Maya demiri yakalıcam diye inat ettim. Grip olduğu için sisteme girmiyor. Sıkıldım beklemekten :/
rezzan ablayı tekrar mı denesem ki? 1 kere baktırdım ama öyle aşırı nokta atışları yoktu bende. Ama aynı zmanda çooook övülen bir falcı. Maya yerine ona bir kez daha mı baktırsa
yeni birilerini denemek niyetindeyim ben de. bu maya demiri önerir misiniz. yarın açıyomuş galiba sistemi
yeni birilerini denemek niyetindeyim ben de. bu maya demiri önerir misiniz. yarın açıyomuş galiba sistemi
Maya demir'e bende ilk defa baktıracağım 2 gündür yarın sistemdeyim yazıyor ama ne dün akşam girdi ne de bu akşam :/
Benim en beğendiğim mert reiki'dir. O da şu sıralar yok ama 10 gün içinde giricem yazmış. Onun haricinde medyumselena var ama o da girmiyor.
bilge öztürk'ü deneme niyetindeyim. Ya da maya'yı beklemeye devam
Bence guzel bakiyor.
beni enerjiye sok valla anca arınırımUlan hepimiz mi buhrandayiz anlayamadim bu isi!!
Enerji calismasi yapcam yasam kocuyla yararsa yazarim.
oofff canım üzülme diyeceğim ama üzülmek kalp taşımanın ölçüsüKizlar mrb. Bir muddt aranzdan ayriliyorm .yine ara ara gelir yoklarm szi ama fal icin bir mddt ara verdim. Bnim ugruna fallar bktrdgim bklentilere grdgm adam daha bir hfta once bna mddi sebplerinden oturu birlikte olamadgimizi vs.. soylerkn az once grdum ki bir baskasiyla iliski ypms kiz icin onun okudgu sehire gtms tekrar vs.. anlicanz salkligina doymayaym. Gtmeden sunu soyliym. Sarayliya 3 defa fal bktrdm ve gdisat hp onun soyledgi gbi ilerledi. Ve ne yzik ki son falnd soyledgi gbi de son buldu. Selin imere bayram dolayisiyla yapiln kmpanyada bktrdim. Falin baslari olumsz ama sonu olumluydu. Ona gore baslarda yasaban olumszluklara ragmn ilerde parmgimda onun yuzugu olacakmista vs vs.. yani olck is bile degil.
Nötrlesmis gbiym suan hicbir sey hissetmiyorumm. Htta merkur retrosnda baslayan gcms iliskiler cbk biterns diyip züğürt tesellisi bile arıyorm kndmce :)) bu notrlesmenin acisi sonra cikmasa barioofff canım üzülme diyeceğim ama üzülmek kalp taşımanın ölçüsüallah daha iyilerini karşına çıkarsın diyeceğim.. en güzel dua bu olurdu.
nesibe anı çok iyi biliyor da işte.. sorun gelecektebacılar bu nesibenin falı bidaha dinledim kadın bana bir cümle kurmuş benimkiyle whatsaap konuşmalarına bakıyodum aynı cümleyi kurmuş çok şaşırdımsoru kısmında sorumu sordum facebookta yazdıklarıma bakmıyor ilgilenemiyorum demişti siteye yazsam bir soru hakkkım daha olurmu? denemedim daha önce
nesibe anı çok iyi biliyor da işte.. sorun gelecekte
doğru söylüyon bacım da ben gelecek konusuna cok takılmamayı öğrendim baktırdğım yüzlerce faldan sonra ama yine bana tutturuyo nesibe rezzanında bitane şeyi cıktı yiğitinde ama en fazla nesibe yine ikinci soru sorma hakkım yokmuş ona ayar oldum birdaha yazdım unuttum yazmayı sisteminiz attı beni dedimnesibe anı çok iyi biliyor da işte.. sorun gelecekte
Kizlar kizlarrrr benimde her anlamda moralim bozuk kizlar...bu Dünyaya insablardan cekmeye gelmisim gibi hissediyorum.
bende dün gece senin gibiydim kışgüneşi içim çıkana kadar ağladımKizlar kizlarrrr benimde her anlamda moralim bozuk kizlar...bu Dünyaya insablardan cekmeye gelmisim gibi hissediyorum.
Boylsri devrilsn onlarn insallahKızlar sanırım bütün fallarım patlayacaknesibenin falı hariç. Baktırdığım tüm fallarda nesibe hariç herkes erkek arkadaşımla ilgili pembe tablo çizdi. Ama nesibe bazı sebeplerden dolayı erkek arkadaşımdan uzaklaşacağımı söylemişti. Haklı çıktı. Bir süre konuşmama kararı aldım düşüncelerimi toplayabilmek için. Rezzan abla da aramızın açılacağını söylemişti ama o bunu başka erkeğe bağlamıştı. Tabiki başka bir erkek için aramız açılmadı. Mert reiki aralık sonunda ayrılık eşiğinden döneceğimizi ve bunun erkek arkadaşımın hatası yüzünden olacağını söylemişti. Zamanı saymazsak o da haklı çıktı. Ama zaman konusunda nesibe de patladı eylül demişti. Ekimde oldu
Off off bu erkekler neden böyle. Her şey güzel giderken birden b.ka sarıyor
Yaa cok bahtsızım ben ılk 3 ay once saraylıhanıma fal attım tarot 3 gun bekledım dıleklerınız olucak ama faldan bı acıklama alamadım ıade edıyorum demış... Gecen gun gene attım bu seferde 4 gun bekledım elım yandıgı ıcın yogunlasamadım ıade edıyorum demiş sence bana bakmak ıstemıyomu kızlar(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?