Binnaz Abla

Selin imere baktirdigimda burdada yazmistim pembe tablo diye ve maalesef bende de patladi vetdigi tarih eylul sonuydu zaten dediklerinin olmasina imkanda yoktu

Ben fark ettim bebeyem, o ne demek :)

Nerelerdeydin cognitive im

Bu arada sunu soylemek isterim ki TatliCadi da bana acaip tutturmus, tellwe deki favorim odir, kendisini tek gecerim.

Asdf. Zorla kendimden bahsettiriyorum ya İLGİ VE SEVGİYE MUHTACIM!!

Eskiden olsa bu dediğinden heyecanlanırdım be Cheryy, Tatlicadi falan.. Ama şimdi tık yok
FAL YALAN GERİSİ DE YALAN be arkadaşlar.

selin imerin kotu yorum yaptıgı ınsan yok mu :S

Selin hanıma o konuda ben de çok kırgınım.
Parende dedi, şakalı komikli dedi, kahkahalı dedi... Sanırsın stand up gösterisi yapacağız. Fekat ortada fol ve yumurta ikilisi yok.

B
Selin imere baktirdigimda burdada yazmistim pembe tablo diye ve maalesef bende de patladi vetdigi tarih eylul sonuydu zaten dediklerinin olmasina imkanda yoktu
bende de tarıh olarak patladı( tekrar attım tarıh gecsede bak gor dedı.. Bıde bı ıkılem oldu bana dedıkı kasımın ılk haftası aramazsa tamam aramaz dıcem.. Ama arıcak.. 3. Kez fal yolladım buseferde kasımın sonunda bak gor ayrılık hbr gelur dedı. Ya bu adam benı kasımın ılk haftası arıyosa ben kasımın son haftaso ne hbrı alıyorum(( ama gel gorkı tarıhler karmancorman ama 3 faldada işle ılgılı aynı şeylerı dıyo. Ve ardarda tarıhlı fal atmıyorum. Bıldıgınız 2 haftada bır attım:)))

B
Selin hanıma o konuda ben de çok kırgınım.
Parende dedi, şakalı komikli dedi, kahkahalı dedi... Sanırsın stand up gösterisi yapacağız. Fekat ortada fol ve yumurta ikilisi yok.
bana işle ılgılı ıstedıgım yerın olmıcagını 3 faldada dedı

Merhaba

Binnazabla'da Maya Demir'e fal baktırıp memnun olan var mı? Sitedeki yorumlara ve ona olan talebe bakılırsa muhteşem bir falcı ama burada ismi hiç geçmiyor.
Berbat uzak dur bence hem cok beklıyosun hemde hıccc bı dedıgı cıkmıyooooo

kızlar bana söyleyen falcımın yalancısıyım ama merkür retrosundan dolayı o sırada bakılan fallar birkaç gün atabiliyormuş. tarihi tam tutmayabiliyormuş. benim son baktırdığım bi fal öyle oldu, 22'si diye son tarih vermişti falcı, 24'ünde oldu.

Olmuş ya oda yeterrrr

Selin imer hemen hemen ilk fallarında tarihiyle birlikte 3 aşağı beş yukarı tutturdu ben de dahil olmak üzere yanılmıyorsam dikkatimi çeken 2. fallarında tarihle ilgili sıkıntı var yani tarihler geçmekte belki tarihe takılmamak lazım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…