Binnaz Abla

Aynen öyle ama bence insanın beklediğine değiyor tek geçerim nesibeyi her dediği çıktı bana diyebilirim birine zaman var onu bekliyorum oda dediği yönde ilerliyor

Nesibe yi sonunda yakaladım tatlım şans eseri facebook açtım şans işte önceden falı hazırladım kopyala yapıştır akıllıca Bu arada dün dayanamadım Edna Tanura ya tarot attım. Gayet başarılı tavsiye ederim canım Melek Öz de dün girmiş oda bir süredir yoktu.

Çok sevindim canım yorumun gelince burdan paylaşırmısın

Yok ya yanlış görmüşüm Melek Öz değilmiş o bende geldi sandım

Seninle enerjimiz uyuyor canm Melek banada cikmadi 1 yil oldu tek kelimesi cikmadi...Nesibe cok cok iyi. Kesin sonuca henuz zaman var

canımm bızım senınle aynı falcılara enerjımız uyar aslında ama melek bana cıkmıstı ama gelıcek bakalım nolucak cok kesındı cumartesı bellı olur benım durum ayy ınsallah nesıbenın dedıgı gıbı ılerler melekle tutarlıydı..ıcımde bır hıs var boyle kotu bgnde hep mıdem kasıldı stres yaptım galıba

Evet canım...seninlede aynıyız sadece Melek konusunda bana hiç olmamıstı...Melek beni evlendirmişti nerdee:)
rahat ol bitanemmm ferahla...İyi düşün iyi olsun....Gelişmeleri özelden yazıver

stres yapma benim icimden guzel geciyor insallah iyi olacak ama evrene pozitif enerji ver pozitif olsun :)

Evet canım...seninlede aynıyız sadece Melek konusunda bana hiç olmamıstı...Melek beni evlendirmişti nerdee:)
rahat ol bitanemmm ferahla...İyi düşün iyi olsun....Gelişmeleri özelden yazıver

Melek bana da hic mi hic uyamamisti, ani bile bilememisti diyeyim. Biz de pek uyamadik .

stres yapma benim icimden guzel geciyor insallah iyi olacak ama evrene pozitif enerji ver pozitif olsun :)

Kızlar biryolunvar'da edna tanura'ya baktırdım ve beğendim. Anı çok çok iyi bilmiş, karakter analizi de doğru. Gelecekle ilgili yuvarlak konuşmuş ama çok net sorularım yoktu zaten o yüzden bi şey diyemiyorum. Denedim ve beğendim.
Taze falcı arayışı içinde olanların aklında bulunabilir

Canım demek sende beğendin özelden yazabilirmisin bana

Canım demek sende beğendin özelden yazabilirmisin bana

Evet beğendim güzel, detaylı bir faldı. Zaten geçen gün görmüştüm içimden baktırmak gelmişti. Senin yorumu da okuyunca 20 günden sonra gaza geldim baktırdım yazıyorum şimdi

Kış güneşi ve mutsuz ; umutsuz zihniyetler !!!! sinirden deliren sizdiniz birbirleriniz özellerine kaçtınız fikir birliği yapıp örgütlendiniz sonra haddini bildirdik biz def ettik taktiğiniz güzel kimler besliyor sizi pislik derken her gün uyandığında aynada gördüğünü kast ediyorsun sanırım !!!! ne site sahipliğim ne de erkekliğim kaldı bir günde 20 mesajda ne cinsiyetim kaldı nede reklamcılığım nasıl bir beyin fırtınası yaptırdıysam halbuki bende sizler gibi forumda öneri ve paylaşımda bulunmak istedim biri cümlelerimle dalga geçer komiklik peşinde biri yanına insan arar biz diye konuşur her cümlesinde ne oldu yani ne geçti elinize !!!!! benimi yıldırdınız bu kadar çok suçlamaya boğdunuz hiç biride doğru değil bu paronayaklık niye çok mu baskı altındasınız çok garip ama gerçekten çok şüphelendim tavırlarınızdan ama bir yandan da oluşumunuz saygı duyulası ben sizden şüpheye kapıldıkça siz beni aynı ithamlarla suçladınız güzel bir oluşumsunuz örgütlenmek güzeldir ama kampanya birileri karalanarak yapılmaz kızlar ...Neyse güzel forumlar kışgüneşi topiğin bol olsun acın geçmez ama alışamassında bu ucuz karakterinle yancı olursun anca forum köşelerinde Görüşürüz birilerinin beslediği asalaklar...

Yavas gel pampa bi sex yap sakinles

O kadar sIkIcisin ki okumaya bile üsendim sedapelenk aman allahim..
biz 1,5 yildir birbirimizi taniyan insanlariz sonradan gelenlerde oluyor tabiki samimiyetine inandigimiz herkese kapimiz acik ama buraya bir reklamcinin gelip kafasina estigi gibi konusmasina da kimsenin gönlü razi olmaz
kis günesi hepimizin arkadasidir canimizdir ona bu sekilde rencide edici yazilar yazmanida kiniyorum

aman sakin uzak dur falci bile degil onlar bilerek kendi kendilerine reklam yapiyorlar kendilerine övücü yazilar yolluyorlar farkli hesaplar acip insanlari kandiriyorlar hissiyat 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…