Binnaz Abla

Ilkay ben hic begendim yani neden oldugunu da soyleyeyim oncelikle ailemden bir erkekle cok kotu bir agiz dolusi kavga edecegimi sonra aramizin super olacagini soylemis ama simdi ben ailemde hic boyle kavga oldugunu onu birak bir irimize salak desek babam kiyametleri koparir kavga nedir bilmeyiz biz hadi bunu gectim isin garip yarafi bana sevdigim kisi yok seni dusunsede sana adim atmaz sen adim atsan ancak bir irinizi tanirsiniz ztn tanimaya ihtiyaciniz var ama olmaz dedi hadi burasina birsey demicem sonucunu olumsuz gormus saygidir birinden bahsetti tarif ettigi gibi ayni meslek grubundan biri var cevremde ve dedigi gibi de benden hislanio bu kisi icin ona sans vermek istemedigimi ama verirsem beni cok mutlu edecegimi bu kisinin diger kisiden daha dogru insan oldugunu soyledi ama soyle bir ayri ti var bu kisiyi tam anlamiyla tarif ettin kardesimde bu kisi evli iki cocuklu insan ben neden ona sans veriyiim bir de dogru insanmis benim icin tee allam ya

ben istiyom :)

Bence 5 tl kampmanyasina yonelmeyin, ben 2 fal baktirdim, 2si de rezildi ve bastan savmaydi. Eylul Basak bile sallama bakmis.

Kampanya dolayısıyla fal atıp atmama konusunda kararsız kalanlar için baktırdığım iki kişinin yorumunu yazayım hemen

Eylül başak: başarılı bir yorumdu. Şu an içinde bulunduğum durumu oldukça iyi şekilde belirtmiş. Fakat geleceğe dair çok yapmamış. Denenebilir bence

Feyzan tekin:
kart yorumcusu sayılır. Hislerinin çok güçlü olduğunu düşünmüyorum. Ama çoğu falcının aksine ilişkim ile ilgili farklı yorumda bulundu. Nesibe de aynı sebeplerden dolayı erkek arkadaşımdan uzaklaşacağımı söylemişti. O açıdan nesibe ve feyzanın falı paralel oldu. Öyle aman aman nokta atışları yok ama kötü de değil. Şu an fallar indirimdeyken denenebilir.

2 kişi daha deneyebilirim belki. Ama çok az kişi baktırdığı için birilerine daha baktırsam mı emin olamıyorum

Bu arada geçen hafta binnazabladaki %50 indirim sayesinde denediğim falcıların da yorumlarını yazayım. Son 1 kişilik kredim kaldı ya maya demir'e baktırıcam ya selin imer'e. Ki mayayı yakalamak mucizevi olacağı için muhtemelen baktıracağım kişi selin imer olacak. Neyse

Bilge özdoğru: topikte en çok konuşulan isimlerden biriydi ve indirim sayesinde baktırma imkanı buldum. Tarot konusunda kendimi geliştirmek istesem sanırım bilge'ye başvururum. Kartları ve anlamlarını tek tek açıklaması vs adeta bir tarot eğitmeni niteliğinde. Fakat gerçekten tarota hakim biri olduğunu düşünüyorum. Evet çoğu kişinin dediği gibi kart yorumcusu. Ama kartları doğru ve detaylı yorumluyor bence ve bu da baktığı falı doğru hale getiriyor. Anlık durumu ve karakter analizini çok başarılı şekilde bilmiş. Ama tekrar dener miyim? Söylediklerini yaşamadığım sürece büyük ihtimal hayır

Ekin sarpen: katina baktırdım ve çok beğendim. Yakın zamanda yaşadığım problemi direkt söylemesi beni şaşırttı. Ve bu konuda çevremdeki kişilerin sergilediği tavrı da bildi. Durum analizi güzeldi

Canım şu takıldı kafama belki de yanlış anlamış olabilirim senin asla şans vermeyi düşünmediğin kişiyi doğrudan omu bildi yani tarifi falan tutmuş ya.

Canım şu takıldı kafama belki de yanlış anlamış olabilirim senin asla şans vermeyi düşünmediğin kişiyi doğrudan omu bildi yani tarifi falan tutmuş ya.

yani soyle dedi biri daha var dedi fiziksel olarak tarif etti senin yaptigin islerle iligili is yapiyor dedi dogru ayni meslekteniz baglantili islerimiz var bu kisi sana karsi cok guzel ve samimi duygular beslior ve senin icin DOGRU INSAN dedi, sen sans vermek istemiyorsun ama bir sans ver dedi, yani tarif etigi gibi biri var cookkkk uzun zndir ama su varki adama yuz vermem tabi evli cocuklu ve istedigi de belli yani, benim prensiplerime aykiri bir durum zaten bu noktada bu fal benim icin pek de dogru denemez yani benim

Şimdi anladım, aslında fal da bildikleri var ama tavsiye yanlış yani doğru insan terimi ni kullanması kim olursa olsun hangi falcı yorumcu da olursa olsun bu şekilde (bu insan bekar veya evli) yönlendirme yapması yanlış geliyor bana çünkü fallardan çok etkilenen bazen hayatını ona göre yönlendirenler var doğru dediği insan ya çok kötü biriyse yada yanlış dediği kötülediği insan farklı biriyse yani kahve telveleriyle v.s bu kadar kesin ve net konuşmak bence tehlikeli.

evt bu konuda haklisin yani bu kisiyle yolun cok acik falan demesi yani ne yolum acik olabilirki ve falin sonunda da yil sonu benim o bahsettigi insanla birlikte olacagimi da soylemis, o yuzden bunu bu sekilde soyleyen bir insanin sordugum soruya verdigi cevabida pek kayda deger bulamiyorum cunku benim icin soyledigi yanlis birsey, sonucta hissiyati varsa zaten suan olmakta olan olaylari cevremdeki kisileri az cok tahmin edebilir ama bu konuda yanildiktan sonra yani kendimi iyi bildigim icin ya kisileri ve olaylari karistiyor yada baglantilari kuramiyor
ztn bana bakilan fallarin hicbiri cikmadigi icin bu da cikar diyemiyorum kimse bana fal bakip tutturamiyor
bir agusos basi sarayli bana fal baktiginda bir ucak yolculugu yapacaksin ondan sonra hersey hizlanacak istedigin olucak demisti yani ucak yolculugumu bildi ama zaten planlanmis bileti alinmis birseydi hissiyati olan biri icin sanirim bilmesi pek zor olmadi ama sanirim oda patlayacak :)

Rad Mirza, Feyzan Tekin, Eylül başak ve İlkay Gür e baktırdım ben dördünü de beğenirim diğerleri hakkında bilgim yok.

ben mayis sonu rad mirza ve feyzan tekin denemistim ikiside birbirinin zitti yorumlar yapmisti, rad mirza fal bakmatan cok ogut veriyordu yani ben ogut istesem bir buyuge danisirim ztn beni tanimayan bir falciya degil

bana cok pespembe bir tablo cizmis gibi geldi yani kendisne dedim bu fal tutmaz pek cok pembe iyimser tablo czmissiniz dedim artik zamani gelince goruruz :)

Hayırlısı olsun, patlayacak diye düşünme çıkmasını istediğin bir şey se olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…