Binnaz Abla

yaw bende son baktırdıklarım nedense ben yazmadığım halde yaşadığım şeyleri söylemişler söylemişler fallar öylece bitmiş.. eskiden detaylı yazar sorumu öyle sorardım, bu defa yöntem değiştiriim yönlendirmeyeyim dedim, şimdi de böyle oldu ben yine sayıp döküp öyle sormaya karar verdim..

Arkadaşlar çıkan hiç fal yok bende malumunuz. Fakat bir kere daha yazmıştım yine yazmak istedim görüşünüzü almak için. Hemen hemen tüm falcıların aynı harfi vermesi tesadüf müdür? -gelecek için-

ya bence tesadüf olamaz.. yani ben senin yerinde olsam öyle düşünürdüm..

seni anlıyorum gülüm zaten sen zaten o sitede niye fal baktırmadığımızı açıklamıştın devam ı geldi, ayrıca bu işte para olmaz olurmu tahmin edemiyeceğiniz rakamlar dönüyor öyle fal bağımlıları var ki resmen klinik vaka ben tesadüf bir arkadaşımın iş yerinde öyle bir bayanla tanıştım yüzüğünü satıp fal baktırdığını söylemişti

Aaaaa yüzük satip, fal baktirmak..Allah yardimcisi olsun..

aslında 2 gün önce Heartbrekar arkadasımla aynen bunu konustuk...ya baksana kadın rezil oldu hala devam ediyor...demekki bu işte ciddi para var kanka bizde yapalım dedik:)))) A audrey_24

ayy valla hatta bu adamlar bızım gıbı fal kolıklerı gorup bu ıste cok para var vayy kadınlara bak neler konusmuslar dıyıp kesın ıse dalıyorlar adamlar zekı valla baktıra baktıra ogrendım bıseyler katına bakarım

ya bence tesadüf olamaz.. yani ben senin yerinde olsam öyle düşünürdüm..

Verdikleri harf de " S" hani öyle a,e gibi harfler değil, şüpheye düştüm. Rezzan'dan Kiraze'ye, Madam Salu'dan Deniz'e, Maya'dan Tellwe'deki birkaç kişiye.. Öyle olunca bi'ne oluyoruz, dedim. Hatta diğer harfler için Saraylı, Fatima , Maya da ortak harfler vermişler. İsmi tamamladım şu an yani asdfghj.
Uf neyse, beklentiye girmeyeceğim artık, fallar da yerin dibine girsin.
Teşekkürler Urmina yorumun için. ^^

Terbiye fakiri sinirlendinmi lafı yiyince sakin ol bakalım !!! pro üyesin diye babanın çiftliğimi burası sg ler falan pampa hayırdır !!!! sex falan diyordun Sarf edilen cümlenin üçüncü şahısı seni ....

Proyum ama senden bi farkim yok bak geldin burda reklam yaptin bizde yemedik ona buna satastin lafinin karsiliginida verdik ama yeter be yavrum baydin valla cennet mahallesi degil burasi git pempeligini baska yerde yap pampaa

Proyum ama senden bi farkim yok bak geldin burda reklam yaptin bizde yemedik ona buna satastin lafinin karsiliginida verdik ama yeter be yavrum baydin valla cennet mahallesi degil burasi git pempeligini baska yerde yap pampaa
Hala git diyorsun cevap yazıyorsun senin deyiminle yaklaşayım ozman konuya bi sg ozman hadi pampa seninle ilgili bir sorunum olursa sana yazarım cevap hakkın doğar ozman söz alır konuşursun atlama ozman sinirlenceksen de altından kalkamayacağın laflar söyleme..... Çingenelere senden cok cok saygım var beyni varoş olan sensin .... hala reklam diyor sg sg sg harbi sg ya !!!!

Tolincim cicegim fal kulubu tam cakma site....dolandirci gibi bisey.. oyle FAl Kulubu gibi yalanci sitelere kanmayalim

su ınsanı bırısı engellesın lutfen o laflarınla ve kurdugun cumlelerle zeka sevıyenıde ortaya koydun tebrıkler kızlar sızde allah askına cevap vermeyın gercekten sınır bozucu ama bız sevıyeyı dusurmeyelım eskı sayfamızı ozledımm vallaa aaa basımıza bela aldık

canim gelismeleri yazmadin?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…