- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- 63
Hayırlısı olsun, patlayacak diye düşünme çıkmasını istediğin bir şey se olumlu düşün
puufff canım çok sıkkın bugün, her işim ters gidiyor, ne yapsam olmuyor , ne aşk var ne mutlu eden tek bir şey.. nedir bu böyle yaa, ne zaman mutlu olacağım artık gerçekten umudumu yitirdim ... fallar filan da boş artık.. hiç bir şeyin değişeceği de yok
kızlar 5 tl liklere göndermeyin derim. ben 2 tane gönderdim de baştan savma yapmış gibiler ya..ya da bana öyle geldi bilmiyorum genel tarzları budur belki de.. ben memnun kalmadım özetle
puufff canım çok sıkkın bugün, her işim ters gidiyor, ne yapsam olmuyor , ne aşk var ne mutlu eden tek bir şey.. nedir bu böyle yaa, ne zaman mutlu olacağım artık gerçekten umudumu yitirdim ... fallar filan da boş artık.. hiç bir şeyin değişeceği de yok
Cherry artık çabalamaktan da bıktım bir şeyler için.. yani uğraş dur nereye kadar. son zamanlarda bunu sorgulamaya da başladım. ne amacı var ki hayatımın? hep düşünüyorum üzüntü, yorgunluk, savaşmakla geçiyor ömrüm.Lan ben de tamamen boyle hissediyorum, icimden gecenlere tercuman olmussun. Ne olacak bizim bu halimiz ?
evet selin biraz uç yorum yapabiliyor katılıyorum.. sen yine de ana konulara bak, abartı cümleleri kırpKızlar binnazdaki son kredimle selin imer'e gönderdim. Anlık durum iyi, erkek arkadaşımın iş hayatındaki sorunları filan bilmiş. Ama biraz pembeci gibi sanki?
erkek arkadaşın sana şubat ayında evlenme teklif edecek demiş. İlişkimiz daha 1 yıllık ve ben üniversitedeyim henüz böyle bi şey imkansız. Ki fal bilgilerimde yaşım da yazıyor aslında. 21 yaşında evlilik nedir yahu... Biraz uç noktada bir yorum yapmış bana kalırsa.
evet selin biraz uç yorum yapabiliyor katılıyorum.. sen yine de ana konulara bak, abartı cümleleri kırp
Kızlar binnazdaki son kredimle selin imer'e gönderdim. Anlık durum iyi, erkek arkadaşımın iş hayatındaki sorunları filan bilmiş. Ama biraz pembeci gibi sanki?
erkek arkadaşın sana şubat ayında evlenme teklif edecek demiş. İlişkimiz daha 1 yıllık ve ben üniversitedeyim henüz böyle bi şey imkansız. Ki fal bilgilerimde yaşım da yazıyor aslında. 21 yaşında evlilik nedir yahu... Biraz uç noktada bir yorum yapmış bana kalırsa.
Canm bende Nesibe'ciym. Banada gondrir msnkızlaar bu arada unutmadan ablam feyzanı denedi hiç beğenmedi bende beğenmedim onu direk ben bile denemedim kadın ''ben ruhlar aleminden feruu'' der gibi yapmacık ve sıradan
alfa nn bi dediği bende anında patladı, söylemeden edemedim..Bir yolun var modasına uydum ve alfa öz e yolladım yeni geldi yorum pembe tablocu değil kesinlikle ama daha uzun olabilirdi gelecek ile ilgili yorum ağırlıklı çıkarsa paylaşırim
alfa nn bi dediği bende anında patladı, söylemeden edemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?