Binnaz Abla

Nesibe niye olmaz dedi yeni kişi ile ?

bana da artık dedikleri çıkmıyor.. neden acaba

Cok baktırdık dıyemı acaba bana hep tutarlı ama boyle yorumlar okuyunca korkmuyor degılım acıkcası,fazla baktırınca aramızda falcı ılıskısı degılde abla kardeş ılışkısı olusuyor galıba fazla mı samımı oluyoruz ısın buyusumu kacıyor ne :S

yaaa :) aynı benımkı gıbı olmus demekkı senınde . arıycak dedıgı tarıhte aradı we çok şaşırdım gercekten bu kadar tutturduguna .. ama bu hafta ıcı benımde ılıskımın baslaması lazım tekrar ona gore yıne haber verıcem sızlere bakalım beklemedeyım bende . bide dediğin gibi abla kardeş ilişkisi bozuyo bencede olayı . senın olayına çok fazla dahil oluyo ve bu sefer devreye iyi niyetler ve nasihatler giriyor daha cok . bide sanırım bız oldukca sık baktırıyoruz ve aynı seyler tekrarlanıp duruyor o zamanda allah nazarlardan korusun en son fal ımı 6 sında baktırmısım ki o da bır mılyonluklardan dı oyle cıddıye ala ala beklememıstım . saraylı ya rezzan a yada selın e tekrar atmamak benım ıcın bı mucıze oldu

Selin Imer bana da cikti

aynen bendee sasırdım bu hafta dedı dırek tarıh degıl ama gercektende oldu kı benım beklemedıgım bırseydı,aynen oldukca sık baktırıyoruz ben bu aykı faturamdan anladım =))))) ve de melegın dedıgı bırsey oldu onun falları hep bana cıkardı ztn ama ortada yok :S

Çıkmasına cok sevındım bende ne yazıkkı 3 kez baktırdım selın hnm ılk falındakı tarıh mort(ya ben soru sormayımı beceremıyorum acaba bırı bana ozellden ayrılan sevgılının donuşu ıle ılgılı suankı sevgılıysıyke aralarını ve işle ılgılı soru nasıl soruyo bunatsın kurban olam artık yaw((

Pki fali okudgunda ne kdr da toz pmbe dedin mi. Bnin falm oyle cunku. Suan ki durmumla ve hissettiklerimle yola cikarsam hayal otesi.

Bende Neslişah a baktırdım aman aman pembe değil, şeker pembe
bende mutlu olmuştum denedim oniii çokmu pembe geldi anacım ya nesibenin olumsuz gördüğü şeylerden sonra bir tane bile olumsuz dese gece uyuyamıyom iyi geldiydi vaay anam bende hata niye denediysem

Bılge için içime su serptınız gıttı 40 tl ama bı kahve bı katına eh yaaa içimin karardıgıyla kaldım tek nokta atış benımkının hayatında kız oldugunu bılmesı ınş sonra dedıklero olmaz bunu bıldı ya o kopardı benı hayatında bırı varmı dedım ğat koydu cvp sonrası maglum işle ılgılı de selın ımerle tam aynı gıbı ama zıt..bırı eski işin dıyo bırı yenı iş dıyo bakalım? Seşın ımer ılk falında arıcak dedı cıkmadı ama hala ınatla arıcak bak gor dıyo bılge bekleme aramaz dıyo;( selın ımer bu yıl bıtmeden ayrılıcaklar dıyo:) bılge onumuzdekı 6 ay ayrılmszlar dıyo kızlar selın ılktarıhı bılmedı ya ona uzldum. Ya bı ıkı dakkanızı ayırın bı yardım edın su kardesınıze aklınıza ıhtıyacı m sonsuz var;(((( nesıbem de bu adam gelır ama zaman var bu yıl bıtmefen bu kızda bıter dıyo:) iş için tarıh vermese bıle bı kapı var zaman dıyo:) melek hepten tarıh olarak patladı ayy kıxlar bırı bana soru sormayı ogretsın gozumsunuz??? Sızı sevıyorım kızlar ıyıkı burası var yoksa aklımı yıcem((

bilgeyi denemedim ama sorunda bişi dedin mi kuzucan ondan anladıysa hayatında biri olduğunu cakal çünkü bazıları selini ablam beğenir ama bende öyle birşeyi zıt bilmiştiki denemedim bida nesibenin her dediğini yaşıyorum ablamda bayılmaya başladı ona güvenim tam melek dediğinizi ablam denemişti ben denemedim ama hatırlamıyorum beğendimi beğenmedimi inşalla sana cıkar akılda kalıcı olsa hatırlardım valla ben herşeyi soruyorum cok detay vermiyom ilkinde sonralarda veriyom ilki deniyorum hep

Valla hayatinda biri var demek bence cok cakalca, ben falci olsam oyle derdim. Yok oldugunu bilsen bile, allah allah cevresinde yazilan mi var diye icine kurt dusuruyor cunku. Neticede erkek %99.9 birini bulur, olmadi flort eder.

Bilge de hissiyat falan yok, nersiyle kahve bakiyor cozemedim :) Kar anlami okumak degil ki bu. Bilge bildiginden degil, istatistik kurallarini takip ederekten tutturmus :)

Nesibemi en sonunda yakaladım çok şükür kartları nasıl aceleyle seçip falı gönderdim hatırlamıyorum bile

a
Sagol un içime su serpıyosunuz kaderdaşlarım:)alcanzara bılge bılmıştı dıye kaldı aklımda neyse artık iş konusunda gorucez selin imer bılse benım hayatım sahane olurdu:) ılk falın tarıhı gecse bıle bak gor dıyo. 3 falda tutarsıx olan tek sey tarih karmaşası:)şuankı işindem daha kurumsal bı iş dıyo kı benım sektorde benımkınden cıkarıldıgım işden daha dogrusu kurumsal daha cok para veren bı şirkey yok hayır lego soyledı baktım evet oyle bı lego var ama o yabancı şirkette hayatta almazlar benı yabancı dılım yetmez artı hıc bı kurallına uymaz cvım ve ımkansızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…