- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
kızlar ya melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? bi de nesibeyi geçenlerde yakaladım ama gene ortalama bi faldı. en son temmuzda baktırmıştım o zaman nişanlın tekrar seni arıcak ama sen istemiceksin demişti ama nişanlım aramadı. hatta hayatında başka biri olabilir şuan. temmuzda da 2 seneye kadar evlenenmiceksin dedi şimdi de yani bunda tutarlıydı. şimdiki falı başka biri için baktırdım bunla olmazsınız siz dedi. kısaca aşk yok para yok evlilik yok..
Kızlar saraylı nın face yayınladığı bir haber var dikkatli olma konusunda uyarıyor
okumanızda fayda var.
http://m.acunn.com/haber-detay-1/falci-kadin-basa-bela-oldu-177585/sayfa-1
bana da artık dedikleri çıkmıyor.. neden acaba
yaaa :) aynı benımkı gıbı olmus demekkı senınde . arıycak dedıgı tarıhte aradı we çok şaşırdım gercekten bu kadar tutturduguna .. ama bu hafta ıcı benımde ılıskımın baslaması lazım tekrar ona gore yıne haber verıcem sızlere bakalım beklemedeyım bende . bide dediğin gibi abla kardeş ilişkisi bozuyo bencede olayı . senın olayına çok fazla dahil oluyo ve bu sefer devreye iyi niyetler ve nasihatler giriyor daha cok . bide sanırım bız oldukca sık baktırıyoruz ve aynı seyler tekrarlanıp duruyor o zamanda allah nazarlardan korusun en son fal ımı 6 sında baktırmısım ki o da bır mılyonluklardan dı oyle cıddıye ala ala beklememıstım . saraylı ya rezzan a yada selın e tekrar atmamak benım ıcın bı mucıze olducanım bılge ozdıgru yalan ztn falına bı ıkı kere daha baktır olay kıtaplara akıl vermeye dogru gıdıcek gereksız,, ben sıze haber vermeye gırdım Selin İmerin falı CIKTIIIIIbu hafta ıcınde demıstı oldu devamını bekleyıp gorucezzz
canım bılge ozdıgru yalan ztn falına bı ıkı kere daha baktır olay kıtaplara akıl vermeye dogru gıdıcek gereksız,, ben sıze haber vermeye gırdım Selin İmerin falı CIKTIIIIIbu hafta ıcınde demıstı oldu devamını bekleyıp gorucezzz
Selin Imer bana da cikti
yaaa :) aynı benımkı gıbı olmus demekkı senınde . arıycak dedıgı tarıhte aradı we çok şaşırdım gercekten bu kadar tutturduguna .. ama bu hafta ıcı benımde ılıskımın baslaması lazım tekrar ona gore yıne haber verıcem sızlere bakalım beklemedeyım bende . bide dediğin gibi abla kardeş ilişkisi bozuyo bencede olayı . senın olayına çok fazla dahil oluyo ve bu sefer devreye iyi niyetler ve nasihatler giriyor daha cok . bide sanırım bız oldukca sık baktırıyoruz ve aynı seyler tekrarlanıp duruyor o zamanda allah nazarlardan korusun en son fal ımı 6 sında baktırmısım ki o da bır mılyonluklardan dı oyle cıddıye ala ala beklememıstım . saraylı ya rezzan a yada selın e tekrar atmamak benım ıcın bı mucıze oldu
Hemen gönderim kuzucum geç oldu kusura bakmayasın telaşımız vardıCanm bende Nesibe'ciym. Banada gondrir msn
ben istiyom :)[/QUOT
sanada atayım geç oldu canım telaşemiz vardı kusura bakma sende
Çıkmasına cok sevındım bende ne yazıkkı 3 kez baktırdım selın hnm ılk falındakı tarıh mortaynen bendee sasırdım bu hafta dedı dırek tarıh degıl ama gercektende oldu kı benım beklemedıgım bırseydı,aynen oldukca sık baktırıyoruz ben bu aykı faturamdan anladım =))))) ve de melegın dedıgı bırsey oldu onun falları hep bana cıkardıma ortada yok :S
canım bılge ozdıgru yalan ztn falına bı ıkı kere daha baktır olay kıtaplara akıl vermeye dogru gıdıcek gereksız,, ben sıze haber vermeye gırdım Selin İmerin falı CIKTIIIIIbu hafta ıcınde demıstı oldu devamını bekleyıp gorucezzz
bende mutlu olmuştum denedim oniiiBende Neslişah a baktırdım aman aman pembe değil, şeker pembe
Pki fali okudgunda ne kdr da toz pmbe dedin mi. Bnin falm oyle cunku. Suan ki durmumla ve hissettiklerimle yola cikarsam hayal otesi.[/QUOTE ay benımkıde aynen hayal ötesıı(
Pki fali okudgunda ne kdr da toz pmbe dedin mi. Bnin falm oyle cunku. Suan ki durmumla ve hissettiklerimle yola cikarsam hayal otesi.
Bılge için içime su serptınız gıttı 40 tl amabı kahve bı katına eh yaaa içimin karardıgıyla kaldım tek nokta atış benımkının hayatında kız oldugunu bılmesı ınş sonra dedıklero olmaz bunu bıldı ya o kopardı benı hayatında bırı varmı dedım ğat koydu cvp sonrası maglum işle ılgılı de selın ımerle tam aynı gıbı ama zıt..bırı eski işin dıyo bırı yenı iş dıyo bakalım? Seşın ımer ılk falında arıcak dedı cıkmadı ama hala ınatla arıcak bak gor dıyo bılge bekleme aramaz dıyo;( selın ımer bu yıl bıtmeden ayrılıcaklar dıyo:) bılge onumuzdekı 6 ay ayrılmszlar dıyo kızlar selın ılktarıhı bılmedı ya ona uzldum. Ya bı ıkı dakkanızı ayırın bı yardım edın su kardesınıze aklınıza ıhtıyacı m sonsuz var;(((( nesıbem de bu adam gelır ama zaman var bu yıl bıtmefen bu kızda bıter dıyo:) iş için tarıh vermese bıle bı kapı var zaman dıyo:) melek hepten tarıh olarak patladı ayy kıxlar bırı bana soru sormayı ogretsın gozumsunuz??? Sızı sevıyorım kızlar ıyıkı burası var yoksa aklımı yıcem ((
Bılge için içime su serptınız gıttı 40 tl amabı kahve bı katına eh yaaa içimin karardıgıyla kaldım tek nokta atış benımkının hayatında kız oldugunu bılmesı ınş sonra dedıklero olmaz bunu bıldı ya o kopardı benı hayatında bırı varmı dedım ğat koydu cvp sonrası maglum işle ılgılı de selın ımerle tam aynı gıbı ama zıt..bırı eski işin dıyo bırı yenı iş dıyo bakalım? Seşın ımer ılk falında arıcak dedı cıkmadı ama hala ınatla arıcak bak gor dıyo bılge bekleme aramaz dıyo;( selın ımer bu yıl bıtmeden ayrılıcaklar dıyo:) bılge onumuzdekı 6 ay ayrılmszlar dıyo kızlar selın ılktarıhı bılmedı ya ona uzldum. Ya bı ıkı dakkanızı ayırın bı yardım edın su kardesınıze aklınıza ıhtıyacı m sonsuz var;(((( nesıbem de bu adam gelır ama zaman var bu yıl bıtmefen bu kızda bıter dıyo:) iş için tarıh vermese bıle bı kapı var zaman dıyo:) melek hepten tarıh olarak patladı ayy kıxlar bırı bana soru sormayı ogretsın gozumsunuz??? Sızı sevıyorım kızlar ıyıkı burası var yoksa aklımı yıcem ((
aValla hayatinda biri var demek bence cok cakalca, ben falci olsam oyle derdim. Yok oldugunu bilsen bile, allah allah cevresinde yazilan mi var diye icine kurt dusuruyor cunku. Neticede erkek %99.9 birini bulur, olmadi flort eder.
Bilge de hissiyat falan yok, nersiyle kahve bakiyor cozemedim :) Kar anlami okumak degil ki bu. Bilge bildiginden degil, istatistik kurallarini takip ederekten tutturmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?