Binnaz Abla

kızlar 5 tl liklere göndermeyin derim. ben 2 tane gönderdim de baştan savma yapmış gibiler ya..ya da bana öyle geldi bilmiyorum genel tarzları budur belki de.. ben memnun kalmadım özetle

puufff canım çok sıkkın bugün, her işim ters gidiyor, ne yapsam olmuyor , ne aşk var ne mutlu eden tek bir şey.. nedir bu böyle yaa, ne zaman mutlu olacağım artık gerçekten umudumu yitirdim ... fallar filan da boş artık.. hiç bir şeyin değişeceği de yok

Lan ben de tamamen boyle hissediyorum, icimden gecenlere tercuman olmussun. Ne olacak bizim bu halimiz ?

bir heyecan lazim su hayata ne biliim yeniden kalbi hizla carptracak yada sabah yataktan mutlulukla ne guzel birgun die kalkmaya sebep olacak pffff, kista geldi hic bortu bocek mevsimi degil, bgn soguktan kalkamadim yataktan 2 derece yaaa burada hava

Kampanya fallarından gelen yorumları paylaşıyorum kızlar İyisi, kötüsüyle

İlkay Gür; Gayet detaylı bir yorumdu sanki yorum hiç bitmemiş gibiydi.

Eylül Başak ; Daha öncede birkaç kez göndermiştim o zaman da beğenmiştim şimdide beğendim.

Lule Femer ; İlk kez fal attım ama onuda çok beğendim. 4tl olmasına rağmen detaylıydı.

Alfa Öz ; İlk kez fal attım ama onuda çok beğendim.

Feyzan ; Feyzan ada daha önce iki kez fal gönderdim. Biraz geç yorumladı ama nokta atışları olan güzel bir faldı.
Tavsiye ederim.

Sezin Arslan ; hiç beğenmedim 4 tl diye baştan salma yazmış.

Şimal Yıldız ; Hiç beğenmedim 7-8 satır bir şey yazmış.

Rad Mirza ; Yeni attım yorum yapmadı daha

Bu arada bende neredeyse hepsine attımışım

Lan ben de tamamen boyle hissediyorum, icimden gecenlere tercuman olmussun. Ne olacak bizim bu halimiz ?
Cherry artık çabalamaktan da bıktım bir şeyler için.. yani uğraş dur nereye kadar. son zamanlarda bunu sorgulamaya da başladım. ne amacı var ki hayatımın? hep düşünüyorum üzüntü, yorgunluk, savaşmakla geçiyor ömrüm.

Kızlar binnazdaki son kredimle selin imer'e gönderdim. Anlık durum iyi, erkek arkadaşımın iş hayatındaki sorunları filan bilmiş. Ama biraz pembeci gibi sanki?
erkek arkadaşın sana şubat ayında evlenme teklif edecek demiş. İlişkimiz daha 1 yıllık ve ben üniversitedeyim henüz böyle bi şey imkansız. Ki fal bilgilerimde yaşım da yazıyor aslında. 21 yaşında evlilik nedir yahu... Biraz uç noktada bir yorum yapmış bana kalırsa.

evet selin biraz uç yorum yapabiliyor katılıyorum.. sen yine de ana konulara bak, abartı cümleleri kırp

Bu kadn herkese mi olumlu konusuyor yhu ?

Kızlar ben de burdan okuyup selin imere attım durum analizi ile ilgili bişi diyemicem çünkü baktırdığım insandan hiç haberim yok ama çevreden duyduklarım kadarıyla tutarlı konuşmuş. Gelecek ile ilgili bana da olumlu konuştu ben soru bölümünde ısrarla olmaz böle bişi dememe rağmen o olacak dedi ki kasımın başı gibi kısa süre verdi. Ben pek inanmıyorum fallara bundan önce ilk aşkımdan ayrıldığımda aylık 400 tl lik fal baktırdım ve hiçbirinin dediği çıkmadı durumu bilenler oldu ama gelecek tırt.mesela herkes nesibeyi çok beğenir ama bendeki tüm falları patlamıştır. Kısaca gelecekle ilgili çok olumlu konuştu ama çıkma olasılığını ben görmüyorum zaten Allahtan başka kimse de bilemez gaybı sadece duruma göre bi yorum getiriyorlar bence. Böle selin imerin falının çıkma olasılığını görmüorum diyorum ama deli gibi de çıksın istiyorm

Bir yolun var modasına uydum ve alfa öz e yolladım yeni geldi yorum pembe tablocu değil kesinlikle ama daha uzun olabilirdi gelecek ile ilgili yorum ağırlıklı çıkarsa paylaşırim

Bir yolun var modasına uydum ve alfa öz e yolladım yeni geldi yorum pembe tablocu değil kesinlikle ama daha uzun olabilirdi gelecek ile ilgili yorum ağırlıklı çıkarsa paylaşırim
alfa nn bi dediği bende anında patladı, söylemeden edemedim..

Selam arkadaslar bu yazdığımı yazarken ben cok mutlu değilim ama paylaşmam lazım. Geçenlerde saraylıhanım a tekrar baktırdım. 1 ay önceki falında ne dediyse bu sefer tam tersini söyledi. Nesibeye de baktırdım, ona ilk Temmuz'da baktırmıştım yine cok tutarlıydı. Ama açıkçası Saraylı konusunda hayalkırıklığına uğradım. O zaman söylediklerine inanmakta güçlük çekmiştim, su anki yorumu cok daha gerçekçi ama bir insan 360 derece değişmez ki 1 ayda.. Neyse bu da benim notum olsun...Yine de tatlı biri ama bu deneyimden sonra bir kez daha baktırmam sanırım...maalesef hayalkırıklığı oldu...

Bu arada hiç bir şeyi tutturmadı bu sefer.. Belki enerjisi düşüktür ama anlattığı şeyler alakasızdı benimle.. Iş hayatı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…