daha önce o siteden birine düşük puan verdiysen ya da iade istediysen diğer falcılar da bakmak istemiyomuş bazen. saraylıhanım böyle şeyler yapacak biri değil bence ama yine de tellwe de böyle vakalar olduğunu yazmışlardı daha önce
Kesinlikle katiliyorum enerji bozuluyorya rezzan abla artık bana objektif olamıyor sanırım işte.. iyi falcılara çok sık atmamak gerekir çünkü başka türlü bir ilişki gelişiyor sonra, fal olmaktan çok nasihat oluyor.
Kizzz kendine gelHiçbir şeyin yolunda gittiği yok. Ve mutsuzluktan tükenmek üzereyim.
Su rezzan bir bende patlak siteside uyduruk hic isinamadim sevemedim maalesefmerhaba arkadaşlar, ben bayadır uzaktan takip ediyorum burayı. zamanında istanbul topiğinde az çürümemiştim.
ama online işi hem rahat hem ağırlık almadan işinizi görüyosunuz falan, sevdim bunu. bayadır yüzyüze baktırmıyorum.
çok faydalandım burdan, özelden de sağolsun çok yardımcı olan çıktı. ben de sizinle 5-6 aylık online fal serüvenimi paylaşmak istiyorum;
ada yıldız; 2 kere baktırdım. ikisinden de memnun kalmadım. çok olumsuzdu ve şükür çıkmadı. ama baştan savmıyo. emek veriyo belli. buradan tavsiye üstüne baktırmıştım. ama bana tutmadı. elektrik meselesi diyip geçiyorum.
yağmur sothis; enerjisi çok güzel. çok emek veriyor. 20 dakika falan sürüyo falı. ufak tefek çıkmışlığı var. 5-6 kere de ona atmıştım.
nesibe; 2 kere baktırdım. hisleri olduğundan eminim, bilerek konuşuyo, sallamıyo kesinlikle. ama bana elektripi tutmadı sanırım. tutarlı iki fal baktı. yanlış dediğim hiç bi şey söylemedi ama nokta atışı da yoktu. gelecekten henüz bi şey çıkmadı. (çok şükür)
saraylıhanım; yine burdan tavsiye üstüne gittim. başarılıydı. tellweden hoşlanmıyorum. mobil ödeme beni zorluyor. vakit geçsin bir kere daha baktırma niyetindeyim.
barış can yücel; 1 kere baktırdım. ilk online falımdı. kısaydı beğenmemiştim. çıktı çıkmadı hatırlamıyorum. 5 satır bi şeydi zaten.
mert reiki; bi kere tarot attım ona da. çok net tarih vererek görüp üzüleceksin dediği şey çok şükür olmadı henüz. verdiği zamanın üstünden epey de geçti.
tellweden adını bile hatırlamadığım bi iki isim daha.
ester kira; çok nokta atışı yoktu, ama yanlışı da yoktu. bilmediğim bi şey söyledi bana. doğruysa elbet duyarım, buraya da yazarım. ama sanmam. bence olayları zaman olarak karıştırdı. onun dışında denenebilir. boşa gitti diye düşünmedim falı dinledikten sonra.
veee veee veee rezzan abla; onun hisleri bugüne kadar karşılaşmadığım derecede güçlü. elektriğimiz tuttu sanırım.
ben yıllardır falcı falcı dolaşırım, dünya para verip 2 saatlik tarot seansı aldığım adamdan tutun en mmeşhur falcıya, kimsede böyle etkilenmedim. ilk falı birebir nokta atışıydı. üstelik sıfır bilgi vermiştim. 3-4 fal sonra çıkmıyo diye sinirlenip bırakmıştım. bi ay sonra açıp dinledim eski kayıtları, o baktırmadığım süreç onun dediği gibi olmuş. boşa umut vermiyo. en azından bana. yol gösterir. pembe tablo çizmez. eğer bu falları pembeyse vay halime, direk söylese neler var kim bilir. benim haftalık rutinim ona fal baktırmak. ama ara vermem lazım artık dertleşmeye döndü iş.
ama şunu da söylemem lazım. benim yönlendirdiğim bi kaç arkadaşımın falı,bi tanesininki hariç, benimkiler kadar etkileyici değildi. onlara kayıtları dinletmiştim. kendileri karar verip baktırmışlardı. ama sonra onlarınkini dinleyince bana biraz genel geldi. elektrik meselesi galiba gerçekten. milletin kapıda kuyruk olduğu nesibe de bana geneldi zira.
bu upuzuuun yazım için özür diliyorum. paylaşımlar için de çok teşekkür ederim. aylardır didik didik burda yazılanları okudum. ben de bi paylaşım yapıp katkıda bulunayım istedim. görüşmek üzere hanımlar :)
Yaa cok bahtsızım ben ılk 3 ay once saraylıhanıma fal attım tarot 3 gun bekledım dıleklerınız olucak ama faldan bı acıklama alamadım ıade edıyorum demış... Gecen gun gene attım bu seferde 4 gun bekledım elım yandıgı ıcın yogunlasamadım ıade edıyorum demiş sence bana bakmak ıstemıyomu kızlar(((
Su rezzan bir bende patlak siteside uyduruk hic isinamadim sevemedim maalesef
Cherry sana cikan fal var mi geneli tuttramamis,sana kim tutturduysa bi daha atar isem ona atcamBana da hep hikayeydi, bana hic cikmadi hic.
Cherry sana cikan fal var mi geneli tuttramamis,sana kim tutturduysa bi daha atar isem ona atcam
vaaay baya da varmis. Artik Sarayliya atmak farz oldu,sagol canimVenus
SarayliHanim
Ucundan Selin Imer
TatliCadi
Ucundan Marseille
Kiraze bazen :)
Esince'nin bana baktigi ilk fali sallamaydi, 2.ye bakmamisti, iade etmisti ama yorum yapmisti, sanirim onlar da tuttu.
Falimpirde Gullu Ana denen bir hatun var, onun dedigi de cikti.
Bncede o hatunu dene bi. Gerci enerji meselesi ama bnim 3 falmda cikti onda. 2ay once bi arkdsmda bktrmsti artik olmz ya herhalde szn enerjnz tutmadi dedihmmmgmz anda dun geln bi msjla o falda ckmya basladi. Bilginevaaay baya da varmis. Artik Sarayliya atmak farz oldu,sagol canim
Bir dahaki fal krizimde kesin sarayliya atacagim,sagol canimBncede o hatunu dene bi. Gerci enerji meselesi ama bnim 3 falmda cikti onda. 2ay once bi arkdsmda bktrmsti artik olmz ya herhalde szn enerjnz tutmadi dedihmmmgmz anda dun geln bi msjla o falda ckmya basladi. Bilgine
kızlar sizce saraylıya ne falı atayım kahve hariç? hangisini önerirsiniz?
canım alcanzara ne oldu göremiyorum bayadır yoksa falı bıraktımı:):):)Ahahahah :) Yok panpa, eli gercekten yanmisti, o ara fal bakmiyordu. Kahve gonder bir de, ona da bakmazsa enerjiniz uymuyordur belki.
Venus
SarayliHanim
Ucundan Selin Imer
TatliCadi
Ucundan Marseille
Kiraze bazen :)
Esince'nin bana baktigi ilk fali sallamaydi, 2.ye bakmamisti, iade etmisti ama yorum yapmisti, sanirim onlar da tuttu.
Falimpirde Gullu Ana denen bir hatun var, onun dedigi de cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?