Binnaz Abla

kızlar rezzan abla ne zaman online olur bilen ya da tahmin eden var mı fal baktırmayı çok istiyorum ne dersiniz memnun musunuz siz?

selin hanıma ne falı baktıdınız acaba öğrenebilirmiyim birde soru sorabiliyomuyuz daha önce hiç bu sitede baktırmadımda.

selin hanıma ne falı baktıdınız acaba öğrenebilirmiyim birde soru sorabiliyomuyuz daha önce hiç bu sitede baktırmadımda.

Kahve falı baktırdım bildiğim kadarıyla sadece kahve falına bakıyor soruda sorabilirsiniz diğer online sitelerdeki gibi aynı yani

teşekkür ederim peki başka önerebiliceğiniz bir isim var mı ?

Fal sepetinde karena var ben onuda beğenmiştim oda çok iyiydi bana göre fal biraz enerji işi birine iyi olan diğerine olmuyor burda telwede saraylıyı da çok beğeniyorlar dedikleri de bi çok kişiye çıkmış ben baktıramıyorum o siteye mail adresimle problem yaşıyorum

kızlar Marseille baktırdınız mı herkesten farklı olarak olumsuz konustu hemde cok kısa bır yorumdu bıde merak ettım :S baktıranınız veya cıkan varsa haber verın bana

kızlar Marseille baktıran varsa yazsın valla kalbıme oturdu fal (( nesıbe,rezzan,saraylı hepsınden farklı konusmuss soktayyım su anda ınsallah cıkmaz dıyorum tabıkı ama tutturdugu oldumu hıc bırımızden bırıne

Selin bnde de anlk durumlari iyi ypmisti.

Gcen gun selinin bktgi fal bna ckmz imknsz bnimki yeni sevgili ypms bi kizla ftgraf grdum demistm. Kisknclk krizlerine grip cocugun agzna bosuna etmsim kiz sevgilisi feln degilms. Vucudumun %70i kisknclik. Biraz hak ediyorm sanirm yasadklarimi :/

hepımız oyleyız kı bgn bende yaptım aynı seyı oyle olmasakta bızı o hale getırdıler sagolsunlar :)

Valla panpa. kimin dedigi cikti ki onunki ciksin diyorum :) Bana ucmus resmen, dedikleri cikmaz. Gecelim bence.

Hersey ayni bebegim.. tesekkur ederimm. Rabbimin verdigine şükür. ...baktirmadim canm

Canlarim Rezzan abla'nin bir dedigi daha cikti bugun. Dun cikanla alakasizdi ama cikti...
Kardesim Nesibe'ye fal baktirmisti. 4 yillik iliskisi vardi. Nesibe bu iliski bitecek sana baska birni goruyirum demis. Bugun fali tekrar dinledik (3 ay once bakilmis)
Kardesim bitse bile baska biri imkansiz demisti hatta. Iliskisi bitti ve yildirim hiziyla tipki Nesibe'nin tarif ettigi biri ile iliski basladi dun bu saatlerdekumral demisti. Hatta o kadar etkileneceksin ki yillardir bu kisiyi taniyormus gibi olacaksin dedi. Aynende oyle diyor

Kizlar Selin Imer'in bana dedigi bir sey var, okurken zugurt tesellisi demistim ama olaylar dedigi yonde gelisiyor, cikarsa onunde saygiyla egilirim Kendi de yazmis, teselli olarak bakma, olmamasi hayirli olmus, cunku bu is yerine soyle soyle bir is olacak demis, ve ta onun tarif ettigi gibi bir durum var

Bir de senden biri hoslanacak demisti, sanirim o da tuttu, harfi de tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…