Keşke bana da çıksa dedikleri, bir dediği çıktı baktırdıktan 3-5 gün sonra tam dediği gibi ama asıl önemli olannnn da bi çıksa
ayy hele son dediği
imkansiz bu dedikleri demiştim cok iyi htrlıyorm 5tlye ne olcktı dedim amaa smdiiii her dedgni yaşadım
bide dün baktrdmm eger bu dedigide olrsaaaaa istyn bnden ne istersenizzz
ucuzken baktırsaydım keşke buradakileri mi okudu nedir zamlanmış
imkansiz bu dedikleri demiştim cok iyi htrlıyorm 5tlye ne olcktı dedim amaa smdiiii her dedgni yaşadım
bide dün baktrdmm eger bu dedigide olrsaaaaa istyn bnden ne istersenizzz
Haklisin canim ama ne yazikki gecmisle ilgili o kadar cok seyi bildiki insanin etkilenmemesi imkansiz. Bide ne yazikki bende hic bi konuda kefil olamiyorum erkek arkadasima. Yarin obur gun biri gelip cinayet islemis seninki dese inan bana onuda yapmistir derim. Allah hic birjnizi boyle adamlarla karsilastirmasin kizlar benide bir an once kurtarsin insallah
ucuzken baktırsaydım keşke buradakileri mi okudu nedir zamlanmış
Canım sıkma canını ya, bak ne diyeceğim arkadaşınla ne yaşadığını bilmiyorum ama şu an aranız kötüyse kartlar o yüzden kötü cıkmış olabilir.Yani gelecekle ilgili değildir anlatabiliyomuyum?Sadece şu anı yansıtmıştır.Bunu düşün bak mantıklı gelecek.
canım kim bu falcı, başını bulmaya çalıştım ama bulamadım:/
Dediklerini okuyunca umutlarım yeşerdi valla
dün öyle düşünüyodum kimn dedgi cıktı kmn cıkmadı diye aklma kiraze gldi bidaha dinldm evi tasıyosnz demş temmzda böyle bişy zatn yoktu ve smdi tasnıyorz bn benim herife resmen ölüyorm aylrdr bkliyorm demişki en bu oglna ytr napmk istiyosn varmsn yokmsn dicksn dedi 3hafta öncede bnu dedimm tmmzda bktrdgmda eyll dedi imknsz diyodum ve eylülll gldiiiiiii simdi 1bucuk hafta diyooo düşüp bayılcammmmm sevinçten
Amin canım dualarım seninleHaklisin canim ama ne yazikki gecmisle ilgili o kadar cok seyi bildiki insanin etkilenmemesi imkansiz. Bide ne yazikki bende hic bi konuda kefil olamiyorum erkek arkadasima. Yarin obur gun biri gelip cinayet islemis seninki dese inan bana onuda yapmistir derim. Allah hic birjnizi boyle adamlarla karsilastirmasin kizlar benide bir an once kurtarsin insallah
Nesibe Hn. sabah sitemizle ilgili yayınladığı yazıyı kaldırdı. ona son olarak tavsiyem övgüler kadar eleştirilere de açık olması, bunları olgunlukla karşılaması ve fanatik takipçilerini dizginlemesi. yoksa kendi dediği gibi daha çok üzülür. biz profesyonel olarak bir hizmet satın alıyoruz. güzel yorumlar kadar elbette eleştirilerimizde olacak. kimseyi ayrı tutmuyoruz, kimseninde bir ayrıcalığı yok. en azından benim için öyle.
Nesibeyle ilgili hiçbişey söylemeyeceğim çünkü hem siz biliyosunuz benim ne söyleyeceğimi, hem de ben biliyorum sizden gelecek olan mesajları! Herkesi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum.. Allah şüphesiz ki herşeyi çok iyi bilendir, görendir.. Çok sevdiğim bir söz var ve sanırım tam sırası kullanmanın: "Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz"..
Kendimle ilgili birşey söyleyeceğim sadece: Gördüm ki imalı yollarla sataşmalar olmuş, bunlardan sadece 1 kişiye cevap vereceğim çünkü sadece ona kırıldım, çünkü sadece onun söylediklerini önemsedm..
"Burda Nesibe Nesibe diyenleri 1 yıl sonra göreceğiz" demişsin.. Değil 1 yıl 50 yıl geçse de ben yine Nesibe Nesibe demeye devam edeceğim!! Çünkü yüreği bu kadar melek gibi olan çok az kişi kaldı dünyada.. Falının çıkıp çıkmaması umrumda değil, ben onun yüreğini çok sevdim ve ben birini bu kadar çok seversem, kolay kolay vazgeçmem!!!
Nesibe Hn. sabah sitemizle ilgili yayınladığı yazıyı kaldırdı. ona son olarak tavsiyem övgüler kadar eleştirilere de açık olması, bunları olgunlukla karşılaması ve fanatik takipçilerini dizginlemesi. yoksa kendi dediği gibi daha çok üzülür. biz profesyonel olarak bir hizmet satın alıyoruz. güzel yorumlar kadar elbette eleştirilerimizde olacak. kimseyi ayrı tutmuyoruz, kimseninde bir ayrıcalığı yok. en azından benim için öyle.
Simdi okudum babasının rahatsızlığını,bu durum etkilidir belki enerjisi üzerinde. Cok cok gecmis olsun dileklerimi gonderiyorumm.
Nesibe Hanım bu yazıyı , hakaretleri yayınlamış onu anladıkta o yazıyı okunduktan sonra kaldırmasaydı ne olurs olsun doğru yada yanlış arkasında derdim.Hakareti destekliyor,çirkinliği kabulleniyor olabilirsin, pohpohlanmak hoşuna gidiyor olabilir ama keşke o yazıyı tutmaya devam etseydi inan Nilmil yinede daha olabilir gözüyle bakard8m
Bu arada Haleh'i de Kiraze'yi de denemedim. Hangisini önerirsiniz?
Beni rahatsız edende takipçisinin sitemiz hakkında hakaret içeren yorumunu beğenmesi oldu . Ben bunu yazınca bak arkadaş mesajını düzeltmiş farketmedin mi dedi hatta ben hakaret mesajını değil mesajın diğer tarafını beğenmiştim diye komik bir cvp yazdı .oysa ben uyardıktan sonra mesajlar kaldırıldı. Sonra tepkilerden dolayı sanırım tüm paylaşımı kaldırdı sayfamızdan yani Amasya Genelgesini. Neyse ben artık uzatmak istemiyorum. Sadece pohpohlanmaya değil eleştirilere de açık olmasını temenni ediyorum. ve her eleştiride facebookta veryansın etmek yerine olabilir kimseyi memnun edemem deyip geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?