Binnaz Abla

Ee masallah canm. Umarm devami da gelir hbrlerini bkliyorzzz :*

ne zaman bakmıştı panpa? zaman bilgisi vermiş miydi bunlar için?

Kizlarrr hemen yazayim dedim belki icine su serpilcek insanlar vardir . Sizin tavsiyelerinizle selin imer e baktirmistim . Ve cok da etkilenmemistim . Sarayli kadar iyi gelmemisti demistim . Ama bana aYin 17 yda 18 inde goruscegmi konusacagmi söylemişti ve dun beni aradi benmki ! Gercekten tarihin tutma ihtimalini goz onunde bile bulundurmuyodm . Ama oldu . Ucuncu haftasndan itibaren ekimin basliycksnz dems bde ama ne gösterick gunler bilemem . Siz verin kararinizi artik

canım bu selin imer hangi sitedeydi ?

saraylıhanıma baktırdım 2. kez. önceki falıyla tutarlı ve yine çok özenli bi yorum yollamış. benim enerjim rezzan ablayla çok uyuyor biliyosunuz, onunla da hemen hemen aynı yorumları getirmiş.

saraylıhanıma baktırdım 2. kez. önceki falıyla tutarlı ve yine çok özenli bi yorum yollamış. benim enerjim rezzan ablayla çok uyuyor biliyosunuz, onunla da hemen hemen aynı yorumları getirmiş.

böyle koşa koşa yazıyorum diye yanlış anlamayın, çok da duymak isteyeceğim türden yorumlar değil bunlar. ama akla yatkın. bakalım bekleyip görüceez

Saraylıya ne zaman baktırdınız acaba? Bende cevrımiçi ama fal bakım yerı yok. Acaba benımı engelledı

Harika bana da bir dediği tam dediği zamanda çikti. Çok başarili birisi bence. Zamani bile tutturuyor
Bende baktırdım selıne ılk falındakı tarıh cıkmadı( ekımın 2. Haftası dedı yok şimdi gene attım işle ılgılı 1. Falıyla aynı cumleyı demış. İnatla oyle olmaz diyorum bak gor dıyo.aşkla ılgılı tarıh cıkmadı dedım tarıh gecse bıle kasımdada olmazsa unut derım ama arıcak dıyo( sızce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…