıgınızı ve barındırmamakta da haklı oldugunuzu bılıyorum burda .. sonucta ben sanırım 3 yada 4 kısının sozune ınanıp guwenıp gıdıp ornegın saraylı ya fal baktırdım ıster ıstemez para harcıyoruz belkı beklentı ıcıne gırıyoruz yalanla dolanla reklam ıslerle neden ınsanların duygularıyla oynanıyor kı sırf tıcarı amac ıcın bu sekılde konusmalar hos degıl . bırbırının derdını bılen kendı derdı gıbı goren bırcok ınsan var burda evet belkı ben yenıyım ama bunu anlayabılıyorum gorebılıyorum . bence eger kı reklam amacıyla gırdıyse de bu ınsan burayı kırletmeye hakkı yok dıye dusunuyorum . ki o siteyı bende bılıyorum gercekten guwen wermeyen bır sıte ınsan bır anlık kararsızlıga ve karamsarlıga dusup belkı medet umar o sıteden ama en azından saglıklı bır ınsan gırıp te baktırmaz dıye dusunuyorum . o yuzden begenıldıgını gormek cok ama cok ılgınc geldı banada .

Senin ne anladığın benim umrumda değil hadi görüşürüz...

aşırı Eğlenceli kız güzel cümle kurmayı ikili ilşkilerinde de dene bence konu haddini aştı :)

Yeter bu kadar terbiyesizlik....hadi kizlar gonderelim artik.
Musallat oldun be.....biliyorum deli oluyorsun o yuzden yine yazacagim. Fal kulubu gibi cakma seviyesiz saygisiz bir sitede fal baktirmiyoruz. Baktirmayacagiz.....

Yüzssüz sensin bana söylediği lafları savunsaydın ozman doğrucu olduğunu anlardık

Inan ki canim anliyoruz artik......kimin ne niyette oldugunu....

hepımız para verıyoruz burda vede azda degıl ınsanların emeklerıyle hayallerıyle oynamak boyle kolay olmamalı kendısı aldıgı tavır ve sozlerıyle bellı edıyor ztn kı anlıyoruz artık ahh be canım yanı sorudgum soruyada cevap alamadım ztn hadı diyelim bılmıyordun boyle oldugunu burda sana soyluyorlar nesıbenın rezzan ablanın fotografları kullanılmıs sıte fal sepetini aramak ıstedıgınde en basta cıkıyor daha neyını savunursun kı bu ınsanların emeği ile oynamaktır bu yazıklar olsun valla nyse kızlar cevap vermeyelım valla sınırım bozuldu canım benım aynı sekılde burda bız bırbırmıze tavsıye verıyoruz konusuyoruz ama ınsalarr ıste bunu kullanıp reklam yapmak derdındeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…