- 22 Eylül 2014
- 30
- 4
- 13
- 40
Buranın en eski kaşarı sensin demek bu kadarda belli edilmez kiYavas gel pampa bi sex yap sakinles
Bu kadar emin konuşman damgayı yapıştırman ve bir okadar da arkadaşlarını koruyucu olman cok şaibeli bence yargısız infaz reklamcı, site sahibi ,falcı ,erkek gibi yakıştırmalar yapan bir insan cevap verir hakkını savunur sadece falcı önerisi yaptım diye bu kdar büyütülmez olay !!!!! ben seni kınıyorum bilip bilmeden adaletsiz olduğun için...O kadar sIkIcisin ki okumaya bile üsendim sedapelenk aman allahim..
biz 1,5 yildir birbirimizi taniyan insanlariz sonradan gelenlerde oluyor tabiki samimiyetine inandigimiz herkese kapimiz acik ama buraya bir reklamcinin gelip kafasina estigi gibi konusmasina da kimsenin gönlü razi olmaz
kis günesi hepimizin arkadasidir canimizdir ona bu sekilde rencide edici yazilar yazmanida kiniyorum
Yavas gel pampa bi sex yap sakinles
Ya kızlar gözünüzü seveyim uymayın şunlara. Biz sonucta onca zamndr birbirimizi tanıyorz.kimin ne oldgunu biliyorz. Bazıları kndini bir sekilde tanitiyor iste böyle. Görmezden gelerek verin suna cevabını. Bos yere can skmaya değmez..
Evet canim buranin eski uyelerindenim ama kasarlikta eline su dokemem hadi simdi sg burdanBuranın en eski kaşarı sensin demek bu kadarda belli edilmez ki
canim yazarken seni unutmu$um alinmaEvet canım seninle enerjimiz uyuyor nesibe gerçekten süper bunca yıldır fal baktırıyorum nesibe gibisi yok
canim yazarken seni unutmu$um alinmasabah mahmurlugu sanirsam cok öpüyorum
Ya kızlar gözünüzü seveyim uymayın şunlara. Biz sonucta onca zamndr birbirimizi tanıyorz.kimin ne oldgunu biliyorz. Bazıları kndini bir sekilde tanitiyor iste böyle. Görmezden gelerek verin suna cevabını. Bos yere can skmaya değmez..
kızlar maya demir'de 7 kişi var sıradaiyi mi ki bu kız yaa? ben forumda eski yazılanları taradığımız linki bu yeni şeklinde bulamadım..
sağol tatlım ya..sen diyince hemen arattım da genel olarak kısa kısa başlıklara da baktığımda ilk olarak herkes etkilenmiş ama sonra patlamış çoğunda sanırım ... pozitifçigillerden olabilirHa bir de; Maya Demir hanıımefendiye ilk baktırdığımda vaauvv filan dedim, fincanın en ince ayrınıtısına kadar didiklemişti.
Ama fekaat verdiği tarihler geçti.
sağol tatlım ya..sen diyince hemen arattım da genel olarak kısa kısa başlıklara da baktığımda ilk olarak herkes etkilenmiş ama sonra patlamış çoğunda sanırım ... pozitifçigillerden olabilir
Kış güneşi ve mutsuz ; umutsuz zihniyetler !!!! sinirden deliren sizdiniz birbirleriniz özellerine kaçtınız fikir birliği yapıp örgütlendiniz sonra haddini bildirdik biz def ettik taktiğiniz güzel kimler besliyor sizi pislik derken her gün uyandığında aynada gördüğünü kast ediyorsun sanırım !!!! ne site sahipliğim ne de erkekliğim kaldı bir günde 20 mesajda ne cinsiyetim kaldı nede reklamcılığım nasıl bir beyin fırtınası yaptırdıysam halbuki bende sizler gibi forumda öneri ve paylaşımda bulunmak istedim biri cümlelerimle dalga geçer komiklik peşinde biri yanına insan arar biz diye konuşur her cümlesinde ne oldu yani ne geçti elinize !!!!! benimi yıldırdınız bu kadar çok suçlamaya boğdunuz hiç biride doğru değil bu paronayaklık niye çok mu baskı altındasınız çok garip ama gerçekten çok şüphelendim tavırlarınızdan ama bir yandan da oluşumunuz saygı duyulası ben sizden şüpheye kapıldıkça siz beni aynı ithamlarla suçladınız güzel bir oluşumsunuz örgütlenmek güzeldir ama kampanya birileri karalanarak yapılmaz kızlar ...Neyse güzel forumlar kışgüneşi topiğin bol olsun acın geçmez ama alışamassında bu ucuz karakterinle yancı olursun anca forum köşelerinde Görüşürüz birilerinin beslediği asalaklar...
O kadar sIkIcisin ki okumaya bile üsendim sedapelenk aman allahim..
biz 1,5 yildir birbirimizi taniyan insanlariz sonradan gelenlerde oluyor tabiki samimiyetine inandigimiz herkese kapimiz acik ama buraya bir reklamcinin gelip kafasina estigi gibi konusmasina da kimsenin gönlü razi olmaz
kis günesi hepimizin arkadasidir canimizdir ona bu sekilde rencide edici yazilar yazmanida kiniyorum
kızlar maya demir'de 7 kişi var sıradaiyi mi ki bu kız yaa? ben forumda eski yazılanları taradığımız linki bu yeni şeklinde bulamadım..
Aman Tanrım dedim.................kızlar boşverin ya guspe arkadaşın dediği gibi biz birbirimizi tanıyoruz
Arkadaşlar, kışgüneşi35 nickli şahıs "özgecefal" diye bir fal sitesi açacak reklam için burda, inanmayın kendisine.
(Şaka şaka, komiklikler, şakaların peşindeyim öyle dediler misyonum bu .asdfg)
Kış güneşi ve mutsuz ; umutsuz zihniyetler !!!! sinirden deliren sizdiniz birbirleriniz özellerine kaçtınız fikir birliği yapıp örgütlendiniz sonra haddini bildirdik biz def ettik taktiğiniz güzel kimler besliyor sizi pislik derken her gün uyandığında aynada gördüğünü kast ediyorsun sanırım !!!! ne site sahipliğim ne de erkekliğim kaldı bir günde 20 mesajda ne cinsiyetim kaldı nede reklamcılığım nasıl bir beyin fırtınası yaptırdıysam halbuki bende sizler gibi forumda öneri ve paylaşımda bulunmak istedim biri cümlelerimle dalga geçer komiklik peşinde biri yanına insan arar biz diye konuşur her cümlesinde ne oldu yani ne geçti elinize !!!!! benimi yıldırdınız bu kadar çok suçlamaya boğdunuz hiç biride doğru değil bu paronayaklık niye çok mu baskı altındasınız çok garip ama gerçekten çok şüphelendim tavırlarınızdan ama bir yandan da oluşumunuz saygı duyulası ben sizden şüpheye kapıldıkça siz beni aynı ithamlarla suçladınız güzel bir oluşumsunuz örgütlenmek güzeldir ama kampanya birileri karalanarak yapılmaz kızlar ...Neyse güzel forumlar kışgüneşi topiğin bol olsun acın geçmez ama alışamassında bu ucuz karakterinle yancı olursun anca forum köşelerinde Görüşürüz birilerinin beslediği asalaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?