Bu arada ester kira tutarsız, unutuyor dediğini. Hoş unutması iyi ama tutarsız fal da anlamsız geliyor bana..selin imerin bir tarihi patladı bende..
ya tarih gecti belki tarihi tutturamamıştır :) çıkar seninki umarımPatlai deme yaa gune butun hyt enerjm duserek basladm
Beni de ay fena çarptı, bir tek bana mı oldu sıyırdım mı acaba diye düşünmeye başladım. Sanki biri kalbimi tutmuş burdukça buruyor. Yeni yeni kendime geliyorum. Niye bu kadar etkileniyoruz acaba inandığımız için mi yoksa farkındalığımız mı arttı. Bu arada umarım tez vakitte aranız düzelir.. İstediğin biçimde. Saraylının gelecekle ilgili söyledikleri tuttu diye anladım, ne zaman bakmıştı? Bir de umarım düzelecek de demiştir. Bu arada online fal forumu biliyorum ama dilden düşmeyen bir andaç var, o ana göre yorum yapıyor ve dedikleri pek çıkmıyor en azından bende hiç çıkmadı tersi oldu. Bir de aradan zaman geçince tutarsız bakıyor. Aklınızda olsun, cok da ümitlenmeyin yani..Bu arada ay tutulmasi midr merkur retrosu mudr her ne karn agrisiysa dun gce saolsn bnde fena etki gostrdi. Bnim ex geldi bnden bilmdgi konuda hkliyms gbi hesap sormaya kalkinca bnde butun gemileri yktm. Nasl yptm bilmiyorm ama oldu valla.
Bu arada sarayliya 3 defa fal bktrms biri olarak butun fallarini da dun itibaryle yasadm.kadn ne soyledyse bna hpsi oldu. Sadece geleckle soyledgi seyler degil olaylar karsisnda icine cekilmk istendgm durumlar, ve yine bu durumlar karsisnda verdgm tepkiler ve hissettiklerm. Yigidi oldr hakkini yeme kadn bu alnda oldkca basarili
Beni de ay fena çarptı, bir tek bana mı oldu sıyırdım mı acaba diye düşünmeye başladım. Sanki biri kalbimi tutmuş burdukça buruyor. Yeni yeni kendime geliyorum. Niye bu kadar etkileniyoruz acaba inandığımız için mi yoksa farkındalığımız mı arttı. Bu arada umarım tez vakitte aranız düzelir.. İstediğin biçimde. Saraylının gelecekle ilgili söyledikleri tuttu diye anladım, ne zaman bakmıştı? Bir de umarım düzelecek de demiştir. Bu arada online fal forumu biliyorum ama dilden düşmeyen bir andaç var, o ana göre yorum yapıyor ve dedikleri pek çıkmıyor en azından bende hiç çıkmadı tersi oldu. Bir de aradan zaman geçince tutarsız bakıyor. Aklınızda olsun, cok da ümitlenmeyin yani..
nesibe hala binnaz abla'da mı bilmiyorum ama hemen bir yorum yapayım onla ilgili.
çok kez baktırdım en az 10 kez baktırmışımdır.
çok da tutarlı gidiyordu. her baktırdığımda bir öncekilerle benzer şeyler söylüyordu. hatta bildiği de olmuştu baya. bilmese zaten sürdürmezdim.
sonra üye adımı kaybettim başka bir isimle girdim.
yine aynı soruları sordum. napcam ben nesibe diye...
tamamenn farklı bir yol çizdi. tamamen alakasız. biraz eski falları dinleyip yürüyorlar galiba.
zamana takılmaa kesın tarıhlı bırseymıydı bu cıkıcak olay :S banada dedıklerı bı ıkı aylık gelısmeler ama bılemedımÇıkmayan bir fal haberi zaten biliyordum çıkmayacağınıSelin İmer Ekimin ikinci haftası olabilecek bir gelişmeden bahsetmişti.tabi ki olmadı. Ekim sonu başka birşeyden bahsetti ama onunda olmayacağını düşünüyorum.
Evet ekimin içinde haftasıydı bahsettiği olay falım gelince hayatta olmaz demiştim olmadı da.en iyi falcı insanın kendisi aslında.karşınızdaki kişiyi bir yabancıdan daha iyi tanıyorsunuz sonuçtazamana takılmaa kesın tarıhlı bırseymıydı bu cıkıcak olay :S banada dedıklerı bı ıkı aylık gelısmeler ama bılemedımoffff bana selın patlarsa hepsı patlar aynı seylerı soyluyorlar ufak farklarla cunku rezzan,nesibe,saraylı ve selin ..
tabıkıde oyle ama eger bır sınav yada baska bır sey degılse ılla o gune olucak bırsey yanı belkı ılerleyen gunlerde gerceklesır benım gunu gunune olmayan cok falım var acıkcası :S o yuzden kotu dusunme derım sıkma canını ınsallah hayırlısı neyse o olsun dıyelım baska bılen oldumu peki??Evet ekimin içinde haftasıydı bahsettiği olay falım gelince hayatta olmaz demiştim olmadı da.en iyi falcı insanın kendisi aslında.karşınızdaki kişiyi bir yabancıdan daha iyi tanıyorsunuz sonuçta
Belki kendi hesabini durdurmustur ben de yapmistim bir sure yoksa niye banlansinCherry hanımı nasıl banladınız vijjdansızlar!!!!!
Benimde sarayli ile cok uydu kanim ya cokBu arada ay tutulmasi midr merkur retrosu mudr her ne karn agrisiysa dun gce saolsn bnde fena etki gostrdi. Bnim ex geldi bnden bilmdgi konuda hkliyms gbi hesap sormaya kalkinca bnde butun gemileri yktm. Nasl yptm bilmiyorm ama oldu valla.
Bu arada sarayliya 3 defa fal bktrms biri olarak butun fallarini da dun itibaryle yasadm.kadn ne soyledyse bna hpsi oldu. Sadece geleckle soyledgi seyler degil olaylar karsisnda icine cekilmk istendgm durumlar, ve yine bu durumlar karsisnda verdgm tepkiler ve hissettiklerm. Yigidi oldr hakkini yeme kadn bu alnda oldkca basarili
Aaa kim banlanmis nedenCherry hanımı nasıl banladınız vijjdansızlar!!!!!
Merkurnretrosu eski defterleri acarmisCanm bn temmuzda bktrdm ilk fala sonra her ay gnderdm iste bi kere. Sarayli sonu hkkinda olumlu olmsz birsey demedi son flda. Oyle bi duruma gelicksn ki olsa da olur olmssa da kivamna gelicksn dedi. Falm da son cumlesi oydu hatta. Bnde suan o kivamdaym cidden glsede olur glmesede
Cherry hanımı nasıl banladınız vijjdansızlar!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?