Binnaz Abla

Ben artik yeni bir taktik gelistirdim :)

Kafama esince promosyon kahve abktiriyoprum, kendimi tutuyorum. En baba falcilara ayda bir kere gonderiyorum :) Venus e 2 mi 3 mu ne aydan sonra gondermistim, enerjisi bomba gibi patlamisti.
chery promosyonda önerin varmıı ben sıkışcam fal atmaktan telveyide sevmiyom ama zaten su fal yüzünden kendime inancım sıfır
 
chery promosyonda önerin varmıı ben sıkışcam fal atmaktan telveyide sevmiyom ama zaten su fal yüzünden kendime inancım sıfır

treas, maestro bide sabrinaa var tellwede. ben onların promosyon fallarını seviyorum genelde. özellikle treasın.
 
bu arada enerjisi çekti beni, selin imer e fal baktırdım, gerçekten iyi. hiçbir şey söylemediğim halde içinde bulunduğum durumu tam olarak anlatmış, ne yaparsam nasıl sonuçlanacağını da söylemiş ki aslında zaten kafam çok netti ve çok kararlıydım zaten söylediği konuda, belki de o yüzden bu kadar net olarak görebildi içinde bulunduğum durumu.
falların böyle cuk oturması için sizin kafanızda spesifik bir konu ya da soru olması baya önemli zaten.
 
Merhaba

Binnazabla'da Maya Demir'e fal baktırıp memnun olan var mı? Sitedeki yorumlara ve ona olan talebe bakılırsa muhteşem bir falcı ama burada ismi hiç geçmiyor.
 
ya nesibenin falı bir türlü gelmedi sabırsızlanıyorumm
 
Arkadaşlar ben de binnzaabla da sürekli fal baktırıyorum ve dedikleri zerre çıkmayanları buraya yazıyorum ki hiç onlarla vakit ve nakit kaybetmeyin.
peri sel,dilay uyaroğlu,diyar demir,sevgi yıldız,hülya demir.
Dediğim gibi bu kişilerin bir tane mi dediği çıkmaz arkadaşlar tekrar tekrar okuyorum atsan en azından biri tutar bunların hiçbiri tutmamış.Selin imere baktırdım zamanı geldiğinde gerçeklşirse onu yazıcam
 
ya kızlar şimdiya kadar saraylı,selena,kiraze,kehriban,serüven,rezzan abla,ester kira gibi falcılara fal baktırdım bi tek nesibe olumsuz konuştu çok moralim bozuldu ya
 
Sanırım Selin İmer herkese çıkmış :) Ben de Eylülün ortalarında baktırmıştım ve bana Ekimin 3.haftası ile ilgili birşey söylemişti. Ama henüz hiç ses seda yok, olacak gibi de görünmüyor açıkcası Anda gayet başarılıydı, güzel bir faldı ama gelecek çıkacak gibi değil sanırım. Tabi bilmiyorum gecikmeli çıktığı oldu mu siz de ???
 


Bende. O mesajlaşma olayi 4-5 gün gecikmeli çikti.

Birde bana ilgi gösterecek birisi dedi ekimin ikinci haftasinda, buda çikti.
 
Kimse de benim yokluğumu fark etmemiş vijjdansızlar ,vefasızlar yeaa!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…