Binnaz Abla

Canm sarayli ufak bi kaza atlatms eliyle ilgili bi sorunu vardi o yuzden bi mddt yokms.

Cherrry sen selin imeri denemis miydn pki ?

Öyle oldu.
Bir de ilk falla hemen hemen aynı şeyleri söyledi, daha bi'sevdim kendisini.

Kizlar Rezzan abla ve Nesibe bir dedikleri cikti bilginize efendim
arkadaşlar Binnaz abla sitesini yeni keşfettim tarot falı baktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?

arkadaşlar Binnaz abla sitesini yeni keşfettim tarot falı baktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?

Tarotta ben de kimseyi "budur işte" diye öneremem açıkçası ama kahve istersen; Maya Demir, Selin İmer (Binnaz Abla) ve Saraylıhanım (Tellwe) diyebilirim.

Kızlar maya demir hangi saatlerde aktif oluyor? Daha çok akşamları giriyor sanırım. İnat ettim yakalicam

Ay tutulmasinin etkilerini yasayan varmi isteksizlik can sikintisi ve gerginlik olarak

Icim rahatladi kizlar sagolun ben sevmem bu halleri biranonce gecer insallah negatif enerji idin adacayi yakiyorum su an odamda bilginiz olsun cok iyiyimis
Sebebi ay tutulmasıymış bende neler oluyor bana diyordum

Arkadaşlar Aslızade ve Nalan hakkındaki yorum nedir? Aslı verdiğin bilgilerle yorum yapıyor gibi geldi net hiç bir şey söylemedi çünkü.. O yüzden çıkıp çıkmadığını anlamam bile kolay değil ve cok olumsuz bi faldı dedikleri doğru olsa da. Nalan da he işte bilemedim.. Sizin yorumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…