Binnaz Abla

Gercekten enerji isi diyorum, cunku burda gorup Aydan a ben de baktirdim ve hiiiiiiiiiiiiiiiic begenmedim, bastan asagi sallamaydi :)

Sorun bende zaten :) nasıl fal kapatıyorsam yada kart çekiyorsam seceremi döküyorlar hatun un verdiği harfler bire bir tutuyor, nokta atışları var dı öküzün ten renginden boyuna kadar tutturdu

Sorun bende zaten :) nasıl fal kapatıyorsam yada kart çekiyorsam seceremi döküyorlar hatun un verdiği harfler bire bir tutuyor, nokta atışları var dı öküzün ten renginden boyuna kadar tutturdu
çok şanslısın samuka bence hem kısa hem berbattı iyiki göndermedim demekki senin enerjin uyuşmuş cherrynin falı berbat

ya rezzan abla artık bana objektif olamıyor sanırım işte.. iyi falcılara çok sık atmamak gerekir çünkü başka türlü bir ilişki gelişiyor sonra, fal olmaktan çok nasihat oluyor.

merhaba arkadaşlar, ben bayadır uzaktan takip ediyorum burayı. zamanında istanbul topiğinde az çürümemiştim.
ama online işi hem rahat hem ağırlık almadan işinizi görüyosunuz falan, sevdim bunu. bayadır yüzyüze baktırmıyorum.
çok faydalandım burdan, özelden de sağolsun çok yardımcı olan çıktı. ben de sizinle 5-6 aylık online fal serüvenimi paylaşmak istiyorum;
ada yıldız; 2 kere baktırdım. ikisinden de memnun kalmadım. çok olumsuzdu ve şükür çıkmadı. ama baştan savmıyo. emek veriyo belli. buradan tavsiye üstüne baktırmıştım. ama bana tutmadı. elektrik meselesi diyip geçiyorum.
yağmur sothis; enerjisi çok güzel. çok emek veriyor. 20 dakika falan sürüyo falı. ufak tefek çıkmışlığı var. 5-6 kere de ona atmıştım.
nesibe; 2 kere baktırdım. hisleri olduğundan eminim, bilerek konuşuyo, sallamıyo kesinlikle. ama bana elektripi tutmadı sanırım. tutarlı iki fal baktı. yanlış dediğim hiç bi şey söylemedi ama nokta atışı da yoktu. gelecekten henüz bi şey çıkmadı. (çok şükür)
saraylıhanım; yine burdan tavsiye üstüne gittim. başarılıydı. tellweden hoşlanmıyorum. mobil ödeme beni zorluyor. vakit geçsin bir kere daha baktırma niyetindeyim.
barış can yücel; 1 kere baktırdım. ilk online falımdı. kısaydı beğenmemiştim. çıktı çıkmadı hatırlamıyorum. 5 satır bi şeydi zaten.
mert reiki; bi kere tarot attım ona da. çok net tarih vererek görüp üzüleceksin dediği şey çok şükür olmadı henüz. verdiği zamanın üstünden epey de geçti.
tellweden adını bile hatırlamadığım bi iki isim daha.
ester kira; çok nokta atışı yoktu, ama yanlışı da yoktu. bilmediğim bi şey söyledi bana. doğruysa elbet duyarım, buraya da yazarım. ama sanmam. bence olayları zaman olarak karıştırdı. onun dışında denenebilir. boşa gitti diye düşünmedim falı dinledikten sonra.
veee veee veee rezzan abla; onun hisleri bugüne kadar karşılaşmadığım derecede güçlü. elektriğimiz tuttu sanırım.
ben yıllardır falcı falcı dolaşırım, dünya para verip 2 saatlik tarot seansı aldığım adamdan tutun en mmeşhur falcıya, kimsede böyle etkilenmedim. ilk falı birebir nokta atışıydı. üstelik sıfır bilgi vermiştim. 3-4 fal sonra çıkmıyo diye sinirlenip bırakmıştım. bi ay sonra açıp dinledim eski kayıtları, o baktırmadığım süreç onun dediği gibi olmuş. boşa umut vermiyo. en azından bana. yol gösterir. pembe tablo çizmez. eğer bu falları pembeyse vay halime, direk söylese neler var kim bilir. benim haftalık rutinim ona fal baktırmak. ama ara vermem lazım artık dertleşmeye döndü iş.
ama şunu da söylemem lazım. benim yönlendirdiğim bi kaç arkadaşımın falı,bi tanesininki hariç, benimkiler kadar etkileyici değildi. onlara kayıtları dinletmiştim. kendileri karar verip baktırmışlardı. ama sonra onlarınkini dinleyince bana biraz genel geldi. elektrik meselesi galiba gerçekten. milletin kapıda kuyruk olduğu nesibe de bana geneldi zira.
bu upuzuuun yazım için özür diliyorum. paylaşımlar için de çok teşekkür ederim. aylardır didik didik burda yazılanları okudum. ben de bi paylaşım yapıp katkıda bulunayım istedim. görüşmek üzere hanımlar :)

ya rezzan abla artık bana objektif olamıyor sanırım işte.. iyi falcılara çok sık atmamak gerekir çünkü başka türlü bir ilişki gelişiyor sonra, fal olmaktan çok nasihat oluyor.
Haklısın canım ama rezzan ablaya ben cok sık atmıyorum nesibeye de atamıyorum hemen geri çeviriyor bakmıyor ona sinir oluyorum para benim param istersem hergün atarım diyorum bazen içimden rezzan abla benim ayda bir fal baktırdığımdır sende cıktımı hiç dedikleri

Hayat o kadar garipki
Siz isiniz de gucunuzdesiniDir kendinizi kariyerinize adamissinizdir cunku bunca yasadiklarinizdan sonra zaten aska kusmussunuzdur hep bir daha karsima cikacaksa beni seven olsun olucaksa die beklersin yillar sana biri cikar karsina gercekten birseyler hissedeesin ama isler yine istedigign gibi olmaz bu sefer uzuntuden depresyondan isine konsantre olup basarili olmazsin tonla is seni bekler ama rihsal yorgunluktan halin kalmamistir hicbirseye ama insanlar gelir derki olsyn senin kaderin degilmis der, ama zaten o kader degilmidir hic istemedin hic beklemedigin anda onu karsina cikaran aklini celen kalbine dusuren ama sonra verdigi gibi alir
Ve bizim hicbir sey soyleme isyan etme hakimiz yok nie cunku yarafan daha iyi bilir senin icin olani sen sdc kaderini yasamak zorunda olan ir kuklasin ve duse kalka incine incine hayata kuserek oynamak zorunda kalan bir kukla bari insanlara kalp verilmesi ask die birsey olmasin kimse de incinmesin bu hayatta...

Aman böyle kaderin içine hayırlı değilse niye çıkıyorlar karşımıza ağzımıza s..ç.. k için mi verdiğini almak için mi mutsuz olalım diye mi nerde riyakar, yalancı, ne bileyim karakter olarak beş para etmez, tip olarak yüzünse sümük atmaycan insanlar varsa maddi manevi rahat içindeler bazen sorguluyorum iyi niyetli dürüstü ahlaklı olan olan, insanlar hep mutsuz hep kaybediyor bunlar diyorum bir gün mükafatını görecek deyip kendimi mi kandırıyorum dünyanın düzenimi böyle böyle geldi böylemi gidecek ben bu yaşa kadar çözümedim kim tokat attıysa öteki yanağımı çevirdim hep olumlu olmaya çalıştım ama yok be genede burnumuz boktan çıkmadı beterin beteri var deyip bunlara da şükür deyip yolumuza devam ettik ne oldu yıllar akıp gitmiş elde var sıfır

B.k hayatlarimizi tartismaya devam etmeyelin bence, bize bir faydasi yok.

Dun gece kendi kendime uzulme, gececek, kimse asktan olmedi, kimsenin mezarinda astan oldu yazmiyor diyip durdum.

Sunu fark ettim ki hayat/kader agzima s...mis, artik ben de mutlu olmak istiyorum. Kristal terapisi midir nedir ise yararsa yazarim.

amaaan kızlarr boşkoyun gitsin beya nesibeye fal gönderdim daha gelmedi müşteri hizmetleri dönmedi ne zaman yorrumlar bilgisi olan varmı ilk defa böyle cevapsız kaldım help mee

banada lazım cherry bacı yaa kurtulsak bu buhrandan

Maya demiri yakalıcam diye inat ettim. Grip olduğu için sisteme girmiyor. Sıkıldım beklemekten :/
rezzan ablayı tekrar mı denesem ki? 1 kere baktırdım ama öyle aşırı nokta atışları yoktu bende. Ama aynı zmanda çooook övülen bir falcı. Maya yerine ona bir kez daha mı baktırsa

evet altına imzamı atıyorum :
'' ..ve hiçbir mahluk bir erkek kadar hodbin, kendini beğenmiş ve nahvetli, fakat aynı zamanda korkak ve rahatına düşkün değildir.bir kere bunları fark ettikten sonra erkekleri sahiden sevebilmem imkansızdı. ''

S. Ali- kürk mantolu madonna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…