- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- 63
nesibenin bir dediği daha cıktı aaa dostlarrr muluyum mutlurezzan abla tam tersini demişti ama nesibenin dediği cıktı bu kıza ölürüm burdan yazamam ama ayrıntıyı falı atarım özelden isteyene bu arada biryolunvarda ilkaya baktırdım kampanyadan kadını sevdim taze duru içten onuda tuttum ilerleyen zamanlarda yazarım yine sağlıcakla kalın fal ve umut dostlarım
nesibenin bir dediği daha cıktı aaa dostlarrr muluyum mutlurezzan abla tam tersini demişti ama nesibenin dediği cıktı bu kıza ölürüm burdan yazamam ama ayrıntıyı falı atarım özelden isteyene bu arada biryolunvarda ilkaya baktırdım kampanyadan kadını sevdim taze duru içten onuda tuttum ilerleyen zamanlarda yazarım yine sağlıcakla kalın fal ve umut dostlarım
yaa ben de lule femer nasıl diyecektimBence 5 tl kampmanyasina yonelmeyin, ben 2 fal baktirdim, 2si de rezildi ve bastan savmaydi. Eylul Basak bile sallama bakmis.
yaa ben de lule femer nasıl diyecektim
Ekin sarpen: katina baktırdım ve çok beğendim. Yakın zamanda yaşadığım problemi direkt söylemesi beni şaşırttı. Ve bu konuda çevremdeki kişilerin sergilediği tavrı da bildi. Durum analizi güzeldi
Alfayı deneyen var mı
Kahvesi kotuydu.
Ilkay ben hic begendim yani neden oldugunu da soyleyeyim oncelikle ailemden bir erkekle cok kotu bir agiz dolusi kavga edecegimi sonra aramizin super olacagini soylemis ama simdi ben ailemde hic boyle kavga oldugunu onu birak bir irimize salak desek babam kiyametleri koparir kavga nedir bilmeyiz biz hadi bunu gectim isin garip yarafi bana sevdigim kisi yok seni dusunsede sana adim atmaz sen adim atsan ancak bir irinizi tanirsiniz ztn tanimaya ihtiyaciniz var ama olmaz dedi hadi burasina birsey demicem sonucunu olumsuz gormus saygidir birinden bahsetti tarif ettigi gibi ayni meslek grubundan biri var cevremde ve dedigi gibi de benden hislanio bu kisi icin ona sans vermek istemedigimi ama verirsem beni cok mutlu edecegimi bu kisinin diger kisiden daha dogru insan oldugunu soyledi ama soyle bir ayri ti var bu kisiyi tam anlamiyla tarif ettin kardesimde bu kisi evli iki cocuklu insan ben neden ona sans veriyiim bir de dogru insanmis benim icin tee allam ya
Canım şu takıldı kafama belki de yanlış anlamış olabilirim senin asla şans vermeyi düşünmediğin kişiyi doğrudan omu bildi yani tarifi falan tutmuş ya.
yani soyle dedi biri daha var dedi fiziksel olarak tarif etti senin yaptigin islerle iligili is yapiyor dedi dogru ayni meslekteniz baglantili islerimiz var bu kisi sana karsi cok guzel ve samimi duygular beslior ve senin icin DOGRU INSAN dedi, sen sans vermek istemiyorsun ama bir sans ver dedi, yani tarif etigi gibi biri var cookkkk uzun zndir ama su varki adama yuz vermem tabi evli cocuklu ve istedigi de belli yani, benim prensiplerime aykiri bir durum zaten bu noktada bu fal benim icin pek de dogru denemez yani benim
Şimdi anladım, aslında fal da bildikleri var ama tavsiye yanlış yani doğru insan terimi ni kullanması kim olursa olsun hangi falcı yorumcu da olursa olsun bu şekilde (bu insan bekar veya evli) yönlendirme yapması yanlış geliyor bana çünkü fallardan çok etkilenen bazen hayatını ona göre yönlendirenler var doğru dediği insan ya çok kötü biriyse yada yanlış dediği kötülediği insan farklı biriyse yani kahve telveleriyle v.s bu kadar kesin ve net konuşmak bence tehlikeli.
Rad Mirza, Feyzan Tekin, Eylül başak ve İlkay Gür e baktırdım ben dördünü de beğenirim diğerleri hakkında bilgim yok.
Kizlar Selin Imer'in bana dedigi bir sey var, okurken zugurt tesellisi demistim ama olaylar dedigi yonde gelisiyor, cikarsa onunde saygiyla egilirimKendi de yazmis, teselli olarak bakma, olmamasi hayirli olmus, cunku bu is yerine soyle soyle bir is olacak demis, ve ta onun tarif ettigi gibi bir durum var
Bir de senden biri hoslanacak demisti, sanirim o da tuttu, harfi de tuttu
evt bu konuda haklisin yani bu kisiyle yolun cok acik falan demesi yani ne yolum acik olabilirki ve falin sonunda da yil sonu benim o bahsettigi insanla birlikte olacagimi da soylemis, o yuzden bunu bu sekilde soyleyen bir insanin sordugum soruya verdigi cevabida pek kayda deger bulamiyorum cunku benim icin soyledigi yanlis birsey, sonucta hissiyati varsa zaten suan olmakta olan olaylari cevremdeki kisileri az cok tahmin edebilir ama bu konuda yanildiktan sonra yani kendimi iyi bildigim icin ya kisileri ve olaylari karistiyor yada baglantilari kuramiyor
ztn bana bakilan fallarin hicbiri cikmadigi icin bu da cikar diyemiyorum kimse bana fal bakip tutturamiyor
bir agusos basi sarayli bana fal baktiginda bir ucak yolculugu yapacaksin ondan sonra hersey hizlanacak istedigin olucak demisti yani ucak yolculugumu bildi ama zaten planlanmis bileti alinmis birseydi hissiyati olan biri icin sanirim bilmesi pek zor olmadi ama sanirim oda patlayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?