Aynen öyle ama bence insanın beklediğine değiyor tek geçerim nesibeyi her dediği çıktı bana diyebilirim birine zaman var onu bekliyorum oda dediği yönde ilerliyor
Evet canım seninle enerjimiz uyuyor nesibe gerçekten süper bunca yıldır fal baktırıyorum nesibe gibisi yokSeninle enerjimiz uyuyor canm Melek banada cikmadi 1 yil oldu tek kelimesi cikmadi...Nesibe cok cok iyi. Kesin sonuca henuz zaman var
Nesibe yi sonunda yakaladım tatlım şans eseri facebook açtım şans işteönceden falı hazırladım kopyala yapıştır akıllıca Bu arada dün dayanamadım Edna Tanura ya tarot attım. Gayet başarılı tavsiye ederim canım Melek Öz de dün girmiş oda bir süredir yoktu.
Nesibe yi sonunda yakaladım tatlım şans eseri facebook açtım şans işteönceden falı hazırladım kopyala yapıştır akıllıca Bu arada dün dayanamadım Edna Tanura ya tarot attım. Gayet başarılı tavsiye ederim canım Melek Öz de dün girmiş oda bir süredir yoktu.
Çok sevindim canım yorumun gelince burdan paylaşırmısın
Seninle enerjimiz uyuyor canm Melek banada cikmadi 1 yil oldu tek kelimesi cikmadi...Nesibe cok cok iyi. Kesin sonuca henuz zaman var
canımm bızım senınle aynı falcılara enerjımız uyar aslında ama melek bana cıkmıstı ama gelıcek bakalım nolucak cok kesındı cumartesı bellı olur benım durumayy ınsallah nesıbenın dedıgı gıbı ılerler melekle tutarlıydı..ıcımde bır hıs var boyle kotu bgnde hep mıdem kasıldı stres yaptım galıba
canımm bızım senınle aynı falcılara enerjımız uyar aslında ama melek bana cıkmıstı ama gelıcek bakalım nolucak cok kesındı cumartesı bellı olur benım durumayy ınsallah nesıbenın dedıgı gıbı ılerler melekle tutarlıydı..ıcımde bır hıs var boyle kotu bgnde hep mıdem kasıldı stres yaptım galıba
Evet canım...seninlede aynıyız sadece Melek konusunda bana hiç olmamıstı...Melek beni evlendirmişti nerdee:)
rahat ol bitanemmm ferahla...İyi düşün iyi olsun....Gelişmeleri özelden yazıver
Kızlar biryolunvar'da edna tanura'ya baktırdım ve beğendim. Anı çok çok iyi bilmiş, karakter analizi de doğru. Gelecekle ilgili yuvarlak konuşmuş ama çok net sorularım yoktu zaten o yüzden bi şey diyemiyorum. Denedim ve beğendim.
Taze falcı arayışı içinde olanların aklında bulunabilir
Canım demek sende beğendin özelden yazabilirmisin bana
Kış güneşi ve mutsuz ; umutsuz zihniyetler !!!! sinirden deliren sizdiniz birbirleriniz özellerine kaçtınız fikir birliği yapıp örgütlendiniz sonra haddini bildirdik biz def ettik taktiğiniz güzel kimler besliyor sizi pislik derken her gün uyandığında aynada gördüğünü kast ediyorsun sanırım !!!! ne site sahipliğim ne de erkekliğim kaldı bir günde 20 mesajda ne cinsiyetim kaldı nede reklamcılığım nasıl bir beyin fırtınası yaptırdıysam halbuki bende sizler gibi forumda öneri ve paylaşımda bulunmak istedim biri cümlelerimle dalga geçer komiklik peşinde biri yanına insan arar biz diye konuşur her cümlesinde ne oldu yani ne geçti elinize !!!!! benimi yıldırdınız bu kadar çok suçlamaya boğdunuz hiç biride doğru değil bu paronayaklık niye çok mu baskı altındasınız çok garip ama gerçekten çok şüphelendim tavırlarınızdan ama bir yandan da oluşumunuz saygı duyulası ben sizden şüpheye kapıldıkça siz beni aynı ithamlarla suçladınız güzel bir oluşumsunuz örgütlenmek güzeldir ama kampanya birileri karalanarak yapılmaz kızlar ...Neyse güzel forumlar kışgüneşi topiğin bol olsun acın geçmez ama alışamassında bu ucuz karakterinle yancı olursun anca forum köşelerinde Görüşürüz birilerinin beslediği asalaklar...Ne idiğü belli olmayan saçma bi insan için kendini üzme kış güneşim kendi pisliğini sana yaftalamaya kalktı aldı ağzının payını gitti boşverrrr bunlar gibi her zaman olacak burda bizde hadlerini bildirip yollıycaz :)
Yavas gel pampa bi sex yap sakinlesKış güneşi ve mutsuz ; umutsuz zihniyetler !!!! sinirden deliren sizdiniz birbirleriniz özellerine kaçtınız fikir birliği yapıp örgütlendiniz sonra haddini bildirdik biz def ettik taktiğiniz güzel kimler besliyor sizi pislik derken her gün uyandığında aynada gördüğünü kast ediyorsun sanırım !!!! ne site sahipliğim ne de erkekliğim kaldı bir günde 20 mesajda ne cinsiyetim kaldı nede reklamcılığım nasıl bir beyin fırtınası yaptırdıysam halbuki bende sizler gibi forumda öneri ve paylaşımda bulunmak istedim biri cümlelerimle dalga geçer komiklik peşinde biri yanına insan arar biz diye konuşur her cümlesinde ne oldu yani ne geçti elinize !!!!! benimi yıldırdınız bu kadar çok suçlamaya boğdunuz hiç biride doğru değil bu paronayaklık niye çok mu baskı altındasınız çok garip ama gerçekten çok şüphelendim tavırlarınızdan ama bir yandan da oluşumunuz saygı duyulası ben sizden şüpheye kapıldıkça siz beni aynı ithamlarla suçladınız güzel bir oluşumsunuz örgütlenmek güzeldir ama kampanya birileri karalanarak yapılmaz kızlar ...Neyse güzel forumlar kışgüneşi topiğin bol olsun acın geçmez ama alışamassında bu ucuz karakterinle yancı olursun anca forum köşelerinde Görüşürüz birilerinin beslediği asalaklar...
dalga geçer komiklik peşinde biri
Yaaa utandırma beni şapşal şey.
Shalevisrael tellwe de baktıran warmı bu kısıye ? kendınden cok emın konusmus gordugum kadarıyla döngel fal ı gıbı degısık falları da var sanırım .merak ettım aslında herkezı bı baska fal a yönlendırmıs hep suna da gel sunada bakalım sunu da yolla bana gıbı . baktıranların fıkırlerını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?