ya bence tesadüf olamaz.. yani ben senin yerinde olsam öyle düşünürdüm..Arkadaşlar çıkan hiç fal yok bende malumunuz. Fakat bir kere daha yazmıştım yine yazmak istedim görüşünüzü almak için. Hemen hemen tüm falcıların aynı harfi vermesi tesadüf müdür? -gelecek için-
Walla kimseye reklam yaptırmam İlknur ablacım....Burda reklam yapacak..kimlerin maddiyatına maneviyatına zarar verecek Allah bilir....Yazıktır günahtır insanlara...bizler bile '''şu yorumcuyu tavsiye ediyorum''' demiyoruz birbirimize...
neden sebep olmayalım diye...sadece cıkanları cıkmayanları.Beğendiklerimizi v.s yazıp geçiyoruz...Böyle bişeye izin vermem...
Ha bir de; Maya Demir hanıımefendiye ilk baktırdığımda vaauvv filan dedim, fincanın en ince ayrınıtısına kadar didiklemişti.
Ama fekaat verdiği tarihler geçti.
seni anlıyorum gülüm zaten sen zaten o sitede niye fal baktırmadığımızı açıklamıştın devam ı geldi, ayrıca bu işte para olmaz olurmu tahmin edemiyeceğiniz rakamlar dönüyor öyle fal bağımlıları var ki resmen klinik vaka ben tesadüf bir arkadaşımın iş yerinde öyle bir bayanla tanıştım yüzüğünü satıp fal baktırdığını söylemişti
ya bence tesadüf olamaz.. yani ben senin yerinde olsam öyle düşünürdüm..
Terbiye fakiri sinirlendinmi lafı yiyince sakin ol bakalım !!! pro üyesin diye babanın çiftliğimi burası sg ler falan pampa hayırdır !!!! sex falan diyordunsg burdan
Proyum ama senden bi farkim yok bak geldin burda reklam yaptin bizde yemedik ona buna satastin lafinin karsiliginida verdik ama yeter be yavrum baydin valla cennet mahallesi degil burasi git pempeligini baska yerde yap pampaaTerbiye fakiri sinirlendinmi lafı yiyince sakin ol bakalım !!! pro üyesin diye babanın çiftliğimi burası sg ler falan pampa hayırdır !!!! sex falan diyordunSarf edilen cümlenin üçüncü şahısı seni ....
Hala git diyorsun cevap yazıyorsun senin deyiminle yaklaşayım ozman konuya bi sg ozman hadi pampa seninle ilgili bir sorunum olursa sana yazarım cevap hakkın doğar ozman söz alır konuşursun atlama ozman sinirlenceksen de altından kalkamayacağın laflar söyleme..... Çingenelere senden cok cok saygım var beyni varoş olan sensin .... hala reklam diyor sg sg sg harbi sg ya !!!!Proyum ama senden bi farkim yok bak geldin burda reklam yaptin bizde yemedik ona buna satastin lafinin karsiliginida verdik ama yeter be yavrum baydin valla cennet mahallesi degil burasi git pempeligini baska yerde yap pampaa
Tolincim cicegim fal kulubu tam cakma site....dolandirci gibi bisey.. oyle FAl Kulubu gibi yalanci sitelere kanmayalimProyum ama senden bi farkim yok bak geldin burda reklam yaptin bizde yemedik ona buna satastin lafinin karsiliginida verdik ama yeter be yavrum baydin valla cennet mahallesi degil burasi git pempeligini baska yerde yap pampaa
su ınsanı bırısı engellesın lutfen o laflarınla ve kurdugun cumlelerle zeka sevıyenıde ortaya koydun tebrıklerkızlar sızde allah askına cevap vermeyın gercekten sınır bozucu ama bız sevıyeyı dusurmeyelım eskı sayfamızı ozledımm vallaa aaa basımıza bela aldık
ayy kuzum gelıyorumm hemenn :)canim gelismeleri yazmadin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?