Canm sarayli ufak bi kaza atlatms eliyle ilgili bi sorunu vardi o yuzden bi mddt yokms.
Cherrry sen selin imeri denemis miydn pki ?
Öyle oldu.
Bir de ilk falla hemen hemen aynı şeyleri söyledi, daha bi'sevdim kendisini.
Kizlar bilgenin falini tekrar dinledim bkz bi lira olmasina ve benim yetismek icin odaklanmadan catir cutur kart secmeme ragmen nokta atislari olmus. Malum sahis is hayatina baska bir sehirde devam etmek istiyor ve isle ilgili planlari oldugunu vs soylemis. Tabi bunlari yerine getirecegini soylemis yani benimki gidici gidis isini soru olarak sord bakalim ne dicek. Ama is planlarini kartlardan gormesi katinadan zor his katmis. Cok basarili olacagini soylemis meslwginde ki gercekten oyle biri simdiden. Begendim size bildireyim dedim :)
arkadaşlar Binnaz abla sitesini yeni keşfettim tarot falı baktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?Kizlar Rezzan abla ve Nesibe bir dedikleri cikti bilginize efendim
arkadaşlar Binnaz abla sitesini yeni keşfettim. tarot falı baktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?
Tarot istiosan tarottan gercekten anlayan tellwe deki klothyagmurarkadaşlar Binnaz abla sitesini yeni keşfettim. tarot falı baktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?
canım linkini atabilir misin dediğin ismi bulamadım daTarot istiosan tarottan gercekten anlayan tellwe deki klothyagmur
teşekkür ederim canım
arkadaşlar Binnaz abla sitesini yeni keşfettim tarot falı baktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?
selin imerin falları çıkıyor mu canımTarotta ben de kimseyi "budur işte" diye öneremem açıkçası ama kahve istersen; Maya Demir, Selin İmer (Binnaz Abla) ve Saraylıhanım (Tellwe) diyebilirim.
selin imerin falları çıkıyor mu canım
Kızlar maya demir hangi saatlerde aktif oluyor? Daha çok akşamları giriyor sanırım. İnat ettim yakalicam
Ay tutulmasinin etkilerini yasayan varmi isteksizlik can sikintisi ve gerginlik olarak
Ay tutulmasinin etkilerini yasayan varmi isteksizlik can sikintisi ve gerginlik olarak
Aynen bu dediklerinin aynısını yaşıyorum bende
teşekkür ederim canımBurada bir iki arkadaşımıza çıkmıştı, benim için söyledikleri de tutarlı ve olabilecek şeyler beklemedeyim ben.
Bende ay hep tutulmada oldugu icin farketmiyor....Ay tutulmasinin etkilerini yasayan varmi isteksizlik can sikintisi ve gerginlik olarak
Sebebi ay tutulmasıymış bende neler oluyor bana diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?