Binnaz Abla

Bu arada hiç bir şeyi tutturmadı bu sefer.. Belki enerjisi düşüktür ama anlattığı şeyler alakasızdı benimle.. Iş hayatı falan
yaa acaba ona sorsan mı bi neden boyle oldu dıye ? acaba yapılan şeyler atılan adımlar fln değiştirmeye yetiyomu sonuçları ?

Bu arada hiç bir şeyi tutturmadı bu sefer.. Belki enerjisi düşüktür ama anlattığı şeyler alakasızdı benimle.. Iş hayatı falan

Saraylinin enerjisi düşük galiba bu aralar o yüzden tutturamamiş olabilir. Zaten bu aralar sık girmiyor, giriyorsada 10 gün falan ara veriyor, gerçekten bu aralar enerjisi düşmüş olabilir

arkadaşlar bi yıldır falan burdan baktırıyorum diyar demir ve hülya demir her baktıklarında iyi bildiler, onun dışında en son orçun gül diye birine baktırdım o da fena değildi. en kötüsü marzuka yavuz asla baktırmayın derim... başka çok pahalı olmayan önerebileceğiniz biri var mı acabaa ??

bu saydıkların zaten bu sayfalarda alt küme falcılardan..burada popüler olanlar: nesibe, saraylı, selena, taha, kiraze ve klotho gibi falcılar..son dönemde de selin imer çıktı..ondan henüz emin değiliz ama yani denemek istiyorsan bunlardan birini dene derim..çoğunluk böyle diyorsa bi bildikleri vardır..

ya kızlar rezzan abla ne zaman online olur bilen var mı acaba ona fal baktırmayı çok istiyorum

Kızlar dıkkat!!! Bılge özdogruya attım atmax olaydım içim karardı hıç bılmedı dıyemem ama bugune kadar nesıbe, selena, saraylı, rezzan, aklınıza kım gelıyosa tamm tersını dedı attı.. Bıde hiç ayrıntı yok soyledıgı seyı yasayan varmı?? Ben 32 yaşındayım 35 de evlenıyosun dedı.nerde ne zaman tanışıcam sımdıkı ne olucak hıc bışey dememış anlamadım yaw() bır yorum yapın yaw.alcanzarım begenırdı onu bılıyorum ama ayy kızlar

ya kızlar rezzan abla ne zaman online olur bilen var mı acaba ona fal baktırmayı çok istiyorum

bugün hiç girmediyse yarın sabahtan girer bence. genelde öyle yapıyor. onun dışında genelde 4-5 gibi fal alımını açıp akşam saatlerinde bakıyor. eğer 10 gibi gelen falları bitirmişse bi daha açar o saatlerde en geç ertesi sabah yollar falını. rezzan abla ustası konuştu gibi oldu biraz

Bilge'yle Nesibe, Venusamber ikilisini karsilastir derim, baska da bir sey demem :)

Bana tek kelimesi cikmadi, zirvaliyor bence.

sen memnun musun peki ondan bana birazcık bilgi verebilir misin :)

Ca
Bilge'yle Nesibe, Venusamber ikilisini karsilastir derim, baska da bir sey demem :)

Bana tek kelimesi cikmadi, zirvaliyor bence.
canım anlamadım.. Bılgemı zırvalıyor. Nesıbe ve venussemı guven dedın?? Kusura bakma bılge yıktı benı hala toplayamsdım

ben ilk zamanlarda baktırmıştım bilge'ye tamamen atmasyon. çok olumsuz konuşur, dediği hiçbir şey de çıkmaz.
nispeten nesibe iyi bakardı bana o dönemler.

kızlar ya melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? bi de nesibeyi geçenlerde yakaladım ama gene ortalama bi faldı. en son temmuzda baktırmıştım o zaman nişanlın tekrar seni arıcak ama sen istemiceksin demişti ama nişanlım aramadı. hatta hayatında başka biri olabilir şuan. temmuzda da 2 seneye kadar evlenenmiceksin dedi şimdi de yani bunda tutarlıydı. şimdiki falı başka biri için baktırdım bunla olmazsınız siz dedi. kısaca aşk yok para yok evlilik yok..

bana da artık dedikleri çıkmıyor.. neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…