Binnaz Abla

Aricak diyorsa bir bildiği vardir diye düşünüyorum

kizlar simdi selinimer icin binnaz da yapilan yourmlari okuyordum da websayfasinda biri cok yuzeysel tutturamadi parama yazik oldu demiz icimizden biri mi die merak ettim :)

Selin Imer hakkinda pembe mi ne yazmistim buarya galiba, simdi cok pismanim. Binnazabla sitesinden fali cikan tek kisi sanirim o :)

Harika bana da bir dediği tam dediği zamanda çikti. Çok başarili birisi bence. Zamani bile tutturuyor

Goxunuz aydin kizlar. Darisi selin ivin bnim basima :))

Yahu bu fal indirimleri insana fal orucunu bozduruyor
geçen gün binnaz ablada indirim vardı 50 kredi %50 indirimle 25 liraydı ona atladım.
şimdi de bir yolun var kampanyası... gel de baktırma

Binnazdada kimse yok bsktircak kime baktirdin :)

Daha önce binnazda hiç fal baktırmadığım için çok adı geçen isimleri denedim. Maya demir'i yakalayamadığım için baktıramadım :/
bilge özdoğru ve ekin sarpen'i denedim. İkisini de beğendim. Hatta ekin sarpen'i daha çok beğendim diyebilirim.

Eylül ve feyzan'a bende attım ama alfa'dan emin olamadım. Yorumlarını bekliyoruz :)

Benim cevap geldi alfadan 35 dakika sonra gayet detaylı 4 tl diye kısa tutmamış gayet detaylı. Feyzan a sesli attım. bir tek o kaldı. 3 e kadar bekleyeceğim başka çevrim içi olan olursa onlara da atacağım. İnşallah İlkay gece çevrim içi olur.

İlkay açmış

Alfa'ya ne attin sekerim ?

Kızlar ilkay'ın tarotu nasıl? Kahve atmıştım fena değildi. Hazır indirimdeyken tekrar denemek istiyorum.

nesibenin bir dediği daha cıktı aaa dostlarrr muluyum mutlu rezzan abla tam tersini demişti ama nesibenin dediği cıktı bu kıza ölürümburdan yazamam ama ayrıntıyı falı atarım özelden isteyene bu arada biryolunvarda ilkaya baktırdım kampanyadan kadını sevdim taze duru içten onuda tuttum ilerleyen zamanlarda yazarım yine sağlıcakla kalın fal ve umut dostlarım

kızlaar bu arada unutmadan ablam feyzanı denedi hiç beğenmedi bende beğenmedim onu direk ben bile denemedim kadın ''ben ruhlar aleminden feruu'' der gibi yapmacık ve sıradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…