Binnaz Abla

offf yine birileri gelmiş reklam yapmaya çalışmış falan filan...aman kızlar boşverin ne çok sallamışsınız ya..bence zaten kendisi erkek bir üye.. yazım tarzından ve türkçesinden çaktım

offf yine birileri gelmiş reklam yapmaya çalışmış falan filan...aman kızlar boşverin ne çok sallamışsınız ya..bence zaten kendisi erkek bir üye.. yazım tarzından ve türkçesinden çaktım
Bana reklamci dedi. Sinirlerim bozuldu. 2 gunluk uye. Kac zamandir topikteyim. Nasil bu kadar rahat iftira atabilir ya...ziyaretciler bile tanimistir artik beni. Eski ozgece.1 aydir kullanici adim degismis. Kendi yaptigi kotulugu bana yikmaya calisti.

ya boşver kışgüneşim yaa..biz seni tanıyoruz, herkes biliyor.. ne diye kendini üzüyorsun ki.. hep reklamcı birileri geliiiiir- gideeeer bu foruma..sonra biz yine kalırız baş başa hep böyle olmadı mı? boşver

Canimsinn.. urmiammmAynen oyle oldu

Ne idiğü belli olmayan saçma bi insan için kendini üzme kış güneşim kendi pisliğini sana yaftalamaya kalktı aldı ağzının payını gitti boşverrrr bunlar gibi her zaman olacak burda bizde hadlerini bildirip yollıycaz :)

ah Güzel kalpli arkadaşlarım iyiki varsınız Rabbim razı olsun

kızlar, nesibe yine çok mu doluyor? yakalamak zor mu yine?

Valla girdiğinde üç dakikada doluyor online olacağı vakitten önce fal sepetinde nöbet tutmak lazım sorunuzuda önceden yazıp bi yere kopyala yapıştır yaparsanız yakalama şansınız yüksek olur

Kızlar saraylının bir söyledgini daha yasadm, yasiyorm. Soylemk icin bir kac gun gecsn istedm ne olacagini görmk icin. Hakikatten onun söylediği gbi ilerliyor

Aa güzel gelişmeleri de beraberinde getirsin o halde. ^_^

Bende saraylı da tutmadı. Havalar sıcakken olacak dedi. Sıcaklık bitti, şehirde fırtına kopuyor, iskeleler çöküyor. yağmurlar yağıyor. Yani sonbahar geldi işte resmen. Ha ama ama hala babet giyen var, ben de buna güvenip, hava hala sıcak yeaa, diyerek falın çıkmasını beklemeye devam mı etsem acaba asdfg.
Of. Kötü bir enerji mi var bende arkadaş. Niye tutmuyor kimsenin falı.
Arkadaşlar ben kötü bir insan mıyım?

Sen cokkkkkk tatli bi insansin

Tarihlere takılma bu kadar saraylı tamam iyi bir yorumcu ama dediği tarihte hemen çıkacak değil ya hem ne biliyon belki sonbahar sıcak geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…