Binnaz Abla

nesibeyi yakalamak çok zor ya keşke ben de yakalayabilsem. acaba tarot ve katinada da kahvede olduğu kadar başarılı mı?

Bu Binnaz Abla'da falcıyla mesajlaşabileceğimiz, falımızı yolladıktan sonra soru-cevap yapabileceğimiz, faldan sonra ekstra soru sorabileceğimiz bir bölüm var mı?

kızlar nesibe falları tek tek mi yolluyo yoksa topluca mı? şimdi attım falı bu gece gelir mi bana?

O kadar cok isim var ki
siteler biryolunvar.com,tellwe.com.binnazabla.com,falalem.com
enerjin kimle uyar acaba hep denemen gerek ama cok para döküyosun bence yol yakinken vazgec
dün biryolunvar.com da promosyon vardi 5 tl onu kacirmasaydin iyiydi
kahvede rezzan abla falalem.com da
ilkay biryolunvar.com
saraylihanim tellwe ayin 28inde gelicek
baska isim aklima gelmiyor kahve icin

Nesibe bana da hiiiiiiiic cikmadi.

Nesibe bana da hiiiiiiiic cikmadi.

Bahsız bedevi gibisin ha Allahaşkına sen de de ne şans var gülüm ya beğenilen kim var sa ya da kıyısından köşesinden birilerine bir şey tutturan yorumcu sende tık yok canım bir şeyler yap ne bileyim okut kendini, etrafındaki insanlara her şeyini anlatma belki nazara geliyorsun ne bilim aklıma şimdilik bunlar geldi

Selin Imer in hepsi cikti valla :) Sarayli ve Venusamber de bana super tutturuyor :)

Gelecegi cidden tutturmak saka bir yana , zor bir sey. Benim hayatim diger insanlarinkine gore daha degisken sanirsam, yapilan tahminler o yzuden tutmuyor cunku ongirmenin zor oldugu degisik olaylar oluyor oyle diyeyim :) Venusamber mesela o zaman hiiic ufukta olmayan bir seyi bilmis, hala hayret ediyorum.

İyi bari favori isimler bunlar sevindim yada hata bizde çok sık fal baktırıyoruz.

İyi bari favori isimler bunlar sevindim yada hata bizde çok sık fal baktırıyoruz.
ablamda venüsü bida denicek a
ablamda denicek venüsü ama bulamıyo girmiyo heralde yaaa oda denesin şimdi daha cok merak etti

Ben artik yeni bir taktik gelistirdim :) Cok kisa araliklarla baktirinca bence performan iyi olmuyor :)

Kafama esince promosyon kahve abktiriyoprum, kendimi tutuyorum. En baba falcilara ayda bir kere gonderiyorum :) Venus e 2 mi 3 mu ne aydan sonra gondermistim, enerjisi bomba gibi patlamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…