Binnaz Abla

Bu kadar emin konuşman damgayı yapıştırman ve bir okadar da arkadaşlarını koruyucu olman cok şaibeli bence yargısız infaz reklamcı, site sahibi ,falcı ,erkek gibi yakıştırmalar yapan bir insan cevap verir hakkını savunur sadece falcı önerisi yaptım diye bu kdar büyütülmez olay !!!!! ben seni kınıyorum bilip bilmeden adaletsiz olduğun için...

Yavas gel pampa bi sex yap sakinles

Aman Tanrım dedim................. kızlar boşverin ya guspe arkadaşın dediği gibi biz birbirimizi tanıyoruz

Sana %100 katılıyorum canım görmezden gelmek en güzeli kendi kendine konuşsun dursun

kızlar maya demir'de 7 kişi var sırada iyi mi ki bu kız yaa? ben forumda eski yazılanları taradığımız linki bu yeni şeklinde bulamadım..

kızlar maya demir'de 7 kişi var sırada iyi mi ki bu kız yaa? ben forumda eski yazılanları taradığımız linki bu yeni şeklinde bulamadım..

Sevgili Urmina, mesaj taraması yapmak istiyorsan herhangi bir kelimeyle şöyle olacak; hemen yukarda sağ tarafta boşluk var "ara" diye oraya tıkladığında istediğin kelimeyi, kelimeleri yazıyorsun. Sonra hemen altında " sadece bu forumda ara"kısmını tıklıyorsun. Anlatabilmişimdir umarım, karışık oldu gibi.

Ha bir de; Maya Demir hanıımefendiye ilk baktırdığımda vaauvv filan dedim, fincanın en ince ayrınıtısına kadar didiklemişti.
Ama fekaat verdiği tarihler geçti.

Ha bir de; Maya Demir hanıımefendiye ilk baktırdığımda vaauvv filan dedim, fincanın en ince ayrınıtısına kadar didiklemişti.
Ama fekaat verdiği tarihler geçti.
sağol tatlım ya..sen diyince hemen arattım da genel olarak kısa kısa başlıklara da baktığımda ilk olarak herkes etkilenmiş ama sonra patlamış çoğunda sanırım ... pozitifçigillerden olabilir

sağol tatlım ya..sen diyince hemen arattım da genel olarak kısa kısa başlıklara da baktığımda ilk olarak herkes etkilenmiş ama sonra patlamış çoğunda sanırım ... pozitifçigillerden olabilir

Rica ederim. ^^
Sanırım öyle, çünkü çoğu kişi benim gibi olmuş ayrıntılı söylediği için beğenme, sonrası fos. Ama bilmiyorum ya, dinlerken falını; gerçekten fincanı okuduğunu hissediyorsun hani misal bana saraylı'dan daha fazla ayrıntı vermiştir ve sanki saraylı'dan daha iyi gibiydi kahve yorumu. Ama işte devamı yok, çıkmıyor söyledikleri önemli olan da bu.

:) sanırım Fal kulubu'nun işleri bu topikten sonra tamamen çıkmaza girdi...ama o kadar uyardım seni demi....kaç kaç dedim....Şimdi öfkeni benden çıkarma..benim sucum yok...walla al 1 google reklamı daha kurtarmaya çalış...mesela Binnaz abla'yı da alabilirsin:))) Ayol ne bileyim neyin var neyin yok sat dizilere reklama gir...

Bak yine delirebilirsin...Fal kulubu gibi çakma sahte dolandırıcı bir siteye fal göndermiyoruz...gönndermeyeceğiz de....

bu arada reklamcı olduğumu yine belirtmissin...sana ispat etme gereği duymuyorum..ama bu topiği üyelerden cok fal sever ziyaretciler takip ediyor....
arkadaslar ozgece_35 benim eski kullanıcı adımdır..1,5 yıl öncesine kadar paylaşımlarım mevcuttur..neredeyse her siteyi her yorumcuyu denedim...eski safalardan görebilirsiniz:) eğer aklınızda soru işareti kalırsa...
(topikte ki arkadaşlarım beni biliyorlar zaten..Ziyaretciler için paylaştım....:):)

Çiçeğimmmmm
benden sana kalplerrr kalplerrr

Arkadaşlar, kışgüneşi35 nickli şahıs "özgecefal" diye bir fal sitesi açacak reklam için burda, inanmayın kendisine.

(Şaka şaka, komiklikler, şakaların peşindeyim öyle dediler misyonum bu .asdfg)

Aman Tanrım dedim................. kızlar boşverin ya guspe arkadaşın dediği gibi biz birbirimizi tanıyoruz

Walla kimseye reklam yaptırmam İlknur ablacım....Burda reklam yapacak..kimlerin maddiyatına maneviyatına zarar verecek Allah bilir....Yazıktır günahtır insanlara...bizler bile '''şu yorumcuyu tavsiye ediyorum''' demiyoruz birbirimize...
neden sebep olmayalım diye...sadece cıkanları cıkmayanları.Beğendiklerimizi v.s yazıp geçiyoruz...Böyle bişeye izin vermem...

Son düzenleme:
Arkadaşlar, kışgüneşi35 nickli şahıs "özgecefal" diye bir fal sitesi açacak reklam için burda, inanmayın kendisine.

(Şaka şaka, komiklikler, şakaların peşindeyim öyle dediler misyonum bu .asdfg)

aslında 2 gün önce Heartbrekar arkadasımla aynen bunu konustuk...ya baksana kadın rezil oldu hala devam ediyor...demekki bu işte ciddi para var kanka bizde yapalım dedik:)))) @heartbrekaer

birilerinin beslediği ne ya....Keşke öyle biri olsada beni beslese...kendi kendimi beslemekten anam ağladı yıllarca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…