cheery sende cok fal baktırıyosun yazılarını hep gördüm de arada kaldım şimdi çokmu kötüydüGercekten enerji isi diyorum, cunku burda gorup Aydan a ben de baktirdim ve hiiiiiiiiiiiiiiiic begenmedim, bastan asagi sallamaydi :)
cheery sende cok fal baktırıyosun yazılarını hep gördüm de arada kaldım şimdi çokmu kötüydü
çok sevinirim bende aynı sen gibi döndüm dalgalandım da duruldumValla ben tovbe etmistim ama bugunlerde cok mutsuzum sahalara geri dondum :) Gonderiyorum sana ozelden .
Gercekten enerji isi diyorum, cunku burda gorup Aydan a ben de baktirdim ve hiiiiiiiiiiiiiiiic begenmedim, bastan asagi sallamaydi :)
çok şanslısın samuka bence hem kısa hem berbattı iyiki göndermedim demekki senin enerjin uyuşmuş cherrynin falı berbatSorun bende zaten :) nasıl fal kapatıyorsam yada kart çekiyorsam seceremi döküyorlar hatun un verdiği harfler bire bir tutuyor, nokta atışları var dı öküzün ten renginden boyuna kadar tutturdu
ya rezzan abla artık bana objektif olamıyor sanırım işte.. iyi falcılara çok sık atmamak gerekir çünkü başka türlü bir ilişki gelişiyor sonra, fal olmaktan çok nasihat oluyor.Rezzan ablamı severim benim yorumcularımdan 2. birinci nesibe 3. yiğit venüsün dediği hiç cıkmadı ben ufak bişey cıksa bile severim yorumcuyu cünkü hiç çıkmayan faldan anlamayan cok kişi var ablam bigün geyiğine binnaz ablaya başvurdu resmen pembe tablo anlat üzme dediler binnazı hiç sevmem enerji işi ama su aydanı bende deneyim fiyatı uygunmuş ne zamanlar giriyo bilgin varmı şekerim
Haklısın canım ama rezzan ablaya ben cok sık atmıyorum nesibeye de atamıyorum hemen geri çeviriyor bakmıyor ona sinir oluyorum para benim param istersem hergün atarım diyorum bazen içimdenya rezzan abla artık bana objektif olamıyor sanırım işte.. iyi falcılara çok sık atmamak gerekir çünkü başka türlü bir ilişki gelişiyor sonra, fal olmaktan çok nasihat oluyor.
Hiçbir şeyin yolunda gittiği yok. Ve mutsuzluktan tükenmek üzereyim.
Hayat o kadar garipki
Siz isiniz de gucunuzdesiniDir kendinizi kariyerinize adamissinizdir cunku bunca yasadiklarinizdan sonra zaten aska kusmussunuzdur hep bir daha karsima cikacaksa beni seven olsun olucaksa die beklersin yillar sana biri cikar karsina gercekten birseyler hissedeesin ama isler yine istedigign gibi olmaz bu sefer uzuntuden depresyondan isine konsantre olup basarili olmazsin tonla is seni bekler ama rihsal yorgunluktan halin kalmamistir hicbirseye ama insanlar gelir derki olsyn senin kaderin degilmis der, ama zaten o kader degilmidir hic istemedin hic beklemedigin anda onu karsina cikaran aklini celen kalbine dusuren ama sonra verdigi gibi alir
Ve bizim hicbir sey soyleme isyan etme hakimiz yok nie cunku yarafan daha iyi bilir senin icin olani sen sdc kaderini yasamak zorunda olan ir kuklasin ve duse kalka incine incine hayata kuserek oynamak zorunda kalan bir kukla bari insanlara kalp verilmesi ask die birsey olmasin kimse de incinmesin bu hayatta...
Hiçbir şeyin yolunda gittiği yok. Ve mutsuzluktan tükenmek üzereyim.
banada lazım cherry bacı yaa kurtulsak bu buhrandanB.k hayatlarimizi tartismaya devam etmeyelin bence, bize bir faydasi yok.
Dun gece kendi kendime uzulme, gececek, kimse asktan olmedi, kimsenin mezarinda astan oldu yazmiyor diyip durdum.
Sunu fark ettim ki hayat/kader agzima s...mis, artik ben de mutlu olmak istiyorum. Kristal terapisi midir nedir ise yararsa yazarim.
banada lazım cherry bacı yaa kurtulsak bu buhrandan
Ulan hepimiz mi buhrandayiz anlayamadim bu isi!!
Enerji calismasi yapcam yasam kocuyla yararsa yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?