- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Saraylıya ne zaman baktırdınız acaba? Bende cevrımiçi ama fal bakım yerı yok. Acaba benımı engelledı
Bende baktırdım selıne ılk falındakı tarıh cıkmadı( ekımın 2. Haftası dedı yok şimdi gene attım işle ılgılı 1. Falıyla aynı cumleyı demış. İnatla oyle olmaz diyorum bak gor dıyo.aşkla ılgılı tarıh cıkmadı dedım tarıh gecse bıle kasımdada olmazsa unut derım ama arıcak dıyo ( sızce ??
Saraylıya ne zaman baktırdınız acaba? Bende cevrımiçi ama fal bakım yerı yok. Acaba benımı engelledı
Kizlarrr hemen yazayim dedim belki icine su serpilcek insanlar vardir . Sizin tavsiyelerinizle selin imer e baktirmistim . Ve cok da etkilenmemistim . Sarayli kadar iyi gelmemisti demistim . Ama bana aYin 17 yda 18 inde goruscegmi konusacagmi söylemişti ve dun beni aradi benmki ! Gercekten tarihin tutma ihtimalini goz onunde bile bulundurmuyodm . Ama oldu . Ucuncu haftasndan itibaren ekimin basliycksnz dems bde ama ne gösterick gunler bilemem . Siz verin kararinizi artik
Selin Imer hakkinda pembe mi ne yazmistim buarya galiba, simdi cok pismanim. Binnazabla sitesinden fali cikan tek kisi sanirim o :)
Harika bana da bir dediği tam dediği zamanda çikti. Çok başarili birisi bence. Zamani bile tutturuyor
Yahu bu fal indirimleri insana fal orucunu bozduruyor
geçen gün binnaz ablada indirim vardı 50 kredi %50 indirimle 25 liraydı ona atladım.
şimdi de bir yolun var kampanyası... gel de baktırma
Binnazdada kimse yok bsktircak kime baktirdin :)
Binnazdada kimse yok bsktircak kime baktirdin :)
Yahu bu fal indirimleri insana fal orucunu bozduruyor
geçen gün binnaz ablada indirim vardı 50 kredi %50 indirimle 25 liraydı ona atladım.
şimdi de bir yolun var kampanyası... gel de baktırma
5 tl baslamis, Eylul basak online :)
5 tl baslamis, Eylul basak online :)
Canım vallaha ben PayPal dan ödedim 4 tl Eylül, Feyzan ve Alfa öz diye biri çevrm içiydi üçünede attım.
Eylül ve feyzan'a bende attım ama alfa'dan emin olamadım. Yorumlarını bekliyoruz :)
Benim cevap geldi alfadan 35 dakika sonra gayet detaylı 4 tl diye kısa tutmamış gayet detaylı. Feyzan a sesli attım. bir tek o kaldı.3 e kadar bekleyeceğim başka çevrim içi olan olursa onlara da atacağım. İnşallah İlkay gece çevrim içi olur.
Benim cevap geldi alfadan 35 dakika sonra gayet detaylı 4 tl diye kısa tutmamış gayet detaylı. Feyzan a sesli attım. bir tek o kaldı.3 e kadar bekleyeceğim başka çevrim içi olan olursa onlara da atacağım. İnşallah İlkay gece çevrim içi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?