Binnaz Abla

Bu arada ester kira tutarsız, unutuyor dediğini. Hoş unutması iyi ama tutarsız fal da anlamsız geliyor bana..selin imerin bir tarihi patladı bende..

Bu arada ay tutulmasi midr merkur retrosu mudr her ne karn agrisiysa dun gce saolsn bnde fena etki gostrdi. Bnim ex geldi bnden bilmdgi konuda hkliyms gbi hesap sormaya kalkinca bnde butun gemileri yktm. Nasl yptm bilmiyorm ama oldu valla.

Bu arada sarayliya 3 defa fal bktrms biri olarak butun fallarini da dun itibaryle yasadm.kadn ne soyledyse bna hpsi oldu. Sadece geleckle soyledgi seyler degil olaylar karsisnda icine cekilmk istendgm durumlar, ve yine bu durumlar karsisnda verdgm tepkiler ve hissettiklerm. Yigidi oldr hakkini yeme kadn bu alnda oldkca basarili

Beni de ay fena çarptı, bir tek bana mı oldu sıyırdım mı acaba diye düşünmeye başladım. Sanki biri kalbimi tutmuş burdukça buruyor. Yeni yeni kendime geliyorum. Niye bu kadar etkileniyoruz acaba inandığımız için mi yoksa farkındalığımız mı arttı. Bu arada umarım tez vakitte aranız düzelir.. İstediğin biçimde. Saraylının gelecekle ilgili söyledikleri tuttu diye anladım, ne zaman bakmıştı? Bir de umarım düzelecek de demiştir. Bu arada online fal forumu biliyorum ama dilden düşmeyen bir andaç var, o ana göre yorum yapıyor ve dedikleri pek çıkmıyor en azından bende hiç çıkmadı tersi oldu. Bir de aradan zaman geçince tutarsız bakıyor. Aklınızda olsun, cok da ümitlenmeyin yani..

Canm bn temmuzda bktrdm ilk fala sonra her ay gnderdm iste bi kere. Sarayli sonu hkkinda olumlu olmsz birsey demedi son flda. Oyle bi duruma gelicksn ki olsa da olur olmssa da kivamna gelicksn dedi. Falm da son cumlesi oydu hatta. Bnde suan o kivamdaym cidden glsede olur glmesede

nesibe hala binnaz abla'da mı bilmiyorum ama hemen bir yorum yapayım onla ilgili.

çok kez baktırdım en az 10 kez baktırmışımdır.

çok da tutarlı gidiyordu. her baktırdığımda bir öncekilerle benzer şeyler söylüyordu. hatta bildiği de olmuştu baya. bilmese zaten sürdürmezdim.

sonra üye adımı kaybettim başka bir isimle girdim.

yine aynı soruları sordum. napcam ben nesibe diye...

tamamenn farklı bir yol çizdi. tamamen alakasız. biraz eski falları dinleyip yürüyorlar galiba.

Kızlar ben nesibenin dediklerini berebir yaşıyorum çıkan fallarada yazdım onun dedikleri çıktı rezzan ablamın dediklerinden yaşadım birde alcanzar önerisiyle yiğitin dediklerini yaşadım. ayrıntı vermem doğru olmaz çünkü arkadaşlarım hesabımı biliyor ama nesibe nişanlımın düşüncelerini benim duygularımı sonra naparsan nolur kısmını gerçekten tam çözmüş durumda o yüzden zamanlama açısından da güveniyorum rezzan ablam ise ucu açık biraz ama hisleri var ufak birşeyi cıktı ama hiç cıkmayan fallardansa onu yine cok severim yiğit ise şehir değişikliği ve bir tartışmayı bildi onuda yine cok tercih edemiyorum fiyat açısından ankara falcılar konusunda bir ara kavga gürültü oldu ama ben hakkını yemem bana cıkan durumları oldu. Pricesss bacı nesibe isimden hatırlar yoksa kartlardan gider arkadaşımın başına gelmişti daha önce eski fallarımı dinleyemiyorum demişti bana ve ablama bilmiyorum tabi ama ben güvenirim ona eskiden daha cok fal konuşulurdu takip ederdim herkes gitmiş gibi alcazcar bir renkti burdan okuyorsa cok öpüyorum kendisini

Bu ay tutulmasi bir tek beni pozitif yapti anlasilan cok enerjilik ve olumlu oldum dunden beri herseye karsi

Çıkmayan bir fal haberi zaten biliyordum çıkmayacağını Selin İmer Ekimin ikinci haftası olabilecek bir gelişmeden bahsetmişti.tabi ki olmadı. Ekim sonu başka birşeyden bahsetti ama onunda olmayacağını düşünüyorum.

Çıkmayan bir fal haberi zaten biliyordum çıkmayacağını Selin İmer Ekimin ikinci haftası olabilecek bir gelişmeden bahsetmişti.tabi ki olmadı. Ekim sonu başka birşeyden bahsetti ama onunda olmayacağını düşünüyorum.

zamana takılmaa kesın tarıhlı bırseymıydı bu cıkıcak olay :S banada dedıklerı bı ıkı aylık gelısmeler ama bılemedım offff bana selın patlarsa hepsı patlar aynı seylerı soyluyorlar ufak farklarla cunku rezzan,nesibe,saraylı ve selin ..

Evet ekimin içinde haftasıydı bahsettiği olay falım gelince hayatta olmaz demiştim olmadı da.en iyi falcı insanın kendisi aslında.karşınızdaki kişiyi bir yabancıdan daha iyi tanıyorsunuz sonuçta

Evet ekimin içinde haftasıydı bahsettiği olay falım gelince hayatta olmaz demiştim olmadı da.en iyi falcı insanın kendisi aslında.karşınızdaki kişiyi bir yabancıdan daha iyi tanıyorsunuz sonuçta
tabıkıde oyle ama eger bır sınav yada baska bır sey degılse ılla o gune olucak bırsey yanı belkı ılerleyen gunlerde gerceklesır benım gunu gunune olmayan cok falım var acıkcası :S o yuzden kotu dusunme derım sıkma canını ınsallah hayırlısı neyse o olsun dıyelım baska bılen oldumu peki??

Benimde sarayli ile cok uydu kanim ya cok

Merkurnretrosu eski defterleri acarmis

Cherry hanımı nasıl banladınız vijjdansızlar!!!!!

Tolinle dalga gectim gectim . Allah'in sopasi yok iste ben de habire banlaniyorum :)

Dun cok dusundum Alla Alla ben niye banlandim diye ama cevabini bulamadim valla, kimbilir yine ne dedim :)

Cikan fal haberi vermek istiyorum:

Venusamber : hic hesapta olmayan bir sey bilmis, 6 ay kadar once ve onemli bir sey

Seruven : falinin yarisi tutmus, yarisi cikmadi. Kahve faliymis ama saglam nokta atisi yapmis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…