Beyzacığım çok ama çok özür dilerim seni kırdıysam,üzdüysem canım..Ben orda onları yazarken seni hedef alarak yazmadım..Aklımın ucundan geçmedin.çünkü bende zamanında birilerini övdüm övdüm sonra gelip,üzüntü mü paylaşmış olduğum için bazı falcılar için genelleme konuşmak istedim..Telefondan girdiğim için yazmakta zorlandığımdan ve sayfaların çok hızlı geçmesinden dolayı Nesibe adını kullanmışım..Bilmem kim,bilmem kim demeliydimKast ettiğim konu fanatikliğe gerek olmadığını bir falcı için..Sende yazmışsın üsteki mesajında zaten..Geleceği Allahtan başka hiç bir kimse bilemez..Bu Alemlerin Rabbına has bir özellik...Bazı insanlar (falcılar) bilgi birikim ve hisleri doğrultusunda fal yorumlar..Geleceği gördüklerinden değil..mevcut durumdan yola çıkarak öngörü de bulunurlar..Tutar,tutmaz gene Allah bilir.
Nesibeye bir kez fal baktırdım.ve dedim ki burda fallar karıştı sanırım çünkü gelen fal benimle uyuşmuyordu.ve bana tekrardan baktır dendi..Ben Nesibe'nin sayfasında "benimle enerjisi tutmayanlar bir daha gelmesin"yazısını görünce,enerjisini düşürmemek,onun kötü etkilenmesine sebep vermemek adına vaz geçtim..ama yeri geldi arkadaşıma bile tavsiye edip önderdim kendisini..İyi yada kötü kişilerin yaptığı işlere saygım var..
Sen insan olarak,bir arkadaş,bir dost,bir sırdaş görmüşsen,sevmişsen ve benim için vazgeçilmez bir insan diyorsan.ben sadece sana Allah dostluğunuza zeval vermesin diyorum..
Bende Seni insan olarak çok sevdim..İnan dualarımda bile varsın..İyi değil çok çok iyi olmanı inan yürekten istiyorum.İnşallahta Allah nasip eder ve senden güzel haberler alırım..
Son olarak benim buğün buraya yazdığım durum;burdan bir yerlere,yada biryerlerden buralara laf taşınmaması..Fikirlerimize saygılı olmak..çünkü bizlerin şuan için yaşamış olduğu durumlar neticesi ile bir birbirlerimizin fikirlerine ihtiyacımız çok..
İlk kez duydum bu siteyi falcıları nasılki?bu arada benim çok sevdiğim kahvemvefalım(derya abla) sitesi açılmıyo bugünaçabilen var mı
Fiyat açısından hangisi daha uygun sa
Nasıl yani tek farkları fiyat mı?
Ay Tatlım espiri yaptım ben sadeceHaleh tavsiye ederim ama Kirazeyi bilmediğim için,2sini denemiş biri sana tavsiyede bulunsun..
Kızlar merhaba ben bu forumda yeniyim yani hep takip ediyorum ama üyeliğim yeni bende sizler gibi fal meraklısıyım sormayın bastırmasının kalmadı. İlkay, Nesibe, Melih,Rezzan,Perihan Sal,Derin,Taha,SezenBoztepe, Şevval hanım, Açelya ve son olarak Kiraze ama tabi bunlara birkaç defa baktırdım bu forumu görmeden evvel herkese baktırıyordum ve sık aralıklarla bu forumdan sonra Açelya,Kiraze dışında kimseye baktırmadım. Son falında Rezzan Abla biraz özensizdi ama ilk falı müthişti hala dediklerini yaşıyorum. Kirazeye geçen gün baktırdım arkadaşlarımın beni iyi şekilde yönlendirdikleri konuyu bildi ve istediğim şey için çok az bir süre verdi kendinden emindi. Nesibe Hanım'a iş için baktırdığımda Eylül'de bu şehirden gitmiş olacaksın senin işin şehirdışı vs Yüksek binalar falan dedi Eylül'e çok az kaldı ben hala Ankara'dayım. Aşk için baktırdığımda ki 3 defa baktırdım 3 ünde de farklı şeyler söyledi her seferinde değiştirdi lafı ben sordukça o değiştirdi. Olsun enerji işi dedim. İlkay zaten bizi sallamıyor bile. Açelyaya geçen hafta kahve falı attım müthişti. Tarot yolladım sonra onda da iyiydi ama zamanda farklılık oldu onda da sık fal baktırmaktan dedi. Kesinlikle haklıydı. Birde Haleh hanım çok iyiydi onunda söylediği zaman Rezzan abla ile aynıydı. Ha birde Şevval Hanım çok iyiydi onunda verdiği süre Rezzan ablalarla aynıydı. Kahve ve tarota iyi sardım ama tarottan korkuyorum açıkçası ne bileyim işte. Birde ben sıklıkla kahve falı baktırırım o tarotu etkilermi hep merak ediyorum
Kizlar yeter artik su nesibe ablayla ilgili kavgalari tartismalari bi kenara birakin olan oldu kim kimi kastetmis kim ne demis kim ispiyonlamis acikcasi benim ve eminimki bu konudaki bi cok kisinin umrunda bile degil nesibe ablayi seven ona inanan falini baktirsin sevmeyende baktirmayiversin olan oldu siz yardim edin bize nolur az cok fikri olan varsa soylesin acelyayla ilgili dedigi hic bisey cikmadj yasamadim diyen var mi benim falim cok kotuydu ve simdiye kadar hic bu kadar kotu karti bi arada gormedim demisti beyza acelyayi sen onermistin ne diyosun cikti mi dedikleri
Beni kastetmemene gerçekten sevindim..
Falcılar için söylediğine gelince.. Daha önce de yazmıştım buraya, geleceği Allah'tan başka kimse bilemez ancak bazı insanların 6. Hissi kuvvetli olur ve söyledikleri çıkar.. Ben buna inanıyorum..
Ben Nesibe'yi tam da senin tarifindeki gibi görüyorum, öyle seviyorum onu.. Dileğin için teşekkür ederim..
Ben de seni insan olarak sevdim, bu yüzden sadece sana kırılmam.. Dualarında olduğumu biliyorum, sen de benim dualarımdasın inan bana.. Senin de çook mutlu olmanı en az kendim kadar istiyorum..
Buradan laf taşıma konusunda da sonuna kadar katılıyorum sana.. Hiç gereği olmayan, amacının ne olabileceğini tahmin edemediğim bir durum bu.. Dilerim bir daha yaşanmaz..
Son bir not: Nesibe için eleştiriye açık olmadığı yönünde mesajlar gördüm.. Aksine eleştirilere çok açık biri O.. Kabullenemediği şey Ona karşı yapılan ikiyüzlülük ve saygısızlık..
acelyaya ilk baktrn bndm sanırım burda bnde süper nokta tıslrı oldu verdigi sürenin bitmesine az kldı eger glşme olrsa hmn yazıcam beyzadada öyle cok nokta atıslrı vardı
Kızlar merhaba ben bu forumda yeniyim yani hep takip ediyorum ama üyeliğim yeni bende sizler gibi fal meraklısıyım sormayın bastırmasının kalmadı. İlkay, Nesibe, Melih,Rezzan,Perihan Sal,Derin,Taha,SezenBoztepe, Şevval hanım, Açelya ve son olarak Kiraze ama tabi bunlara birkaç defa baktırdım bu forumu görmeden evvel herkese baktırıyordum ve sık aralıklarla bu forumdan sonra Açelya,Kiraze dışında kimseye baktırmadım. Son falında Rezzan Abla biraz özensizdi ama ilk falı müthişti hala dediklerini yaşıyorum. Kirazeye geçen gün baktırdım arkadaşlarımın beni iyi şekilde yönlendirdikleri konuyu bildi ve istediğim şey için çok az bir süre verdi kendinden emindi. Nesibe Hanım'a iş için baktırdığımda Eylül'de bu şehirden gitmiş olacaksın senin işin şehirdışı vs Yüksek binalar falan dedi Eylül'e çok az kaldı ben hala Ankara'dayım. Aşk için baktırdığımda ki 3 defa baktırdım 3 ünde de farklı şeyler söyledi her seferinde değiştirdi lafı ben sordukça o değiştirdi. Olsun enerji işi dedim. İlkay zaten bizi sallamıyor bile. Açelyaya geçen hafta kahve falı attım müthişti. Tarot yolladım sonra onda da iyiydi ama zamanda farklılık oldu onda da sık fal baktırmaktan dedi. Kesinlikle haklıydı. Birde Haleh hanım çok iyiydi onunda söylediği zaman Rezzan abla ile aynıydı. Ha birde Şevval Hanım çok iyiydi onunda verdiği süre Rezzan ablalarla aynıydı. Kahve ve tarota iyi sardım ama tarottan korkuyorum açıkçası ne bileyim işte. Birde ben sıklıkla kahve falı baktırırım o tarotu etkilermi hep merak ediyorum
Ay Tatlım espiri yaptım ben sadeceHaleh tavsiye ederim ama Kirazeyi bilmediğim için,2sini denemiş biri sana tavsiyede bulunsun..
Çok fena kanıma girdin Kiraze hakkında.Açelya nıncdediklerinden yaşadığın şeyler varmı?
Sesli bakıyor ve çok tatlı dilli birde falı alınca yarım saatte bakacağım yazmış ben tellwenin uygulamasını bilmiyordum açıkçası. Ben kredi kartımdan ödedim dolayısıyla 20TL ödedim ama meğersem mobil ödeme 10 TL imiş. Farketmemişim bu durumu.Su kirazeyi cok merak ettim yazilimi seslimi fali ne kadara bakiyor bide
Sesli bakıyor ve çok tatlı dilli birde falı alınca yarım saatte bakacağım yazmış ben tellwenin uygulamasını bilmiyordum açıkçası. Ben kredi kartımdan ödedim dolayısıyla 20TL ödedim ama meğersem mobil ödeme 10 TL imiş. Farketmemişim bu durumu.
Bencede bu tarot beni işkillendiriyor nedense hep içimde bir korku oluyor tarotta garip bir his ama kahve falı daha iyi hoş falın hertürlüsü yanlış ama yapıyoruz işte.Kahveni iciyorum soguyup fotografini cekene kadar cikmaz umarim ben tarot baktirmiycanm bi sure ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?