Bence çikar
ben tellwede famayı da beğendim
Selin imere baktirdigimda burdada yazmistim pembe tablo diye ve maalesef bende de patladi vetdigi tarih eylul sonuydu zaten dediklerinin olmasina imkanda yoktuSanırım Selin İmer herkese çıkmış :) Ben de Eylülün ortalarında baktırmıştım ve bana Ekimin 3.haftası ile ilgili birşey söylemişti. Ama henüz hiç ses seda yok, olacak gibi de görünmüyor açıkcasıAnda gayet başarılıydı, güzel bir faldı ama gelecek çıkacak gibi değil sanırım. Tabi bilmiyorum gecikmeli çıktığı oldu mu siz de ???
sana olumsuz mu söyledi?selin imerin kotu yorum yaptıgı ınsan yok mu :S
Ben fark ettim bebeyem, o ne demek :)
Nerelerdeydin cognitive im
Bu arada sunu soylemek isterim ki TatliCadi da bana acaip tutturmus, tellwe deki favorim odir, kendisini tek gecerim.
selin imerin kotu yorum yaptıgı ınsan yok mu :S
bende de tarıh olarak patladıSelin imere baktirdigimda burdada yazmistim pembe tablo diye ve maalesef bende de patladi vetdigi tarih eylul sonuydu zaten dediklerinin olmasina imkanda yoktu
bana işle ılgılı ıstedıgım yerın olmıcagını 3 faldada dedıSelin hanıma o konuda ben de çok kırgınım.
Parende dedi, şakalı komikli dedi, kahkahalı dedi... Sanırsın stand up gösterisi yapacağız. Fekat ortada fol ve yumurta ikilisi yok.
Berbat uzak dur bence hem cok beklıyosun hemde hıccc bı dedıgı cıkmıyoooooMerhaba
Binnazabla'da Maya Demir'e fal baktırıp memnun olan var mı? Sitedeki yorumlara ve ona olan talebe bakılırsa muhteşem bir falcı ama burada ismi hiç geçmiyor.
Olmuş ya oda yeterrrrkızlar bana söyleyen falcımın yalancısıyım ama merkür retrosundan dolayı o sırada bakılan fallar birkaç gün atabiliyormuş. tarihi tam tutmayabiliyormuş. benim son baktırdığım bi fal öyle oldu, 22'si diye son tarih vermişti falcı, 24'ünde oldu.
yok canımm olumsuz degıldı ama herkese mı olumlu konustu onu merak ettım bende :Ssana olumsuz mu söyledi?
Sanırım Selin İmer herkese çıkmış :) Ben de Eylülün ortalarında baktırmıştım ve bana Ekimin 3.haftası ile ilgili birşey söylemişti. Ama henüz hiç ses seda yok, olacak gibi de görünmüyor açıkcasıAnda gayet başarılıydı, güzel bir faldı ama gelecek çıkacak gibi değil sanırım. Tabi bilmiyorum gecikmeli çıktığı oldu mu siz de ???
Selin hanıma o konuda ben de çok kırgınım.
Parende dedi, şakalı komikli dedi, kahkahalı dedi... Sanırsın stand up gösterisi yapacağız. Fekat ortada fol ve yumurta ikilisi yok.
Şimdi bu falcılar verdikleri zamanlara bide saatler geri alındı ondan ötürü bıdıbıdısı yapar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?