bildiğim kadarıyla kahve yi açmıyor galibanesibeyi yakalamak çok zor ya keşke ben de yakalayabilsem. acaba tarot ve katinada da kahvede olduğu kadar başarılı mı?
Nesibe sadece tarot ve katina bakıyor canımnesibeyi yakalamak çok zor ya keşke ben de yakalayabilsem. acaba tarot ve katinada da kahvede olduğu kadar başarılı mı?
aa öyle mi ben yanlış hatırlıyorum o zaman. yakalamak zor ya bi gün yakalarım ben de umarımNesibe sadece tarot ve katina bakıyor canım
aa öyle mi ben yanlış hatırlıyorum o zaman. yakalamak zor ya bi gün yakalarım ben de umarım
sen baktırdın mı hiç ona? memnun kaldın mıBugün Saat 23 de Online olucakmiş Nesibe
sen baktırdın mı hiç ona? memnun kaldın mı
Kizlar meraba bu fal sitesinin yorumlarını burada gördüğüm için yeni üye oldum merak ediyorum ilk defa fal baktıracağım kahve falı baktırmak istiyorum sizce kime baKturmalıyım lutfen yardimm ve odeme nasil oluyor kontorle oluyormu
kızlar nesibe falları tek tek mi yolluyo yoksa topluca mı? şimdi attım falı bu gece gelir mi bana?
sanirim bir tek benim burada pek elektirigim tutmadi onunla yani bana cokcok kotu seyler demdi ama bazi noktalarda hic nokta atisi yoktu diyebilirim, sonrasinda ikincisinde katina yollamistim enerjimiz seninle tutmadi dedi bakmadi ama sdc su da gorduklerini soyledi oda ilkiyle ters seydi, ilkinde o adim atacak dedi ikincisinde sen adim atmalisin o yuzden nesibe bende yalan oldu cnm
Bu Binnaz Abla'da falcıyla mesajlaşabileceğimiz, falımızı yolladıktan sonra soru-cevap yapabileceğimiz, faldan sonra ekstra soru sorabileceğimiz bir bölüm var mı?
Nesibe bana da hiiiiiiiic cikmadi.
Bahsız bedevi gibisin ha Allahaşkına sen de de ne şans var gülüm ya beğenilen kim var sa ya da kıyısından köşesinden birilerine bir şey tutturan yorumcu sende tık yok canım bir şeyler yap ne bileyim okut kendini, etrafındaki insanlara her şeyini anlatma belki nazara geliyorsun ne bilim aklıma şimdilik bunlar geldi
Selin Imer in hepsi cikti valla :) Sarayli ve Venusamber de bana super tutturuyor :)
Gelecegi cidden tutturmak saka bir yana , zor bir sey. Benim hayatim diger insanlarinkine gore daha degisken sanirsam, yapilan tahminler o yzuden tutmuyor cunku ongirmenin zor oldugu degisik olaylar oluyor oyle diyeyim :) Venusamber mesela o zaman hiiic ufukta olmayan bir seyi bilmis, hala hayret ediyorum.
Nesibe bana da hiiiiiiiic cikmadi.
yalanmı söylüyoz bacım hayırdırzaten her soyleigini yasiyorum dyenlere de inanamiyorum yaaa
ablamda venüsü bida denicek aİyi bari favori isimler bunlar sevindim yada hata bizde çok sık fal baktırıyoruz.
ablamda denicek venüsü ama bulamıyo girmiyo heralde yaaa oda denesin şimdi daha cok merak ettiSelin Imer in hepsi cikti valla :) Sarayli ve Venusamber de bana super tutturuyor :)
Gelecegi cidden tutturmak saka bir yana , zor bir sey. Benim hayatim diger insanlarinkine gore daha degisken sanirsam, yapilan tahminler o yzuden tutmuyor cunku ongirmenin zor oldugu degisik olaylar oluyor oyle diyeyim :) Venusamber mesela o zaman hiiic ufukta olmayan bir seyi bilmis, hala hayret ediyorum.
İyi bari favori isimler bunlar sevindim yada hata bizde çok sık fal baktırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?