Binnaz Abla

Tamam canim sagol bende baktirdim ona anda iyiydi umarim dedikleri cikar

arkadaşlar gördünüz mü bilmiyorum; Nesibe'nin bizim hakkımızda facebookta yazdığı yorumun altına bir takipçisi hakaret dolu şeyler yazmış.bizim site manyak,ruh hastası,sahtekar doluymuş

Ne yazms bn cok m.ettm yazarmsn burya

Son düzenleme:
arkadaşlar gördünüz mü bilmiyorum; Nesibe'nin bizim hakkımızda facebookta yazdığı yorumun altına bir takipçisi hakaret dolu şeyler yazmış.bizim site manyak,ruh hastası,sahtekar doluymuş
Öylemi?Bilmem ben tek burdayım facebook a hiç gırmedim.Bizde kendidine iade ederiz be canım boşveeer.Ben diyorum bunların hobisi bu hobisi

Benimde bir tek gitmediğim o oldu..75tl bana fazla gelmişti Ben fala öyle büyük meblaglar verilmesine çok karşıyım..altı üstü fal..Tutar tutmaz garantisi olmayan bir durum için..
En doğrusunu yapmışsin gitmemekle ah şimdiki aklım olsaydî bende adım atmazdım.

aynen yazdığım gibi manyak,ruh hastası,sahtekar ve ikiyüzlü doluymuş bizim site. onlar için üzülmeye değmez mihvalinde teselli etmiş Nesibeyi...

Tatlım kişi kendi ne ise,karşısındakini de öyle görürmüş...
Bırak körler,sağırlar birbirlerini ağırlasınlar.

Son düzenleme:
aynen yazdığım gibi manyak,ruh hastası,sahtekar ve ikiyüzlü doluymuş bizim site. onlar için üzülmeye değmez mihvalinde teselli etmiş Nesibeyi...
İnan bana Nesibe hakkında nötrdüm ben.Ams ona karşî hani böyle dokunulmazlığı varmışçasına bi koruma kalkanî inşa ediyorlarya Nesibe hanımın kendisindende soğudum bu yüzden.Nesibe hanım ittikçe iter oldu artık beni.Bir dahada baktırmam ona zaten

Kizlar ben telwedeki kirazeyi onereblirim..
Temmuzda baktirmistim dediklerini hic onemsemedim bu asla cikmaz dedim ama simdi kadin ne dediyse yasadim dun tekrar baktrdim verdgi sure kisa ins buda cikar hepimis bide ona hucum ederiz

E yorum olarak ne söyledi peki?Böyle konuşunca gerisini nasıl getirdi?

Cok kisa bi soru sormustum erkek arkadasimla ilgili ve aramizda gecenkeri anlatmadim pek. Sadece uzuldugumu soyledim ama o yasadigimiz her seyi bildi. Hatta baskasina sordugum soruyu mu okudu diye bile dusundum o derece. Bi genc kizin basina gelebilecek en kotu iliski ve en berbat adam bu dedi. Suan nasil bi ruh halindeyim anlatamam canim

Temmuzda baktirmistim dediklerini hic onemsemedim bu asla cikmaz dedim ama simdi kadin ne dediyse yasadim dun tekrar baktrdim verdgi sure kisa ins buda cikar hepimis bide ona hucum ederiz

canin telwe bana cok karisik bi siteymis gibi geliyor ya çözemedim bir turlu. Mobil uygulamasi var mi biliyo musun

Canım sıkma canını ya, bak ne diyeceğim arkadaşınla ne yaşadığını bilmiyorum ama şu an aranız kötüyse kartlar o yüzden kötü cıkmış olabilir.Yani gelecekle ilgili değildir anlatabiliyomuyum?Sadece şu anı yansıtmıştır.Bunu düşün bak mantıklı gelecek.

Haklisin canim ama ne yazikki gecmisle ilgili o kadar cok seyi bildiki insanin etkilenmemesi imkansiz. Bide ne yazikki bende hic bi konuda kefil olamiyorum erkek arkadasima. Yarin obur gun biri gelip cinayet islemis seninki dese inan bana onuda yapmistir derim. Allah hic birjnizi boyle adamlarla karsilastirmasin kizlar benide bir an once kurtarsin insallah

bazen diyorum keşke benimki de böyle olsaydı pisliğin teki olsa rest çekmek silmek daha kollay olurdu fal batağına batmamış olurdum

Keşke bana da çıksa dedikleri, bir dediği çıktı baktırdıktan 3-5 gün sonra tam dediği gibi ama asıl önemli olannnn da bi çıksa
ayy hele son dediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…