Binnaz Abla

Canım tesadüftür bence saraylı öyle puan kaygısı falan olan biri değil

ya rezzan abla artık bana objektif olamıyor sanırım işte.. iyi falcılara çok sık atmamak gerekir çünkü başka türlü bir ilişki gelişiyor sonra, fal olmaktan çok nasihat oluyor.
Kesinlikle katiliyorum enerji bozuluyor

Su rezzan bir bende patlak siteside uyduruk hic isinamadim sevemedim maalesef

Ahahahah :) Yok panpa, eli gercekten yanmisti, o ara fal bakmiyordu. Kahve gonder bir de, ona da bakmazsa enerjiniz uymuyordur belki.

Cherry sana cikan fal var mi geneli tuttramamis,sana kim tutturduysa bi daha atar isem ona atcam

Venus

SarayliHanim

Ucundan Selin Imer

TatliCadi

Ucundan Marseille

Kiraze bazen :)

Esince'nin bana baktigi ilk fali sallamaydi, 2.ye bakmamisti, iade etmisti ama yorum yapmisti, sanirim onlar da tuttu.

Falimpirde Gullu Ana denen bir hatun var, onun dedigi de cikti.

vaaay baya da varmis. Artik Sarayliya atmak farz oldu,sagol canim

vaaay baya da varmis. Artik Sarayliya atmak farz oldu,sagol canim
Bncede o hatunu dene bi. Gerci enerji meselesi ama bnim 3 falmda cikti onda. 2ay once bi arkdsmda bktrmsti artik olmz ya herhalde szn enerjnz tutmadi dedihmmmgmz anda dun geln bi msjla o falda ckmya basladi. Bilgine

Ya ben o siteye üye olamıyorum mail adresimi yazdığımda bu mail adresi Geçersiz yada kullanımda diyor sinir oldum saraylıyı denemek istiyordum bende

Bncede o hatunu dene bi. Gerci enerji meselesi ama bnim 3 falmda cikti onda. 2ay once bi arkdsmda bktrmsti artik olmz ya herhalde szn enerjnz tutmadi dedihmmmgmz anda dun geln bi msjla o falda ckmya basladi. Bilgine
Bir dahaki fal krizimde kesin sarayliya atacagim,sagol canim

arkadaslar ben fal jubilemi yaptim, dun hala tellwe de bitmeyen kredi var ama artik baktirmiyacagim, her defasinda 2 ay sonra 3 ay sonra 4 ay sonra diyerekten omur gecti, sabah kalkiorum aklimda aksam yatiorum aklimda migrenlerim tavan yapti, isimden gucumden sogudum is yapamaz hale geldim, artik fal mal yok, hayati koyverdim gitsin isimde basarili olayim yeter napiim hepimizi allah kurtarsin bu faldan ve bizi boyle uzen depresif yapan yaratiklardan diorum

Kızlar binnazabla'da fal paketlerinde %50 indirim var. 50 liralık fal paket 25 lira olmuş. Valla benim işime geldi. Maya demir için 20 lira yükleme yapıcaktım zaten

Ama daha önce hiçbir fal sitesine kredi kartıyla ödeme yapmadım. Güvenilir midir emin olamıyorum

kızlar sizce saraylıya ne falı atayım kahve hariç? hangisini önerirsiniz?

Kızlar sonunda Rad mirza yı ve Rezzan ablayı yakaladım

Bende selin imere baktırdım binnaz ablada o sitede baktırmama kararı almıştım ama burda çok beğenen olduğu için denemek istedim hiç bir ayrıntı vermediğim halde olan biten her şeyi söyledi çok beğendim bi tek düzgün fal bakan onu gördüm binnaz ablada ama o siteyle kararım tabi ki de değişmedi :)

canmm bu tatlıcadıyı ben bulamadım yaa :S lınkı falan varmı baktırıcam bgn azımlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…