- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Aa güzel gelişmeleri de beraberinde getirsin o halde. ^_^
Bende saraylı da tutmadı. Havalar sıcakken olacak dedi. Sıcaklık bitti, şehirde fırtına kopuyor, iskeleler çöküyor. yağmurlar yağıyor. Yani sonbahar geldi işte resmen. Ha ama ama hala babet giyen var, ben de buna güvenip, hava hala sıcak yeaa, diyerek falın çıkmasını beklemeye devam mı etsem acaba asdfg.
Of. Kötü bir enerji mi var bende arkadaş. Niye tutmuyor kimsenin falı.
Arkadaşlar ben kötü bir insan mıyım?
Oncelikle iyi dileklern icin tsk ederm canm.
Sanirm bu gerckten enerji meselesi. Cunku ilkay ve nesibede bgeniliyr bu topicte ama ikisi de bnde tamamen patladi gecmiste bktrmstm 1.5 sene once. Ilk defa biriyle boyle enerjm tuttu aman nazar degmsn yhuu :))
Sen cokkkkkk tatli bi insansin
Tarihlere takılma bu kadar saraylı tamam iyi bir yorumcu ama dediği tarihte hemen çıkacak değil ya hem ne biliyon belki sonbahar sıcak geçecek.
Oncelikle iyi dileklern icin tsk ederm canm.
Sanirm bu gerckten enerji meselesi. Cunku ilkay ve nesibede bgeniliyr bu topicte ama ikisi de bnde tamamen patladi gecmiste bktrmstm 1.5 sene once. Ilk defa biriyle boyle enerjm tuttu aman nazar degmsn yhuu :))
walla bu soyledıgın cok mutlu ettı benı umarım bende yasarımm artıkk yaaa :) adınada sevındım en azından dedıgı gıbı ılerlıyosun enerjının tutmasına sevındım . durumun sanırım ne ıyıymıs ne kotu yanı cıkan sey o zaman hakkında hayırlısı olsun dıyelımKızlar saraylının bir söyledgini daha yasadm, yasiyorm. Soylemk icin bir kac gun gecsn istedm ne olacagini görmk icin. Hakikatten onun söylediği gbi ilerliyor
Aynen oyle canm. Bnde bilmiyorm suan ki durumu. Hepimizin hkkinda hyrlisi olsn insallahwalla bu soyledıgın cok mutlu ettı benı umarım bende yasarımm artıkk yaaa :) adınada sevındım en azından dedıgı gıbı ılerlıyosun enerjının tutmasına sevındım . durumun sanırım ne ıyıymıs ne kotu yanı cıkan sey o zaman hakkında hayırlısı olsun dıyelım
Kızlar merhaba Bir yolun var'a Edna Tanura diye biri var. Aranızda daha önce fal baktıran var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu arada Nesibe yi bir türlü yakalayamadım. Lütfen biri bana yol göstersin nasıl ulaşırım.
Bir de fal alemde Nalan abla da online olmuyor galiba bir süredir. Yardım lütfen
Nalan abla 29 eylülde online olcakmış öyle yazmış fal alemdeki sayfasına bende rezzan abla için girdiğimde gördüm. Nesibeyi yakalamak çok zor online olacağı vakitten önce siteye girip beklemek lazım ben öyle yapıyorum sorumuda önceden yazıp kopyalıyorum tabi yinede yakalayamadığım oluyor girdiği anda doluyo
Arkadaşlar bi kahve içtim baktırcak kimseyi bulamıyorum. Rezzanı yakalayamıyorum bi türlü. Seline daha yeni baktırdım. Falsepeti zaten bitik falcı kalmamış orda, ne zaman baksam bana pek güvenilir gelmeyen isimler. Sahi melek ayrıldı mı? Tellwe desen zaten falcılarını bilmem bi fal atsam üç günde gelmez de. Falalem de rezzan dışında iyi kahve bakan var mı bilmiyorum. Zaten fal baktırmadan bu sitede tüm yorumları okuduğumdan baktırmak için adam da bulamıyorum. Saçma bi yorumu kaldıracak eşiği geçeli çok oldu.. Kendimi yumurtalı patatese vericem bi isim önermezseniz..Kaybolmayın sakız gibi
patlamayan falcı istiyorum, arada hava kaçırabilir patlak olmasın sadece
Nalan abla 29 eylülde online olcakmış öyle yazmış fal alemdeki sayfasına bende rezzan abla için girdiğimde gördüm. Nesibeyi yakalamak çok zor online olacağı vakitten önce siteye girip beklemek lazım ben öyle yapıyorum sorumuda önceden yazıp kopyalıyorum tabi yinede yakalayamadığım oluyor girdiği anda doluyo
Of ya desene bilgisayar başında ağaç olmadan yakalayamamne yapalım artık bekleyeceğiz.
nesibe hayal ya gerçekten de ... melek nerelerde peki kızlar?? nooldu ona.. bıraktı mı acaba?
Shalevisrael tellwe de baktıran warmı bu kısıye ? kendınden cok emın konusmus gordugum kadarıyla döngel fal ı gıbı degısık falları da var sanırım .merak ettım aslında herkezı bı baska fal a yönlendırmıs hep suna da gel sunada bakalım sunu da yolla bana gıbı . baktıranların fıkırlerını beklıyorum
Seninle enerjimiz uyuyor canm Melek banada cikmadi 1 yil oldu tek kelimesi cikmadi...Nesibe cok cok iyi. Kesin sonuca henuz zaman varMelek ortada yok ama çıkar yine çünkü bi kere daha böyle yapmıştı bana dediklerinin tam tersi oldu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?