- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Kizlar Selin Imer'in bana dedigi bir sey var, okurken zugurt tesellisi demistim ama olaylar dedigi yonde gelisiyor, cikarsa onunde saygiyla egilirimKendi de yazmis, teselli olarak bakma, olmamasi hayirli olmus, cunku bu is yerine soyle soyle bir is olacak demis, ve ta onun tarif ettigi gibi bir durum var
Bir de senden biri hoslanacak demisti, sanirim o da tuttu, harfi de tuttu
ne zaman bakmıştı panpa? zaman bilgisi vermiş miydi bunlar için?Kizlar Selin Imer'in bana dedigi bir sey var, okurken zugurt tesellisi demistim ama olaylar dedigi yonde gelisiyor, cikarsa onunde saygiyla egilirimKendi de yazmis, teselli olarak bakma, olmamasi hayirli olmus, cunku bu is yerine soyle soyle bir is olacak demis, ve ta onun tarif ettigi gibi bir durum var
Bir de senden biri hoslanacak demisti, sanirim o da tuttu, harfi de tuttu
ne zaman bakmıştı panpa? zaman bilgisi vermiş miydi bunlar için?
masşallah diyelim aman amannn ay cok sevındım cıkan bırsey varUrmina'ya yazarken fali tekrar acip okudum, zaman da tutmusPhufff bu ne diyor be demistim ama mekanlar da tarif ettigi sekilde
Kızlar biryolunvar kampanya yapmış bu pazartesi ve perşembe kahve, tarot beş tl diye
Kızlar biryolunvar kampanya yapmış bu pazartesi ve perşembe kahve, tarot beş tl diye
Evet bende okudum
Yupppieaaaaaaaaaaa :)
Baktircak kim var oralarda? Onerebileceginiz bi isim var mi
Baktircak kim var oralarda? Onerebileceginiz bi isim var mi
canım bu selin imer hangi sitedeydi ?Kizlarrr hemen yazayim dedim belki icine su serpilcek insanlar vardir . Sizin tavsiyelerinizle selin imer e baktirmistim . Ve cok da etkilenmemistim . Sarayli kadar iyi gelmemisti demistim . Ama bana aYin 17 yda 18 inde goruscegmi konusacagmi söylemişti ve dun beni aradi benmki ! Gercekten tarihin tutma ihtimalini goz onunde bile bulundurmuyodm . Ama oldu . Ucuncu haftasndan itibaren ekimin basliycksnz dems bde ama ne gösterick gunler bilemem . Siz verin kararinizi artik
saraylıhanıma baktırdım 2. kez. önceki falıyla tutarlı ve yine çok özenli bi yorum yollamış. benim enerjim rezzan ablayla çok uyuyor biliyosunuz, onunla da hemen hemen aynı yorumları getirmiş.
Binnazda . Burda cok begeniliyor diye baktirmistim .
Eylül başakla alfa var ben beğendim şahsenBaktircak kim var oralarda? Onerebileceginiz bi isim var mi
Selin Imer hakkinda pembe mi ne yazmistim buarya galiba, simdi cok pismanim. Binnazabla sitesinden fali cikan tek kisi sanirim o :)
Saraylıya ne zaman baktırdınız acaba? Bende cevrımiçi ama fal bakım yerı yok. Acaba benımı engelledısaraylıhanıma baktırdım 2. kez. önceki falıyla tutarlı ve yine çok özenli bi yorum yollamış. benim enerjim rezzan ablayla çok uyuyor biliyosunuz, onunla da hemen hemen aynı yorumları getirmiş.
Bende baktırdım selıne ılk falındakı tarıh cıkmadıHarika bana da bir dediği tam dediği zamanda çikti. Çok başarili birisi bence. Zamani bile tutturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?