selin hanıma ne falı baktıdınız acaba öğrenebilirmiyim birde soru sorabiliyomuyuz daha önce hiç bu sitede baktırmadımda.Bende selin imere baktırdım binnaz ablada o sitede baktırmama kararı almıştım ama burda çok beğenen olduğu için denemek istedim hiç bir ayrıntı vermediğim halde olan biten her şeyi söyledi çok beğendim bi tek düzgün fal bakan onu gördüm binnaz ablada ama o siteyle kararım tabi ki de değişmedi :)
selin hanıma ne falı baktıdınız acaba öğrenebilirmiyim birde soru sorabiliyomuyuz daha önce hiç bu sitede baktırmadımda.
teşekkür ederim peki başka önerebiliceğiniz bir isim var mı ?Kahve falı baktırdım bildiğim kadarıyla sadece kahve falına bakıyor soruda sorabilirsiniz diğer online sitelerdeki gibi aynı yani
teşekkür ederim peki başka önerebiliceğiniz bir isim var mı ?
Kizlarrrrr napiyosnz kizlarrrr.....
Bende selin imere baktırdım binnaz ablada o sitede baktırmama kararı almıştım ama burda çok beğenen olduğu için denemek istedim hiç bir ayrıntı vermediğim halde olan biten her şeyi söyledi çok beğendim bi tek düzgün fal bakan onu gördüm binnaz ablada ama o siteyle kararım tabi ki de değişmedi :)
Selin bnde de anlk durumlari iyi ypmisti.
Gcen gun selinin bktgi fal bna ckmz imknsz bnimki yeni sevgili ypms bi kizla ftgraf grdum demistm. Kisknclk krizlerine grip cocugun agzna bosuna etmsim kiz sevgilisi feln degilms. Vucudumun %70i kisknclik. Biraz hak ediyorm sanirm yasadklarimi :/
canım alcanzara ne oldu göremiyorum bayadır yoksa falı bıraktımı:):):)
canmm bu tatlıcadıyı ben bulamadım yaa :S lınkı falan varmı baktırıcam bgn azımlıyım
canım sen mersaile fal baktırmısmıydın ?? ve cıktımı benım falım cok kısaydı ve acayıp olumsuz ıcıme oturdu tatlıcadıyı bulamadım ona atıyım dedım ama yok yanı ztn moralım bozuktu ıyıce bozuldu
kuzum sen napıyorsunn asıl gelısme varmı en son kasınıp ben denedım yenıbırısını su anda depresyondayım
Marseille baktırdın mı hıc telwee de baktırmıycam dedım dedım yaptım yıne yapıcagımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?