Binnaz Abla

ne bilmiş ne bilmiş ?? yaaa söyle ama merak ederiz biz şimdiiii

ne bilmiş ne bilmiş ?? yaaa söyle ama merak ederiz biz şimdiiii

Ozelden yazarim panpa :)

Seruven e baktirdigim fallara baktim, hepsi ayri telden calmis. :) Sadece bu kahve tutmus gibi gibi. Bir de son baktigi kahveye baktim, bastan asagi sallama, yuvarlak laflar. Cozemedim bu hatunu, iyi mi bakiyor, salliyor mu ne ediyor :)

kızlar acil yardım su falsepetindeki barış cana baktıran varmı ablam beğendi ona bana dün cok olumsuz konuştu baktıran varmı ağlıcam sinirden

chery ben serüvene baktırdım ama dediğini yaşamadım sadece bir kavgayı bildi aramızda olan çıkanlar sana iyilerdir inşalla

kızlar acil yardım su falsepetindeki barış cana baktıran varmı ablam beğendi ona bana dün cok olumsuz konuştu baktıran varmı ağlıcam sinirden
ya salla.. bence zaten o barıscan değişmiş..kesinlikle tarzlar arasında fark var..1 ay arayla fal atmıştım, 1 ay önce "çok iyi birisi bu bey, aranızda sinerji var,yanlış anladığın durumlar o ortaya çıkacak, niyeti iyi " dediği adamı 1 ay sonrakı falında "aman uzak bundan köy olmaz, sen daha iyilerine layıksın"a çevirmişti..

gerçektenmi ablam seviyo onu ondan şaşırdım size sorim dedim soru kısmında ailesi beni seviyor dedim bana siz öyle düünüyor olabilirsiniz biraz zaman geçsin yine geleceksiniz diye emin konuşmuş bide sana niye öyle yapmış en sinir olduğum falcı lafı değiştiren

Bir onceki Bariscan zirvaliyordu bence.

Bu daha mi iyi sence, ne demis isterizz :)

Bir onceki Bariscan zirvaliyordu bence.

Bu daha mi iyi sence, ne demis isterizz :)
ya işte yazdığım mealde saçmalamıştı..zaten bozuk gelmişti yazıları nedense.. bence erkek kısmısı bu fal işlerinde çok iyi değil.. ben mertle ve onun kısık sesiyle de bi türlü uyuşamadım zaten..

bi tek Taha adam gibi yorumlar yapardı.. ne oldu ona? rad mirza olmuştu en son? hala orda mı ki ?

Arkadaşlar bu mesajım hoşunuza gitmeyebilir ama en azından bu falkoliklikten yakasını kurtaramayıp kendini mutsuz eden ve hayatındaki bazı şeylerin iyi yönde değişmesi için alternatif göremeyen arkadaşlara ışık tutabilir yazacaklarım. Fal biliyorsunuz sigara ve kumar gibi bağımlılık. Olucak olayları ötelediği yetmiyor gibi olumsuz konuşmalarda kişisel enerjiyi düşürüp bence gidişatı da değiştirebiliyor.en zararsızı arada bir eğlencesine baktırıp unutmak belki ama sanıyorum bu foruma takılan çoğu arkadas( ben de dahil) fala bunun ötesinde bi anlam yüklüyoruz. Hepimizin beklediği bir şey veya biri var muhakkak. O bir türlü gelmeyen, gelmeyen tam olacakken olamayan biri. Sonuçta sorunumuz olmasa burda işimiz ne? Her neyse zaten bu yazdıklarımı hepimiz biliyoruz, yeni bir sey değil. Mesela ben cherryi hiç görmedim ama onun cıvıl cıvıl hayat dolu biri olduğunu tahmin edebiliyorum. Alcanzar gözümde hep aklıbaşında, iyi niyetli ve entelektüel biri olarak canlandı. Hepiniz gözümde bir imajsınız ve çoğunuzu hiç tanımasam da seviyorum:) ama hepimiz aynı çukurdayız işte:) ben yeni bir sey denemeye karar verdim, bilinçaltı temizliği yaptırmaya başlıyorum yarın itibariyle. Belki aylarca sürecek ama değiştirmek istediğim çok şeyin arasında bu fal bağımlılığına sebep olan kayıtlar da var. Bilmiyorum bir sürü teknik var , olumlama, vizüalizasyon vb ama bu işin öyle o kadar kolay olduğunu sanmıyorum. Her neyse eğer bende istediğim sonuçlarda işe yararsa mutlaka bunu paylaşıcam. Başka bir alternatif arayan arkadaş varsa özelden yardımcı olabilirim ama ben de yeni başlıyorum, bu gideceğim kişi bana tanıdığım bir yaşam koçu tarafından önerildi. Deniycem ama bu ciddi bir iş.. Uzun süreli. Ve sonucu ilerde görücem. Yine de aklınızda olsun..

Ben de bir yasam kocuyla benzer bir calismaya basliyorum sekerim, ozelden yazisalim :)

Ben de bildigin bagimli oldum galiba :) Canim sikilinca, evde bos kalinca fala sariyorum.

Hiç kafana takma bana baktığı falın tek kelimesi bile doğru değil ve dedikleri de olmadı zaten
buna cok sevindim canım inşallah cıkmaz yoksa yıpranırım ben yıpranırsam hırslanır yıpratırım nesibeyle devam dayanamazsam barışı birdaha denerim de su saraylıyı bida denemek istiyorum senin önerebileceğin biri veya birileri varmı

katılıyorum tatlım yazdıklarına.. kendi adıma tamamen boşluktan, can sıkıntısından baktırıyorum..mutlu zamanlarımda aklıma gelmiyor normalde hiç.. ne zaman mutsuz olsam fala sarabiliyorum..umarım yolunda gider de bize de uygulatırsın yöntemleri

Canım herkesin farklı enerji aldığı yorumcular var, ama genelde ortak beğenilen yorumcular Saraylı, Selena fal alemde Rezzan fal sepeti gene Venüs son dönemlerde binnaz abla da Selin İmer bir de burda yorum alan oldumu bilmiyorum ama fal alemde Aydan Ünsal kahve idi ama kısa ve netti cuk diye oturtmuştu benim falımda fallarım çıktımı desem şu ana kadar üç aşağı beş yukarı çıktı ama nihai sonuç için daha zaman var

Gercekten enerji isi diyorum, cunku burda gorup Aydan a ben de baktirdim ve hiiiiiiiiiiiiiiiic begenmedim, bastan asagi sallamaydi :)

Rezzan ablamı severim benim yorumcularımdan 2. birinci nesibe 3. yiğit venüsün dediği hiç cıkmadı ben ufak bişey cıksa bile severim yorumcuyu cünkü hiç çıkmayan faldan anlamayan cok kişi var ablam bigün geyiğine binnaz ablaya başvurdu resmen pembe tablo anlat üzme dediler binnazı hiç sevmem enerji işi ama su aydanı bende deneyim fiyatı uygunmuş ne zamanlar giriyo bilgin varmı şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…