Binnaz Abla

Beni kastetmemene gerçekten sevindim..

Falcılar için söylediğine gelince.. Daha önce de yazmıştım buraya, geleceği Allah'tan başka kimse bilemez ancak bazı insanların 6. Hissi kuvvetli olur ve söyledikleri çıkar.. Ben buna inanıyorum..

Ben Nesibe'yi tam da senin tarifindeki gibi görüyorum, öyle seviyorum onu.. Dileğin için teşekkür ederim..

Ben de seni insan olarak sevdim, bu yüzden sadece sana kırılmam.. Dualarında olduğumu biliyorum, sen de benim dualarımdasın inan bana.. Senin de çook mutlu olmanı en az kendim kadar istiyorum..

Buradan laf taşıma konusunda da sonuna kadar katılıyorum sana.. Hiç gereği olmayan, amacının ne olabileceğini tahmin edemediğim bir durum bu.. Dilerim bir daha yaşanmaz..

Son bir not: Nesibe için eleştiriye açık olmadığı yönünde mesajlar gördüm.. Aksine eleştirilere çok açık biri O.. Kabullenemediği şey Ona karşı yapılan ikiyüzlülük ve saygısızlık..

Kızlar merhaba ben bu forumda yeniyim yani hep takip ediyorum ama üyeliğim yeni bende sizler gibi fal meraklısıyım sormayın bastırmasının kalmadı. İlkay, Nesibe, Melih,Rezzan,Perihan Sal,Derin,Taha,SezenBoztepe, Şevval hanım, Açelya ve son olarak Kiraze ama tabi bunlara birkaç defa baktırdım bu forumu görmeden evvel herkese baktırıyordum ve sık aralıklarla bu forumdan sonra Açelya,Kiraze dışında kimseye baktırmadım. Son falında Rezzan Abla biraz özensizdi ama ilk falı müthişti hala dediklerini yaşıyorum. Kirazeye geçen gün baktırdım arkadaşlarımın beni iyi şekilde yönlendirdikleri konuyu bildi ve istediğim şey için çok az bir süre verdi kendinden emindi. Nesibe Hanım'a iş için baktırdığımda Eylül'de bu şehirden gitmiş olacaksın senin işin şehirdışı vs Yüksek binalar falan dedi Eylül'e çok az kaldı ben hala Ankara'dayım. Aşk için baktırdığımda ki 3 defa baktırdım 3 ünde de farklı şeyler söyledi her seferinde değiştirdi lafı ben sordukça o değiştirdi. Olsun enerji işi dedim. İlkay zaten bizi sallamıyor bile. Açelyaya geçen hafta kahve falı attım müthişti. Tarot yolladım sonra onda da iyiydi ama zamanda farklılık oldu onda da sık fal baktırmaktan dedi. Kesinlikle haklıydı. Birde Haleh hanım çok iyiydi onunda söylediği zaman Rezzan abla ile aynıydı. Ha birde Şevval Hanım çok iyiydi onunda verdiği süre Rezzan ablalarla aynıydı. Kahve ve tarota iyi sardım ama tarottan korkuyorum açıkçası ne bileyim işte. Birde ben sıklıkla kahve falı baktırırım o tarotu etkilermi hep merak ediyorum

Kizlar yeter artik su nesibe ablayla ilgili kavgalari tartismalari bi kenara birakin olan oldu kim kimi kastetmis kim ne demis kim ispiyonlamis acikcasi benim ve eminimki bu konudaki bi cok kisinin umrunda bile degil nesibe ablayi seven ona inanan falini baktirsin sevmeyende baktirmayiversin olan oldu siz yardim edin bize nolur az cok fikri olan varsa soylesin acelyayla ilgili dedigi hic bisey cikmadj yasamadim diyen var mi benim falim cok kotuydu ve simdiye kadar hic bu kadar kotu karti bi arada gormedim demisti beyza acelyayi sen onermistin ne diyosun cikti mi dedikleri

Ay Tatlım espiri yaptım ben sadece Haleh tavsiye ederim ama Kirazeyi bilmediğim için,2sini denemiş biri sana tavsiyede bulunsun..

o zaman bn cevaplıyım halehle bnm enerjm hc tutmadı ama kirazenin dediklrni bn suan yasıyorum burda halehle enerji ttpta onun dedgnide yasynlr var tabi karar senin

Su kirazeyi cok merak ettim yazilimi seslimi fali ne kadara bakiyor bide

acelyaya ilk baktrn bndm sanırım burda bnde süper nokta tıslrı oldu verdigi sürenin bitmesine az kldı eger glşme olrsa hmn yazıcam beyzadada öyle cok nokta atıslrı vardı

Uy canımsın sen benim..
Hadi ama güzel haberlerle gel bizlere..
Bak Rezzan ablamız dün bende güzel bir şeyler tutturdu Darısı senin ve tüm kızların başına gelsin..

dün fiyatı artmış valla bnden sonra bn tarotu 5e bktrştm simdi kac blmiyorm arkdslr artmış dedi burda

Son düzenleme:

Çok fena kanıma girdin Kiraze hakkında.Açelya nıncdediklerinden yaşadığın şeyler varmı?

yine bana daraltı geldiii artık şu isteklrimiz gerçekleşsin cok bunaldım yoruldum

Açelya nın kahve falında dediklerinden yaşadığım birşey var devamını bekliyorum tarotunda yok henüz. Kirazeninde söyledikleri inanılmazdı ki onunda adını burada görüp baktırmıştım

Ay Tatlım espiri yaptım ben sadece Haleh tavsiye ederim ama Kirazeyi bilmediğim için,2sini denemiş biri sana tavsiyede bulunsun..

Anladım canım ama ben bu isimler hangi sitede,ne kadara,ne bakıyorlar hic bilmediğim icin anlamadım esprini. Sonucta 5 tl ya da bakan var diyorsunuz. Para hic aklımıza bile gelmiyor zaten birisi hakkında bildi ya da yaklaştı dediğimizde. Neyse teşekkürler:)

Çok fena kanıma girdin Kiraze hakkında.Açelya nıncdediklerinden yaşadığın şeyler varmı?

Açelya nın kahve falında dediklerinden yaşadığım birşey var devamını bekliyorum tarotunda yok henüz. Kirazeninde söyledikleri inanılmazdı ki onunda adını burada görüp baktırmıştım

Su kirazeyi cok merak ettim yazilimi seslimi fali ne kadara bakiyor bide
Sesli bakıyor ve çok tatlı dilli birde falı alınca yarım saatte bakacağım yazmış ben tellwenin uygulamasını bilmiyordum açıkçası. Ben kredi kartımdan ödedim dolayısıyla 20TL ödedim ama meğersem mobil ödeme 10 TL imiş. Farketmemişim bu durumu.

Kahveni iciyorum soguyup fotografini cekene kadar cikmaz umarim ben tarot baktirmiycanm bi sure ya

muhtemelen yine senden 10 kredi girmistir canim 10 kredinde duruyordur bi kontrol et Istersen

bide tellwede fallarn havuza dusme durumu varmis o nasl oluyo kirazenin yorumlarnda okudum mutlaka düşüyor mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…