chery promosyonda önerin varmıı ben sıkışcam fal atmaktan telveyide sevmiyom ama zaten su fal yüzünden kendime inancım sıfırBen artik yeni bir taktik gelistirdim :)
Kafama esince promosyon kahve abktiriyoprum, kendimi tutuyorum. En baba falcilara ayda bir kere gonderiyorum :) Venus e 2 mi 3 mu ne aydan sonra gondermistim, enerjisi bomba gibi patlamisti.
chery promosyonda önerin varmıı ben sıkışcam fal atmaktan telveyide sevmiyom ama zaten su fal yüzünden kendime inancım sıfır
cok saol canım ben hemn onların peşine düşimtreas, maestro bide sabrinaa var tellwede. ben onların promosyon fallarını seviyorum genelde. özellikle treasın.
chery promosyonda önerin varmıı ben sıkışcam fal atmaktan telveyide sevmiyom ama zaten su fal yüzünden kendime inancım sıfır
zaten her soyleigini yasiyorum dyenlere de inanamiyorum yaaa
saol cherrycim onada bakayım hemen ücret yok demi feysdeki app ne onu anlamadımkahvemevefalim.com valla hatun hepsinden guzel bakiyor.
Bir de facebooktaki app guzel :)
cheeeeeery bana bacım o falcıyı özelden ayrıntılıca yazsana noluuuurYillar once Ankara'da bir falciya gitmistim. Burda begenmeyenleri cok olmus, rezil berbat dieynler olmustu ama........bana her dedigi cikti, her ve hepsi de ucuk seylerdi :)
saol cherrycim onada bakayım hemen ücret yok demi feysdeki app ne onu anlamadım
Sanırım Selin İmer herkese çıkmış :) Ben de Eylülün ortalarında baktırmıştım ve bana Ekimin 3.haftası ile ilgili birşey söylemişti. Ama henüz hiç ses seda yok, olacak gibi de görünmüyor açıkcasıAnda gayet başarılıydı, güzel bir faldı ama gelecek çıkacak gibi değil sanırım. Tabi bilmiyorum gecikmeli çıktığı oldu mu siz de ???
Bende. O mesajlaşma olayi 4-5 gün gecikmeli çikti.
Birde bana ilgi gösterecek birisi dedi ekimin ikinci haftasinda, buda çikti.
Hadi bakalım inşallah o zaman bana da çıkar gecikmeli de olsa. :)
Kimse de benim yokluğumu fark etmemiş vijjdansızlar ,vefasızlar yeaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?