Binnaz Abla

bak soyle dıyım bana baktıgında senden hoslanan bırısı daha var dedı ve ben bgn onu yasadım aynen dedıgı sekılde ve soktayım kı ben soguk nevalenin onde gıdenıyımdır kı kımseylede konusmuyorum dogru duzgun okulda aynen bunlar oldu bgn ve verdıgı tarıh gec olsa bıle oldu bende bu hafta ıcınde beklemedıgım bır durumdu fal bıraz enerjı ısı kıme cıkar cıkmaz bılemeyız ama soyle bırsey varkı nesıbenın yada rezzan ablanın hıslerını ınkar edemeyız mesela ama bılge boyle degıl kartlardan okuyor bı kac fal sonra akıl verıyor ztn o son falımdan sonr ahıc baktırmadım ona sınır oldum cunku aklım var cok sukur kendıme soz gecırebılsem yaparım ztn bak aklıma geldı sınırlendım
canım sen olayı bıraz anlat ama net ve kısa sorular sor detay vermeden ben bıraz ıpın ucunu kacırıyorum soru sorarken gecen gunde basıma geldı marsaıle mıydı adını yanlıs yazmıs olabılır o bana oyle bır yorum yapmıskı oluyordum resmen okuduklarımdan bende onun olumsuzluklarına cok takılmıstımm bırde bol bol dua et kuzummm

ben de bilgeye baktırdım 3 fal fln . zamanında bu ınsan senı aramıycak dedıgı gunden 1 gun sonra bekledıgım kısı benı aramıstı . we bu ucuncu falıydı fakat ılk ıkı falı gayet olumlu bakmıstı bana döncek sana arıycak pısman bı sekılde sevıyo cart curt demıstı ucuncu falında aramıycak demıstı hem tutarsız hemde yanlıs cıkan bır fal oldu yanı benım ıcın . ve dedıklerı gıbı ben his li bır ınsan oldugnu dusunmuyorum bılgenın . we aslında sunu fark ettımkı hıc kımse tam olarak tutturamıyo bence yanı daha oncede tarıh olarak tutturanlar olmustu arıycak dendıgı zaman aramıstı ama sonuc olarak hala bır bekleme ıcındeyım ben . o yuzden sunu anladım bıraz da bız fal da cıkan sonuclara gore kendımızı yönlendırıyoruz mesela bana kıme baktırdıysam baktırayım hep sewıyo senı bırakamaz dedıler ve bende buna guwenerek cocugun ustune gıttım durdum naz nıyaz yaptım paso . ama hep kendımden uzaklastırdım aslında . ne zamandır fal baktırmıyodum cok da ozlemıstım gecen gun selın ımer ın dedıgı tarıhte geldı we ıcımden geldıgı gıbı dawrandım we cok guzel bır gorusme oldu benım ıcın . acıkcası bıraz sogudum bu fal ıslerınden . arada bır ewet hobı olarak belkı devam edebılecegımı dusunuyorum ama asla eskısı kadar sık baktırmam ıns gerekte olmaz .

ayy çok sevindim yaaa.. selin bi tek bana tutturamayacak ama yine de çıkanlara acayip seviniyorum

Bana olumlu olumsuz dediği her şey çıkıyo canım nesibem benim favorim online da tek yorumcu nesibe benim için tarot ve katinada tek geçerim onu :)
yalnız olmadığıma sevindim bacı banada cıkıyor olumsuzlarda korkuyom onlarda cıkıyiii

Selam kızlar birsürü hayal kırıklığı vicdansız bir adam kardeşimin rahatsızlığı birde üstüne terkedilmek aldatılmak tehdit birçok şey yaşadım. O arada mutluydum birden herşey tersine döndü yazdıklarınızı hep okudum. Çok fal baktırdım. Hepsi hepsi yanıldı. Herkese inandım. olumlu falların hepsi patladı ölümü bile düşündüm. Sonra tövbe ettim yaşamak deniyosa yaşıyorum. Burdan herkesin önünde nesibe tekbaşerden özür diliyorum görür mü görmezmi bilmiyorum yüzüm yok yazmaya hakkını cok yedim en son 1 ay önce baktırdığım falda kalbini kırdım iademi istedim çünkü onca zaman bana emek verdi olumsuz gördüğü şeye sinirlendim ve sitesine onlarca mail attım feysden taciz ettim kadını hep beni anladığını söyledi ama onun dediği oldu. Ben fal baktırmıyorum artık tövbe ettim sonu yok işte kredi çektim onu bile fala harcadım allaha sığınıyorum artık hepimizin günahlarını affetsin sizle paylaşmak istedim çünkü burdaki birliğiniz cok güzel allaha emanet olun kızlar.

gonca geçmiş olsun hepsi için.. düşmez kalkmaz bir allah..sen sıkma canını.. hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz..ne zaman bunalırsan yaz burada paylaş o nedenle..insan biraz rahatlıyor.. nesibe hangi detayı bilmişti? bende son zamanlarda tutmuyor sanırım çok kanka olduk ondandır..ama gerçekten kalbi iyi birisi, niyeti temiz.. affetmiştir seni merak etme

Nesibe bana arama dedi aradım sonra ona söylemedim oda gördüm aramışsın dedi sonra bana artık iflah olmaz dedi birdaha gittim yine öyle dedi kızdım bende benimkinin içini bilirdi ben duyunca yaşardım sonra başkasıyla nişanlandı büyü yaptıracam dedim nası utanıyorum allahım affetsin bana kızdı bende azarladım nişan bozulcak dedi dinlemedim bozuldu onun sayesinde hata yapmıyordum bir bıraktım ipin ucunu birdaha tutamadım off affetmez biliyorum cok tahammül etti benim yüzüm yok! iyi bir kadın yürekten yapar işini hakkını yedim sitesine yazdım zaten neyse kızlar bir nesibe cıktı bana bir onu da kırdım kendi sorunlarımla hakkını helal etsin her dediği yüzde yüz olmaz ama yön verirdi hangi fal tamamı cıkarki zaten !!!kaybettim şu zamanımda onu kimseye göstermesin yaşatmasın şu durumumu Allah kendinize iyi bakın burda durdukca fal baktırdığım güzel zamanları hatırlıyorum üzülüyorum birdaha girmicem

Selin imer'in falı bana çıkarsa şubatta evlilik teklifi alıyorum demektir valla kızlar size olumlu dedikleri çıkar umarım da benimki %100 patlayacak

Tesekkur ederım edıyorum du
a

Selin imer'in falı bana çıkarsa şubatta evlilik teklifi alıyorum demektir valla kızlar size olumlu dedikleri çıkar umarım da benimki %100 patlayacak

Canım ilk falı bende tarihiyle birlikte çıktı, 2.inci falı tarih verdi ama olasılıklıydı beklemedeyim İnşallah sana çıkar da bir düğün haberi alırız.

Nesibem yine döktürmüş her zaman ki gibi kızlar dinlerken yorumunu ağzım açık kaldı ben ne yaşıyorsam sanki benimle birlikte yaşamış gibi her şeyi söyledi bu kadar mı olur ya şoka soktu beni kanatsız meleğim o benim onu sizin sayenizde tanıdım burda çok teşekkür ederim sizede :)

Canım ilk falı bende tarihiyle birlikte çıktı, 2.inci falı tarih verdi ama olasılıklıydı beklemedeyim İnşallah sana çıkar da bir düğün haberi alırız.

Teşekkür ederim ama daha çoooook erken. En az 4 senem var

Kizlar meraba bu fal sitesinin yorumlarını burada gördüğüm için yeni üye oldum merak ediyorum ilk defa fal baktıracağım kahve falı baktırmak istiyorum sizce kime baKturmalıyım lutfen yardimm ve odeme nasil oluyor kontorle oluyormu

bana gorede pembe tablocizdi yani sonuc itibariyle ama olmayacak sey degil, hatta cok ilginctir ki beni arama seklini ayni selenanin tarif ettigi gibi bir olay orgusuyle anlatti ama artik imkansz oldugunu dusundugum icin patlayacagini dusunuyorum

sanirim bir tek benim burada pek elektirigim tutmadi onunla yani bana cokcok kotu seyler demdi ama bazi noktalarda hic nokta atisi yoktu diyebilirim, sonrasinda ikincisinde katina yollamistim enerjimiz seninle tutmadi dedi bakmadi ama sdc su da gorduklerini soyledi oda ilkiyle ters seydi, ilkinde o adim atacak dedi ikincisinde sen adim atmalisin o yuzden nesibe bende yalan oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…