Binnaz Abla

kızlar ben aslı zade ile bozdum fal orucumu kadın şaşırttı ne diyorsunuz baktıran var mı?

Aslı zade'yi bende merak ediyorum ama nedense kafamda sert bir izlenim uyandırdı. "genel yorum yapmıyorum, konuyu yazın, erkeklere bakmakta zorlanıyorum, telve azsa bir daha için"
Fal bakmak için baya koşulu var

Aslı zade'yi bende merak ediyorum ama nedense kafamda sert bir izlenim uyandırdı. "genel yorum yapmıyorum, konuyu yazın, erkeklere bakmakta zorlanıyorum, telve azsa bir daha için"
Fal bakmak için baya koşulu var

evet ses tonu da sert biri kahve yolladım çok karıştırmışsın kapatırken dedi Ama süper nokta atışları oldu

Vallahi ? Bende de patladi ama bir arkadasim cok begenmis.

Nese Asli Zade'nin bende isle ilgili sordugum bir seye cok olumlu goremiyorum demisti, nitekim oyle oldu.
Asli zadeye baktirdim ama cikip cikmadigini bilemiyorum siteye girip okuyamadim falima ulasirsam solerim

Hmmm yok bende bulasmicam da meraktan sordum
Su tellwede sarayli icin aldigim kredileri bitirip son 7 aydir basladigim fal olaylarina son verip bilimimin kadini olmaya devam edicem

Bana tum fallar patladi

Bir tek crimson in yildiznamesundr soylediklerinden umutluydum cunku onun gercekten yildizname bilerek baktigina inaniodum ama onunda soyledikleri olmadi verdigi zmn diliminde onu la ayni seyleri soyleyen sarayli kloth selenayi patlamis sayip napalim kismet degilmis diorum

Kizlar bilgenin falini tekrar dinledim bkz bi lira olmasina ve benim yetismek icin odaklanmadan catir cutur kart secmeme ragmen nokta atislari olmus. Malum sahis is hayatina baska bir sehirde devam etmek istiyor ve isle ilgili planlari oldugunu vs soylemis. Tabi bunlari yerine getirecegini soylemis yani benimki gidici gidis isini soru olarak sord bakalim ne dicek. Ama is planlarini kartlardan gormesi katinadan zor his katmis. Cok basarili olacagini soylemis meslwginde ki gercekten oyle biri simdiden. Begendim size bildireyim dedim :)

arkadaşlar Binnaz abla sitesini yeni keşfettim. tarot falı baktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…