canım falı yeni baktırdığım için henüz çıkan bir şey yok ama iyi bir tarot yorumcusu bence.sadece kart anlamlarını okumuyor yaşadığın durumla güzel bağdaştırıyor.o açıdan beğendim.çıkan olursa yazarım.
arkadaşlar gördünüz mü bilmiyorum; Nesibe'nin bizim hakkımızda facebookta yazdığı yorumun altına bir takipçisi hakaret dolu şeyler yazmış.bizim site manyak,ruh hastası,sahtekar doluymuş
Ne yazms bn cok m.ettm yazarmsn burya
Cok sevindim canim umarim hersey gonlunce olur :)
Öylemi?Bilmem ben tek burdayım facebook a hiç gırmedim.Bizde kendidine iade ederiz be canım boşveeer.Ben diyorum bunların hobisi bu hobisiarkadaşlar gördünüz mü bilmiyorum; Nesibe'nin bizim hakkımızda facebookta yazdığı yorumun altına bir takipçisi hakaret dolu şeyler yazmış.bizim site manyak,ruh hastası,sahtekar doluymuş
En doğrusunu yapmışsin gitmemekle ah şimdiki aklım olsaydî bende adım atmazdım.Benimde bir tek gitmediğim o oldu..75tl bana fazla gelmiştiBen fala öyle büyük meblaglar verilmesine çok karşıyım..altı üstü fal..Tutar tutmaz garantisi olmayan bir durum için..
arkadaşlar gördünüz mü bilmiyorum; Nesibe'nin bizim hakkımızda facebookta yazdığı yorumun altına bir takipçisi hakaret dolu şeyler yazmış.bizim site manyak,ruh hastası,sahtekar doluymuş
E yorum olarak ne söyledi peki?Böyle konuşunca gerisini nasıl getirdi?Kizlar acelya bana ben hayatimda bu kadar kotu karti bir arada gormedim dedi anlayin neler cekiyorum
İnan bana Nesibe hakkında nötrdüm ben.Ams ona karşî hani böyle dokunulmazlığı varmışçasına bi koruma kalkanî inşa ediyorlarya Nesibe hanımın kendisindende soğudum bu yüzden.Nesibe hanım ittikçe iter oldu artık beni.Bir dahada baktırmam ona zatenaynen yazdığım gibi manyak,ruh hastası,sahtekar ve ikiyüzlü doluymuş bizim site. onlar için üzülmeye değmez mihvalinde teselli etmiş Nesibeyi...
E yorum olarak ne söyledi peki?Böyle konuşunca gerisini nasıl getirdi?
Kizlar ben telwedeki kirazeyi onereblirim..
Temmuzda baktirmistim dediklerini hic onemsemedim bu asla cikmaz dedim ama simdi kadin ne dediyse yasadim dun tekrar baktrdim verdgi sure kisa ins buda cikar hepimis bide ona hucum ederiz
canin telwe bana cok karisik bi siteymis gibi geliyor ya çözemedim bir turlu. Mobil uygulamasi var mi biliyo musun
Cok kisa bi soru sormustum erkek arkadasimla ilgili ve aramizda gecenkeri anlatmadim pek. Sadece uzuldugumu soyledim ama o yasadigimiz her seyi bildi. Hatta baskasina sordugum soruyu mu okudu diye bile dusundum o derece. Bi genc kizin basina gelebilecek en kotu iliski ve en berbat adam bu dedi. Suan nasil bi ruh halindeyim anlatamam canim
Tatlım kişi kendi ne ise,karşısındakini de öyle görürmüş...
Bırak körler,sağırlar birbirlerini ağırlasınlar.[/QUOT
kusura bakmayın da o beğenmediğiniz site olmasaydı online fal ve falcılık bu kadar revaçta olmazdı...bir sitenin kullanıcılarına ruh hastası,manyak,sahtekar demek nasıl bir anlayıştır? hakaret ve küfürdür bu ifadeler ve her türlü suçtur.
ben yukarıdaki yazıyı yazınca, birden o yorumlar silindi -ki bu hakaret içeren yorumları nesibede beğenmişti. bende nesibeye bunu yazınca mesajın aslında daha uzun olduğunu manyak yazan kısmını değil diğer bölümünü beğendiğine dair komik bir yorum yapmış.
ne diyeyim keşke ben uyarmadan önce o yorumları yapan takipçisini uyarsaydı. tutumunu samimi bulabilirdim.
Canım sıkma canını ya, bak ne diyeceğim arkadaşınla ne yaşadığını bilmiyorum ama şu an aranız kötüyse kartlar o yüzden kötü cıkmış olabilir.Yani gelecekle ilgili değildir anlatabiliyomuyum?Sadece şu anı yansıtmıştır.Bunu düşün bak mantıklı gelecek.
Allahiiim acelyada ters ters cirkin bir suru kart secmisjm com korkuyorumm kizlar sonuc kartim ters dunya karti ne anlama gelir anlayan varmii nolr yardm edin
Haklisin canim ama ne yazikki gecmisle ilgili o kadar cok seyi bildiki insanin etkilenmemesi imkansiz. Bide ne yazikki bende hic bi konuda kefil olamiyorum erkek arkadasima. Yarin obur gun biri gelip cinayet islemis seninki dese inan bana onuda yapmistir derim. Allah hic birjnizi boyle adamlarla karsilastirmasin kizlar benide bir an once kurtarsin insallah
Kizlar ben telwedeki kirazeyi onereblirim..
Temmuzda baktirmistim dediklerini hic onemsemedim bu asla cikmaz dedim ama simdi kadin ne dediyse yasadim dun tekrar baktrdim verdgi sure kisa ins buda cikar hepimis bide ona hucum ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?